Ovo smo mi: Kate, Toby i beba drama | BA.centerar.org

Ovo smo mi: Kate, Toby i beba drama

Ovo smo mi: Kate, Toby i beba drama

* Upozorenje: Spojleri ispred *

Sezona dva, epizoda devet This Is Us, pod nazivom "broj dva", otvara nastavak snimke iz prvih koraka beba Kevin, ali ovaj put to je sve o bebi Kate.

Maarten de Boer / NBC

Epizoda počinje sa tinejdžerskim Kate (Hannah Zeile) sluša njen Walkman kada nestane struje. Ona je na čelu dole da mahniti Rebecca (Mandy Moore) završavaju na torti dok se pripremaju za Univerziteta u Pitsburgu coachto arrive.again.

Dok su se pripremimo za (Logan Shroyer) veliki koledža trenutku Kevin, Rebecca dovodi u pitanje Kate o njoj nakon srednje škole planove. Rebecca objašnjava da ona ne želi Kate staviti sve svoje jaja u jednu korpu i nudi da sjedne s njom, tako da možete pogledati kroz potencijalne fakultetima. Kate je angsty tinejdžer, nije mogao briga manje.

Kasnije, Rebecca pristupa Kate i objašnjava shvati ona ne budu potpuno fer o koledžu. Rebecca kaže da je to u redu da Kate ne zna šta želi da uradi sa svojim životom, bez obzira na činjenicu da su oba njena braća izgleda da znaju šta Žele. Ali kada Rebecca kaže Kate da joj treba probati nove stvari i pronaći svoju strast, Kate pogrešno tumači njenim riječima kao što implicira da je ona bez strasti i oluje iz sobe. Rebecca mijeöa kroz papire Kate stolu i dolazi preko popunjen zahtjev za Berklee School of Music uz besprijekoran demo.

Na Kevin fudbalske utakmice, Kate i Rebeka sjede na tribinama kada je Rebecca nudi svoj novac za aplikaciju. Iako je Kate je uznemiren njena majka prošla kroz njene stvari, ona čini zadovoljstvo što je Rebecca je otvoren za ideju muzičke škole. Pravo na znak, Kevin pada.

Te noći u bolnici, Kate se izvinjava za ništa da joj mama o Berklee. Ona objašnjava da je ona bi slomiti ako ona nije dobila u i, stoga, nije želio reći svojim roditeljima i da ih biti razočarani, previše. Rebecca uvjerava joj da se ne bi desilo i otvara o svom odnosu površinski nivo sa svojom majkom, objašnjavajući da želi da ona veza sa Kejt biti drugačiji. Ona kaže: "To je moj posao da bi stajao sa svojim raširenih ruku čeka da, možda, jednog dana pasti u ako je to potrebno. A ako, ja ću te voljeti. A ako ne, ja ću tebe volim. Jer to je ono što znači biti roditelj. Ćete vidjeti jednog dana. "

Ron Batzdorff / NBC

U današnje, Kate (Chrissy Metz) učitava se na nju prenatalne vitamine kao ona govori-i pjeva do svoje nerođeno dijete. Kate tek treba da nauči da je izgubila bebu u ovom trenutku.

Kate je pisanje iz listu pitanja koja treba postaviti svog doktora na nju sledeći sastanak kada Toby (Chris Sullivan) ulazi u sobu. Kate mu kaže da ona želi da napiše sve što se tako da ona ne prazan i obično. Ali kada se ona izgovori u toalet, čujemo niz veliku buku slijedi zabrinut "Toby!" Viče.

Cut Kate i Toby u emotivnom previranja u bolnici. Oni slušaju instrukcije doktora o tome kako se nositi s Kate pobačaj i kada mogu ponovo na kraju pokušati za bebu. I sada smo užasno plače, sline i sve.

Sutradan, Kate se sprema za ručak svirku. Tobi, koji ne mogu biti zbunjeni, priznaje da je mislio da bi otkazali događaj, s obzirom da upravo izgubila bebu prije 12 sati. On objašnjava da je prerano da se ponaša kao da se ništa nije dogodilo, ali Kate tvrdi ona mora da ide na posao. Toby joj kaže da će joj pokupiti nakon predstave.

Na Kate svirka, stvari čini se da ide dobro dok se majke i kćeri dvojac padne na plesni podij, zbog čega je Kate za pokretanje sa bine da se izbjegne javna slom.

U međuvremenu, Toby posjećuje centar paket-sortiranja da presretne beba kupanje Kate kupio prije pobačaja. Kada paket konačno nalazi, Toby poklone ga na isporuku čovjek čija sestra je trudna.

Natrag na Toby i Kate stan, Kate prima poziv od Rebecca, koji je zabrinut da Kate se nije vratio bilo koji od nje telefonske pozive. Kate razbija vijesti bebu i odmah prekine vezu samo kao ljuti Toby šetnje kroz door.Toby pita Kate zašto nije ga pozove i kaže da je vozio okolo kao zabrinut ludak u potrazi za njom.

Kate, koja je emocionalna olupina, okreće razgovor oko i krivi Toby za uzimajući joj nadu. Ona objašnjava da ona ne želi da bude nadu dok ne sazna je beba bila zdrava, ali je prisiljen uzbuđenje na nju. Toby odgovara rekavši da ona treba da shvati da je on boli, previše, čak i ako se to nije dogodilo u njegovo tijelo. * Grabs tissues.again *

Dok je Toby ostavlja malo na vazduh, Kate otvori vrata da pronađu uplakane Rebecca, koja vuče svoje kćeri u za dug zagrljaj. Kate kaže da je devastiran da nikada neće biti u stanju da drži bebu, koji upozorava Rebeka da uronite u priču o isporuci veliku trojku i podstiče kate da razgovara sa Toby. Ona objašnjava da je odbila da se održi krajem bebu Kyle jer je mislila da će smanjiti bol. Međutim, s vremenom je shvatila da drži u svojim emocijama ne pomaže, to je boli, a to nije bilo sve dok nije došla čisti Jack o njoj osjećaje da je ona bila u stanju da se krene dalje.

Odjednom, Toby ulazi u sobu. Rebecca izgovore sama, i Toby zauzima mjesto pored Kate. Kate objašnjava da se oseća kao da mu je propao, ali on je uvjerava joj da to nije slučaj. Kate kaže da želi da pokuša ponovo-ne sada, ali uskoro i obećavaju da ne dozvolite da to ih slomiti. I opet sa suzama.

Epizoda završava snimke panning od beba Kate beba Randall.

Dva dole, jedan. Duboko udahni.

Povezane vijesti


Post Novosti

15 tv emisija koje su bolje od knjige

Post Novosti

Ovo smo mi: Kevinova sporo smrt

Post Novosti

Bachelorette: 4 Ruže i trbušni razgovori

Post Novosti

5 stvari koje ste zaboravili (ali morate zapamtiti) pre gledanja oitnb

Post Novosti

Želje šampanjca i snove kavijara: Ludi bogati Azijci su pronašli svoju ulogu

Post Novosti

Deset najboljih momenata od osamdesetih oscara

Post Novosti

Britney spears 10 puta je osvojila instagram

Post Novosti

Najavljeno je novo plesanje plesa sa zvezdama

Post Novosti

Icymi, ovde serena Williams i Alexis Ohanian 35.000 EUR nedeljno vilu za medeni mesec

Post Novosti

8 zanimljivih činjenica koje niste znali o djeci Kate Middletona

Post Novosti

Hoćeš da se osećam stara? Ovi filmovi prelaze 20 ove godine

Post Novosti

Najzastupljeniji 15 izgleda iz gala u 2018