Ovo smo mi: Čuveni vozač | BA.centerar.org

Ovo smo mi: Čuveni vozač

Ovo smo mi: Čuveni vozač

* Upozorenje: Spojleri ispred *

Ovaj tjedan na sezonu dvije, epizoda 15 This Is Us, pod nazivom "The Car:" Mi smo se upoznali sa porodice legendarnog Jeep Wagoneer, dok je Rebecca (Mandy Moore) i Big Tri oplakuju gubitak Jack (Milo Ventimiglia).

Epizoda otvara Rebecca trube njen auto rog u motel parkingu. Teenage Kate (Hannah Zeile), Randall (Niles Fitch) i Kevin (Logan Shroyer), izlaze iz nosio sve crno i pridruži je u auto za svečanu pogon na sahranu.

Ron Batzdorff / NBC

The Wagoneer

U flashback, Rebecca i Jack dođe do salona automobila sa mladim Kate (Mackenzie Hancsicsak), Randall (Lonnie Chavis) i Kevin (Parker Bates). Dok prodavac prikazuje opcije par u rasponu cijena, Jack je vidio kako je velika trojka igra u Grand Wagoneer i traži da razgovara sa zaposlenom u njegovoj kancelariji.

Pa, Jack kupuje Wagoneer, koji upozorava Rebecca prigovora i insistiramo da to iz budžeta. Ali, Jack joj je uvjerava da je razradio dogovor, tako da porodice Pearson nastavlja da se gomilaju u svoju novu vožnju.

Kasnije, Rebecca saznaje da možda ima rak, pa Jack joj je potrebno da bi se drvo koje Kevin (Justin Hartley) uveden tokom epizode u nedjelju navečer i objašnjava da mu je to omiljeno mjesto, jer ga je stalno uvjerava da je sve u redu.

Pravo na znak, dobiju poruku od Rebecca doktor, žure na obližnje govornice i naučiti da joj je rezultate testiranja vratio normalan. Nakon prekida, Rebecca pita Jack zašto je izabrao ovog specifičnog drvo, a on je u šali priznaje da je to najbliži je govornice.

Nazad u auto, Jack joj kaže da ako on samo tako dogodi da se prvi (Welp), on ne želi da bude sahranjen u zemlju. Umjesto toga, on želi da bude vani.

Ron Batzdorff / NBC

Nekakav super-Jack

Jack je davanje tinejdžerske Randall časova vožnje u Jeep Wagoneer kada je Kevin kritizira svoju vožnju sa zadnjeg sedišta, uzrokujući Randall izgubiti fokus i gotovo nesreći. Jack ljutito izbija dječaka iz kola, hmelj u vozača i čini ih do kuće, Natch.

Kada Kevin i Randall došli u kuću, oni se izvinjavam za tvrdnju u autu. Jack kaže da ne razumije zašto oni ne mogu dobiti zajedno, s obzirom su on i njegov brat bili su nerazdvojni kada su bili tinejdžeri. On ih ohrabruje da popraviti bez obzira na probleme koje imaju jedni s drugima, jer on i Rebecca neće uvijek biti tu da to učiniti za njih.

Sljedeće? Teenage Kate. Jack je vidio kako joj sjedi na autobuskoj stanici kada je ona trebala biti u školi. Kada kaže ona njen otac koji je odbacio klase da prisustvuju Alanis Morissette potpisivanje na Jerry Records, on izgleda kao da ljut, ali onda odluči da je odveze do samog događaja.

Tokom vožnje, Kate otvara o njoj muziku, a Jack je potpuno ga kupnje. Ali, baš kao što je ohrabrujuće joj dati glazbu ozbiljno misli, ona četke ga i kaže da to nije lako industriji provaliti.

Ron Batzdorff / NBC

Funeral dan

Rebecca probudi u sred noći da tinejdžerku Kate u kuhinji sa psom. Kate emotivno pita ako je Jack umro, jer se vratio u kuću, ali Rebecca oklijevajući objašnjava da nema načina da saznamo.

