Ovo smo mi: Noć veštica | BA.centerar.org

Ovo smo mi: Noć veštica

Ovo smo mi: Noć veštica

* Upozorenje: Spojleri ispred *

Sezona dva, epizoda šest This Is Us, pod nazivom "20-a", počinje sa Rebecca (Mandy Moore) završavajući Big Three Halloween kostime: Michael Jackson za Randall, veterinar za Kate i propalica Kevin. Kao mladi Randall (Lonnie Chavis) pokušava da strategiju Velikog Tri trik-ili-liječenju plan napada kako bi se povećala unos bombone, Kevin (Parker Bates) -to ne čudi-čini vrlo očigledno nije mogao briga manje.

Rebecca uznemiri sa Jack (Milo Ventimiglia) za govori Kate (Mackenzie Hancsicsak) ona ne mora nositi veterinar kostim Rebecca upravo završio odluka. Ona ga se suočava za stalno govori da Kate, ali on je brz da istaknem da shefavors Randall.

Flash proslijediti do 2008. Godine, a vidimo prvi pogled odraslog This Is Uscrew prikazivanju dvadeset i nešto verzije sebe. Randall (Sterling K. Brown) pokušava (i što nije) da instalira ventilator na plafonu u spavaćoj sobi njegove uskoro-to-biti-rođen prvo dijete. Uprkos činjenici da je beba zbog, kao, sutradan, on baca napad preko vrlo trudnu suprugu Beth (Susan Kelechi Watson) fun-size-umjesto-of-u punoj veličini izbor čokoladicu za Noć vještica. U međuvremenu, Kate (Chrissy Metz) radi u restoranu i Kevin (Justin Hartley) pere kosu kupca u salonu. Go figure.

U flashback, Rebecca i Jack debi njihove besprijekornu Sonny i Cher kostime, a iako je velika trojka nemam pojma ko oni obučeni kao oni dobiti deset od deset u našoj knjizi. Dok Kate tvrdi da je pogodio uz ukletoj kući prvi (Natch), Kevin i dalje rugaju Randall trik-ili-tretiranje karta, koja traži Randall poluditi i zahtijevati da prikupe slatkiše beforethe progoni kuća.

Pearson roditelji odlučili da se rastanu načina da se zadovolji alltheir djecu, a Jack završava uzimanje Kevin i Kate na proganja kuću. Kevin povlači ukupno sestre potez i kaže Džeku da Kate samo želi da ide u, tako da joj je zaljubljena Billy može napraviti potez na nju.

Davne 2008. Godine, Rebecca dolazi na Randall i Bet kuće. Kao Randall opravdanja sebe da nastavi njegov fan dužnosti i glave za gvožđare, Rebeka kaže Beth da joj ne treba hodati po jajima Randall oko. Beth priznaje da je zabrinuta za njega pucanje pod pritiskom, ali Rebeka joj uvjerava da Randall zna kako da se brine o sebi.

Suddenly.BETH se porađa.

Ali, znate šta? Ulice su zatvorene zbog svečanosti Halloween i ambulante je sporo doći, što znači da poda u dnevnoj sobi će morati. Nakon Randall trke kući i pomaže da se dobiju bebu na jako zgodna tepih, Beth i devojčicu kraju dovesti do toga da se u bolnicu. Natrag u kuću, Rebecca razbija nakon svjedoci rođenja svog prvog unuka i priznaje da je oduševljen, ali tužni u isto vrijeme, jer Jack nije tu da to podijeliti s njom.

Kasnije te noći, Rebecca odluči da se stvori Facebooka tako da možete postavljati divan slike svog novog unuka i-bubnjevi, molim te-dobija poruku od Miguel (Jon Huertas).

Epizoda završava Beth i Randall imenovanje njihovih plemenitih anđela Tess. Nakon što, pitate se? Tess je izveden iz Tessana, ime stropni ventilator Randall tako očajnički pokušao instalirati.

Samo sedam dana do epizoda sedam. Mi to možemo.

Povezane vijesti


Post Novosti

Ovo smo mi: Kevinova sporo smrt

Post Novosti

Nova je ovo nas epizoda 16 fotografija pregled Kates Viva Las vegas bachelorette party

Post Novosti

Ovo smo mi: Kate, Toby i beba drama

Post Novosti

Moramo da razgovaramo o Cher-u i njenim bradavicama (i 9 drugih trenutaka) iz nagrada za muzičku nagradu

Post Novosti

8 zanimljivih činjenica koje niste znali o djeci Kate Middletona

Post Novosti

Bačelor: Miran pred rodnim datumom

Post Novosti

Rangirano je 8 najvećih filmova Charlizea Therona

Post Novosti

Novi dom Diane Keaton-a je izloženo cigle i želimo da idemo tamo

Post Novosti

8 najposjećenijih grammy performansi svih vremena

Post Novosti

Kruna: Svaka sočna epizoda

Post Novosti

8 najbolje izbrisanih filmskih scena koje su totalni izmjenjivači igra

Post Novosti

Randal i život pacmana