Ovo smo mi: Jednom manijak, uvek manijak | BA.centerar.org

Ovo smo mi: Jednom manijak, uvek manijak

Ovo smo mi: Jednom manijak, uvek manijak

Prošle sedmice sezone dva premijera This Is Us, konačno smo saznali (vrsta) kako Jack (Milo Ventimiglia) upoznao svoju preranu smrt. Jasno ima neke veze sa kućom vatru i Miguel (Jon Huertas) je bio zadužen za razbijanje vijesti Kate i Randall, dok tinejdžerskim Kevin hormoni su bjesnio kad je off što se s Sophie. Sada, da razbiti emocionalne olupine porodice Pearson sebi na nas ovaj tjedan. * Upozorenje: Spoiler upozorenja ispred *

Sezona dva, epizoda dva, pod nazivom "Manny lepe stvari", rekao nam baca nazad u srž Rebecca (Mandy Moore) i Jack bračnom probleme. Vozi pijani Jack kući iz svog kratkog time-out na Miguel i govore o posljednji put Jack prestao da pije. Zatim smo skočiti natrag u vremenu i svjedok Jack sipa malo viskija pick-me-up u svoju kafu na poslu, ni manje ni više. On je tada proćićete off kupiti Rebecca ogrlicu moon u obliku sve što gugutao preko u sezoni jedan, epizoda dva, prisiljavajući nas da odmah žalim rekao gugutave kada shvatimo Jack je skrivao njegov problem pije sve zajedno. Uzdah. Kako si mogao, Jack?

U narednih flashback, Jack je kritikovao njegov šef, a umjesto udaranje boce, odlazi u AA sastanak. Hoor.no. On je odmah patke sastanka, i taman kad mislimo da ide pravo u bar, vozi posjetiti Kate tokom školske pauze za ručak umjesto. Ona ga pita da li je sve u redu, ali Jack bio Jack, on četke ga u njegovoj slatko Jack način. Kasnije, vidimo Jack oslobađanja boce skrivene u svom stolu prije nego što je to knjiga u teretanu.

U današnje, Kevin (Justin Hartley) priprema za posebnu okupljanje epizodi Manny u Los Angelesu. Naravno, njegov ego počinje dobiti najbolje od njega, ali Sophie (Alexandra Breckenridge) je brzo da spasi dan i držati ga pod kontrolom.

Čitav Pearson klan leti van gledati uživo snimanje epizode. Prije nego što su otišli na aerodrom, Randall (Sterling K. Brown) i Beth (Susan Kelechi Watson) pola-vic o popunjavanju obrazaca za usvojeno dete, koji su zbog do kraja dana. Izgleda kao da još nisu shvatili svoje "savršeno nesavršeni" strategija porodice ekspanziju.

U međuvremenu, Kate (Chrissy Metz) nestrpljivo čeka dolazak Rebecca i Miguel tako da mogu zajedno sve glave na snimanje. Dok je Toby (Chris Sullivan) čini doskočica kako želi Kate roditelje da mu se sviđa, ona doživljava talas sve previše poznat osjećaj perfekcionizma pranje nad njom. Reality check: Ni ona ni njena porodica (ili nešto u tom smislu) je savršen.

Smanjiti na cijelu Pearson klan na The Mannyset. Kevin ponovno stvara svoju sada zloglasni Manny krah walk-off, i Randall pokušava njegov najbolji Manny utiske, na veliku sramotu svoje kćeri. (Tip ima tata šale.) Nakon snimanja započne, Randall je prevladati pritiskom popunjavanja obrazaca, pastorče i Kate prima poziv iz benda tražeći od nje da dođe pjevati na predstavu, kao što je, odmah. Prioritete, ljudi!

Nije iznenađujuće, Kevin nakaze nešto o njegovom konačnom Manny scenu (tako je preko otrcano dijalog). Rebecca i Toby jet uhvatiti Kate svirku, i Miguel, Beth, djevojke i Sophie ostati da podrže Kev i njegove gole grudi.

Nakon Kevin obavija svojoj zadnjoj Manny ura, Beth odlazi u njegovu prikolicu i dva dijele srca do srca. Oni prisjećaju o tome kada Beth i Randall sreli, a Kevin kaže Beth jedini put Randall ikada pokušali nešto što on nije bio siguran da će uspjeti u se kada je prvi put prišao Bet. To je slatko, i topla okupljanje Bet ima sa Randall kasnije je samo šlag na torti. Zajedno, Beth i Randall reći njihove kćeri oni s obzirom na njegovanje djeteta.

Nazad u Kate zemljišta, pupoljke pjevačica priprema za svoj prvi veliki koncert. Ona treperi natrag u vrijeme kada joj je Rebecca dao haljinu za nju pjevanje debi u talent šou. Mladi Kate čuje anđeoskog glasa svoje majke u drugoj sobi i pretvara da je bol u grlu-bojim iz talenata. Mi nismo psihijatra, ali jasno neka ozlojeđenost ovdje.

Ova pilula je još teže progutati kada Rebecca baca Kate indirektan kompliment nakon njene današnje performanse. Kate claps leđima, govoreći Rebecca joj uvijek gurnuo da ostvari stvari Rebecca nikad mogao. Jao. Toby obećava lojalnost Kate (bez obzira radi usta kako želi da pridobije Rebecca ranije) i baš kada se čini kao Pearson obračun je na horizontu, Rebecca kaže Kate ona stvarno voli Tobi.

Epizoda zatvara sa flashback Jack priznaje Rebecca to prvi put da je pokušao da prestane piti ga je zadržao za sebe, ali ovaj put on želi da bude otvorena. On kaže svoju djecu, jedan po jedan, o njegovoj borbi s alkoholizmom, a zatim ide AA sastanak.

Do naredne sedmice, emotivni mazohisti.

Povezane vijesti


Post Novosti

10 poklona za svakoga opsednutog kraljevskom porodicom

Post Novosti

Deset najboljih trenutaka iz priče o sluškinici

Post Novosti

Hoćeš da se osećam stara? Ovi filmovi prelaze 20 ove godine

Post Novosti

7 britanskih kuvara (koji nisu Gordon Ramsay ili Jamie oliver) koji bi trebali biti na svom radaru

Post Novosti

Imate povlačenje krune? Evo svega što znamo

Post Novosti

8 najvećih šokova i iznenađenja u istoriji Oskara

Post Novosti

Kandidat: Krystal ispunjava njenu utakmicu

Post Novosti

7 najboljih božićnih karata slavnih 2018

Post Novosti

Pripremite se za LOL: Ovo su osam najboljih viceva na zlatnim globusima 2018. godine

Post Novosti

Betty bijela je 96 dana! Ovde je kroz vekove

Post Novosti

Ovo smo mi: zvanična pearson porodica

Post Novosti

Chrissy teigen Šale ona ide u tajnu modnu reviju viktorije 2018. godine