Na dan sahrane, radnici tek počinju da se uspostavi kada je porodica stigne na groblju. Iako oni insistiraju da se ne pokreće još jedan sat, Rebeka prstiju za urne i objašnjava da želi da bude tu kada je došao Jack.

Sahrana je vrtlog ljudi grli porodice Pearson i emocionalnog govora iz Big Three i Miguel (Jon Huertas). Nakon što je gotovo, Rebecca traži li ona biti ta koja uzima Jack pepeo do recepcije.

Kada stignu, Kevin shvati da Randall nosi sat njihovog oca. On vikne da je umoran od Randall pretvarajući se da čovjek porodice, jer čovjek ne bi dao Jacku vratiti u zapaljene kuće. Rebecca izlazi iz sobe, potreban zrak.

Van, Rebecca hvata dah kada je vidio kako je dr Katowski (Gerald McRaney), doktor koji je održao Kate i Kevin joj priđe. Nakon njegova supruga izgovore sama, Nathan sjedne sa Rebecca i pita zašto je ona vani. Ona objašnjava da ona nije bila tamo kada je Jack prošlo, tako da ona pokušava da se za to, ali ona je polako shvatila da ona ne mogu ništa od toga bez njega.

Ali kad je priznaje da ne može biti neustrašivi kao Jack je bio, doktor poziva BS i uvjerava joj da će biti jednako dobar kao Jack. Iako je Jack bio profesionalac u brigu o obitelji, ona je i osoba koja je rodila trojke, izgubila jedan i dalje otišao sa tri plemenitim anđela.

Ron Batzdorff / NBC

The Next Chapter

Rebecca ponovnog ulaska prijem i govori deca odlaze... Sada.

Kasnije, ona ih dovodi do legendarnog stabla. Nakon što sam objasnio poreklo licu mjesta, Rebeka se okreće Kevin i Randall i kaže ni jedan od njih mora biti muškarac u kući. Oni su samo 17 i treba da se fokusira na zabavljanje i druženje s prijateljima.

Kada je pretvara u Kate, Rebecca joj uvjerava da nije kriv za Jack smrti, s obzirom da je odrastao čovjek koji je svoje odluke.

Kao što počnu širenje pepela, Kate pita da li je moguće da bi neki u urnu, i Rebecca se slaže. Baš kao što su uskoro krenuti, Rebecca traži samo na trenutak i kroz suze gleda u nebo prije nego verbalno obećavajući Jack oni će biti u redu.

Smanjiti na flashback Jack razgovarali sa prodavač automobila, gdje on objašnjava da on ne želi samo bilo koji auto, on želi da Wagoneer zato što je teško. Čak i ako ne dobije nekoliko Dings, ogrebotine i mrlje s vremenom, to je u redu jer je svaka borba ožiljak je uspomena, a on želi automobil da ispriča priču svoje porodice.

Epizoda završava montaža porodice Pearson vozio kući sa sahrane i, prokletstvo, koji je rezanje luk?

Ovo je Usreturns NBC 27. Februara.

Povezane vijesti


Post Novosti

Bačelor: Rvanje, psi i puno izrade

Post Novosti

Glumački debitant Ed Sheerana: Igra preslava Cameo čuo je po celom svetu

Post Novosti

Bachelorette3 finale, deo Deux: Posle završne ruže

Post Novosti

Icymi, ovde serena Williams i Alexis Ohanian 35.000 EUR nedeljno vilu za medeni mesec

Post Novosti

5 kozmetičkih saveta megan marke se zaklinju

Post Novosti

Svaki nevjerojatni neutralni izgled iz Oskara 2018. godine (muškarci takođe!)

Post Novosti

Bačelor: Dame uzmu tahoe

Post Novosti

Bačelor: Očajan bivši dečko

Post Novosti

Želje šampanjca i snove kavijara: Ludi bogati Azijci su pronašli svoju ulogu

Post Novosti

Kruna: Napišite distrakcije i reakciju

Post Novosti

Dženifer Lopez je upravo objavila najslađiji rođendanski video za svoje desetogodišnje blizance

Post Novosti

Ovo smo mi: Jednom manijak, uvek manijak