Ovo smo mi: Kevinova sporo smrt | BA.centerar.org

Ovo smo mi: Kevinova sporo smrt

Ovo smo mi: Kevinova sporo smrt

* Upozorenje: Spojleri ispred *

Sezona dva, epizoda pet, pod nazivom "Braća", počinje sa Jack (Milo Ventimiglia) krenem na kampovanje s 10-godišnjak Pearson Boys, ali stvari se ne quitepicture-savršen. Kao što je Kevin (Parker Bates) baca uvrede na Randall (Lonnie Chavis), Jack očajnički pokušava da smiri vode, ali bez uspjeha. Kada je Kevin osuđen na time-out u šatoru, on naleti na Randall časopisu i čini se da je duboko dirnut njenom sadržaju. Rez na dva brata prženje marshmallows zajedno kao da se ništa nije dogodilo. Awww.

U međuvremenu, mladi Kate (Mackenzie Hancsicsak) i Rebecca (Mandy Moore) su priprema za dan njihova djevojčica kad Rebecca dobije poziv iz staračkog doma i uči Jack otac ne radi dobro. Ona ostavlja poruku na telefonskoj sekretarici kamp u pokušaju da postigne Jack, ali ona odlučuje da odlaze u starački dom sama u svakom slučaju.

U staračkom domu, Rebecca pristupi Jack je otac, Stanley Pearson (Peter Onorati), i uvodi sebe. Nakon shvativši kako zbunjen je da se sastanak "Jack supruga", Rebeka pretvara da ode, ali se zaustavlja sebe. Ona se okrene leđa i kaže da je bilo lijepo da ga konačno upoznati uprkos njegovom i Jack je stjenovita odnos. Ona završava sedi sa Stanley dok se čeka na Jackov poziv, a dva obveznica preko proćelav i starenja. (Znate, mali razgovor.)

Davne danas, Kate (Chrissy Metz) zaustavlja Toby-a (Chris Sullivan) ured i vikne cijeli žao osam nedelja-trudna-i-ja-samo istine-you-sada komadić informacija. Toby odgovara na najbolji mogući način i kaže da ne može biti sretniji da pozdravi dijete na svijet. Međutim, Kate je brzo da ga podsetim da ne samo da je ona stara i gojaznih 37 godina, ali i skloniji nezgodama i, stoga, strahuje najgore. Oni se slažu da nikome ne govori dok ne dobiju malo anđela kao dokaz.

Cut Kevin (Justin Hartley) razgovor na telefon Sophie (Alexandra Breckenridge) kuća. Iako Kevin kaže Sophie je bio na telefonu s Kate, on je zapravo razgovarao sa svog doktora o tome da njegova Vicodin recept refilled.again. Kasnije te noći, Kevin čini se da visi o koncu dok se sprema za Sofijin gala, obaranje brojne pića i na sceni nedostaje svoj trenutak jer je on na telefon u predvorju pokušavaju da dobijem više ubice bola. Randall (Sterling K. Brown) stiže na događaju sa Deja (Lyric Ross) i pukotine par loših tata šali da olakša raspoloženje. Ali kada Deja vidio kako se Kevin, ona pikado do njega i ostavlja njen novi tata visi.

Sutradan Kate pilji u nju ultrazvuku slike na sastanku i pola sluša petite djevojka, Madison (Caitlin Thompson), Rant o njoj pitanjima hranu. Kada Kate je konačno imao dovoljno, ona ruga Madison i sjedne u nju nisu imali "stvarne probleme."

Nakon sastanka, Madison suočava Kate o njoj optužbe. Nakon par razmijeniti neke teške riječi, Kate i Madison dobiti u svoje automobile i srušiti ih u jedni druge (ozbiljno). Nakon shvativši da reallyhappened, Kate kaže Madison je trudna. Iako je Kate moli joj da ne kažem ništa, čini se da je mačka možda su pustiti iz torbe. Whoopsies.

Istovremeno naredne sedmice? Znate li gdje se nalazimo.

Povezane vijesti


Post Novosti

Šta će se dogoditi sa Jaime Lannisterom? 4 Kingslayer teorija je objasnila

Post Novosti

Pogled na Adele, Beyonc i još 6 drugih pjesama prva Grammy pobeđuje

Post Novosti

Nikad nećete pogađati zašto je Chrissy Teigen tražio navijača za 6 bananskih banana

Post Novosti

Nova igra tronskih fotografija je ovde i seksualna napetost je stvarna

Post Novosti

Ovo smo mi: Super bowl nedjelja

Post Novosti

Amy poehler, Meryl streep i još nekoliko slavica koje su aktiviste dovele na zlatne lopte 2018. godine

Post Novosti

Najveće prekretnice kraljevske porodice slave 2018. godine

Post Novosti

Sef: Ari se sreće sa roditeljima

Post Novosti

Sve što treba da znate o princu Harryju i odnosu Meghan Markla

Post Novosti

Ovi 31 gomolji žele da žive za bachelorette srce Rejčel Lindsay

Post Novosti

Pripremite se za LOL: Ovo su osam najboljih viceva na zlatnim globusima 2018. godine

Post Novosti

Evo! Novi detalji o princu Hariju i kraljevskom vjenčanju Meghan Marka su ovde