Ovo smo mi: Et Tu, Kevin? | BA.centerar.org

Ovo smo mi: Et Tu, Kevin?

Ovo smo mi: Et Tu, Kevin?

Ako epizoda Ova prošle sedmice je Usexplored delikatne veze između majke i kćeri, a zatim sezone dva, epizoda tri snima sličnosti očeva i sinova na srceparajuće način.

Epizoda počinje sa Jack Pearson (Milo Ventimiglia) dijele priču o njegovom silazak u alkoholizam na AA sastanku. Jack je jasno odvojiti od svoju priču, a mi shvatiti da je jednako daleko od svoje supruge kada Rebecca (Mandy Moore) povjerava u Miguel (Jon Huerta) bivša supruga, Shelly (Wynn Everett), da je to bio whilesince ona i njen suprug su intimni. Rebecca odlučuje da ga "Jack Pearson", a planira romantičnu redo njihovog prvog dana... Koja pada ravno.

Uprkos Rebecca napor, par sjedi u blizini tišini na njihovom sastanku. Kada pokušava da napravi prvi korak na njega, on joj kaže da nije spreman i da je previše događa. (Seksualno) frustriran, voze kući i Jack polako počinje otvara. On kaže joj on pokušava pobjeći "ružno, strašno godina" njegovog života i priznaje da je morao da pozajmi novac od svog oca da kupi njihovu kuću. Onda se vrate u automobil i pokušati cijeli dan iznova.

Smanjiti do današnjih dana i Kevin (Justin Hartley) glumi u filmu sa ocem heroj, Sylvester "mrzi spa vode" Stallone. Kate (Chrissy Metz), koji se mogu potpuno recituju Rockyword za riječ, posjeti njen blizanac brate na setu i odmahnuo kada upozna Sly. Ona govori Kev da će Jack biti ponosni na njega, a on je vidno četke. On ne volim da pričam o Jacku.

Kasnije, Kate korisnika jedan-na-jedan sa stvarnim Rocky Balboa i hvala mu što je bila tako izvor radosti u porodici. Stallone kasnije koristi svoj sada prilično veliko znanje iz porodice Pearson dinamiku u emocionalno povezivanje sa Kevinom prije snimao dirljiv prizor. To je iznenađujuće iskren.

Nakon dana provedenog u loše traje, Kevin eksplodira na Kate i krivi nju. Ona predlaže da ode na terapiju da se bave njegovim neriješena pitanja, a on baca najoštrijim sestre hlad, rekavši da "ne treba biti tužan i oštećene samo zato [ona]."

U međuvremenu, Randall je odradio kompletan 180 od prošle nedelje i zanesena idejom udomljeno dijete. Dakle, kada ga je slučaj porodice radnika, Linda (Debra Jo Rupp), govori da je slanje 12-godišnja djevojka svoj put, on je oduševljen. Unesite Deja, mlada djevojka čija je majka upravo je poslan u zatvor.

Stvari ne počne glatko, a kada Deja pronalazi Beth (Susan Kelechi Watson) oduzimanje kutiju cigareta iz torbe, ona nju napada. Uznemiren, Randall juri u sobu, a trenutak Deja flinches pri pogledu na čovjeka, postajemo svjesni da ona nije imala lak život. Večeri završava Deja ispitivao Randall i Beth kćerke o pravilima kuće.

Sutradan Randall pokušava da se poveže sa Deja. Srce-na-srce ide dobro dok joj on kaže da će ostati s njima duže nego što je očekivala, jer njena mama ide u zatvor.

Konačna scena epizode završava Kevin šlag povređenom koljena i poziva Kate da se izvini za svoje "blizanac borbe." On joj kaže da, iako je on možda neće biti spreman za razgovor o smrti njihova oca, on će biti jedan dan. On je tada iskoči protiv bolova, a Kate gleda urnu njenog oca i kaže: "On je baš kao i vi."

Do naredne sedmice, emotivni mazohisti.

Povezane vijesti


Post Novosti

30 najromantičnijih filmova svih vremena

Post Novosti

10 najboljih epskih zlatnih ogrlica svih vremena

Post Novosti

Sve TV emisije i filmovi koji dolaze na Netflix-u, tako da možete preživjeti svoj najbolji odmor u decembru ove godine

Post Novosti

Najzastupljeniji 15 izgleda iz gala u 2018

Post Novosti

10 najboljih Le Creuset proizvoda za kupovinu tokom nordstrom zimske prodaje

Post Novosti

Ne zajebavaj ruku koja vam hrani sladoled: Priručnik sluškinje

Post Novosti

Anna Faris uživo i tužna Chris pratt je jedina Twitter feed koja nam je potrebna

Post Novosti

Megan marka ima svoj izbor jednog od ovih četiri vjenčanja

Post Novosti

Najavljeno je novo plesanje plesa sa zvezdama

Post Novosti

Bachelorette3 finale, deo Deux: Posle završne ruže

Post Novosti

Deset najboljih momenata od osamdesetih oscara

Post Novosti

Hark! 25 dana rasporeda božićnih filmova je ovde