Ovo smo mi: Nikada nećemo pustiti, Džek | BA.centerar.org

Ovo smo mi: Nikada nećemo pustiti, Džek

Ovo smo mi: Nikada nećemo pustiti, Džek

* Spojleri ispred. Upozoreni ste. Loveyoumeanit. *

Čekanje je završeno. Sezone dva premijernoj epizodi This Is Usis službeno ovdje. Evo što je pao.

Počinje kao sezone jedan, epizoda jedan počeo: To je velika tri rođendan. William pripovijeda kao šou otvara montaža Kate slavi s Toby, Randall opsednuti bebe drugih ljudi i Kevin snimao prijedlog scena za film, a mi smo almostpositive on misli Sophie.

U flashback, Rebecca i Jack sjesti decu dole na lokalnom restoranu da se obrati slona u sobi: Mama i tata žive odvojeno. Velika tri do nikakvo iznenađenje-preteruj, pretpostavimo razvod i oluje iz večera u suzama.

Oh, učimo i da Randall očevidac borba između Jacka i Rebeka u sezoni jedan finale.

Nazad u današnje, Sophie zove Kevin i nažalost, kaže da ga je da ga više ne pridruže u Los Angelesu za dvostruki datum rođenja su planirali s Toby i Kate. Uprkos Sophie odsustvu, Kate i Kevin nastaviti sa svojim planovima, jer je to njihov rođendan-duh.

Kao Beth i Randall dalje istražiti mogućnost usvajanja djeteta, Beth ne može pomoći, ali se kao njen muž pokušava da kopira situaciju svoje djetinjstvo. Beth se okreće William (njegov sablasni debi) za savjet.

Randall otvara do Rebecca o rezervacijama Beth sa usvajanjem djeteta i pritisne joj za prava priča svoje usvajanje. Rebecca mu odgovara iskreno i kaže da joj je oplakuju gubitak svoje dete kad Randall ušao u sliku.

Randall onda objašnjava Bet koji je ćaskao sa svojom majkom i došao do spoznaje da ne postoji takva stvar kao savršen majka. Uprkos tome što je perfekcionizam, Randall priznaje njegov brak je "savršeno nesavršen."

Kasnije, Bet donosi Randall parka i ističe grupa problematičnih tinejdžera pije alkohol iz braon papirne kese. Ona objašnjava da, iako ona zna njegovi roditelji su divni, ona ne želi da se krene naprijed, osim ako oni će ići do kraja. I do kraja, ona znači uzimajući u starije dijete iz sistem hraniteljstva koji nemaju iste mogućnosti Randall je dat.

U dvostruko datethird točka rođendansku večeru, Kate i Toby saznali da je Kevin kupio čitav restoran za svečanosti u noć. Ali Toby, koji bi vrlo očito radije da se noć sam sa Kejt, uznemiri i oluje od kada sazna da Kate napustio pjevačkom audiciju... A ona je rekla Kevin pred njim, njen potencijalni suprug budućnost.

U pokušaju da očisti nenamjerne nered, Kevin objašnjava Toby je samo pokušavao da ublaži Kate neuspjelog pokušaja audiciju. Ovaj ljuti samo Toby, jer on je taj koji je trebao da ispuni tu ulogu, a ne Kevin. Ali-Whaddaya know-tavi kameru kako bi otkrila bijesni Kate stoji iza nje dva muškarca. Ona navodi očigledno, kaže: "Ja sam 37-godišnja žena, ne bi trebalo da treba gurnut ili mazila", a onda hmelja u taksi da se vrati u audiciju. A evo i Kicker: Kevin suočava Toby o svojim prethodnim prepirke i objašnjava da su on i Kate imaju mnogo više od brata-sestra odnos jer (bez daha!) Ona je bila ta koja mu je rekao o smrti njihovog oca (!!!).

Cut u prošlost. Rebecca pojavi u Miguel kući i pita Jack da se vrati kući. Jack priznaje da on ne samo da je pijan cijeli dan, ali on je bio pijan cijeli tjedan. On ima problem, a to je veliki problem koji treba popraviti prije nego se vrati kući na djecu. Rebecca vidi kroz pijani Jack i odbija da ode bez muža.

Avaj, u pravom This Is Us stilu, ostalo nam je srce slomljeno jer smo svjedoci tinejdžera Kate i Randall plače na Miguel kauču žalosti Jack smrti. Nakon Kate traži smatraju Kevin da ga obavijesti razornih vijesti, rezovi fotoaparat Rebecca jecajući kao ona sjedi ispred Pearson kuće. Tave fotoaparat dalje i vidimo oprez traku oko ugljenisana Pearson kući.

Duboko udahni. Imamo sedam dana da se zaključa do epizoda dva.

Povezane vijesti


Post Novosti

39 zvijezda je na aukciji sa svojim haljinama za globus da bi imale koristi vrijeme

Post Novosti

Moramo da razgovaramo o Cher-u i njenim bradavicama (i 9 drugih trenutaka) iz nagrada za muzičku nagradu

Post Novosti

Svi novi filmovi i tv emisije dolaze u Netflix u oktobru 2018

Post Novosti

Ovo smo mi: Super bowl nedjelja

Post Novosti

Pogledajte pogled na veličanstveni grad gde će megan marka i kraljevska porodica provesti božić

Post Novosti

14 najupečatljivijih trenutaka od 2018 gramada

Post Novosti

Nemojte gušiti direktora: Sophie Turner ima reči za izbore za nepoznate stvari trolle koji se bore za mlade zvezde

Post Novosti

Hark! 25 dana rasporeda božićnih filmova je ovde

Post Novosti

Bill Murray, čovek ljudi, pomogao je paru da najavi svoju trudnoću

Post Novosti

Chrissy teigen Šale ona ide u tajnu modnu reviju viktorije 2018. godine

Post Novosti

Teorija sa Littlefingerom i snažnim sestrama je tako loša

Post Novosti

Pogled na kraljicu Elizabetu II i ljubaznu priču Princa Filipa u čast njegovog penzionisanja