Ovo smo mi: Pearsons uzimaju vegas | BA.centerar.org

Ovo smo mi: Pearsons uzimaju vegas

Ovo smo mi: Pearsons uzimaju vegas

* Upozorenje: Spojleri ispred *

Ovaj tjedan na sezonu dvije, epizoda 16 This Is Us, pod nazivom "Vegas, Baby", Toby (Chris Sullivan) i Kate (Chrissy Metz) glava u Las Vegas za prvostupnika i večeri, dok je u prošlosti, Jack (Milo Ventimiglia) i Rebecca (Mandy Moore) proslave godišnjice braka.

Ron Batzdorff / NBC

Godišnjice

Vidimo nekoliko flešbekova sadrži Jack i Rebecca slave godišnjicu tokom godina. Ove godine Jack obećava da nema nekih velikih planova, ali mlada Kate (Mackenzie Hancsicsak), Kevin (Parker Bates) i Randall (Lonnie Chavis) nisu da to i reći njihovim roditeljima da su večeru pokrivena.

Kasnije, Kevin pokušava da napravi spektakularan večeru, ali je razočaran kad sazna Jack nikad nije upalio peć. Kada Rebecca pita zašto je tako uzrujan, Kevin priznaje da on ne želi da njegovi roditelji da se razvedem se da je Sophie. Nakon što su ga uvjerili da nisu ni blizu razvod, on i druga deca oprostite sebi da im dam malo privatnosti.

Ron Batzdorff / NBC

Deja Povratak

Cut Randall (Sterling K. Brown) i Beth (Susan Kelechi Watson) otvara vrata da Deja (Lyric Ross) na kućnom pragu. Deja objašnjava da je otišla iza nje mama Shauna je (Joy Brunson) natrag, jer im je potreban novac da plati račun za gas. Ako oni nemaju topline kada je socijalni radnik, Linda (Debra Jo Rupp), povratak, njena mama će biti u nevolji.

Randall daje Deja dovoljno novca da pokrije račun i čini svoje obećanje da pozove ako ona vodi u bilo drugih problema.

Sutradan, Beth i Randall idu u Vegas za Kate i Toby devojacke i momačke večeri. Beth grdi njen suprug za žele da pozove Deja, i Randall brani govoreći da on ne može emocionalno odvojiti sebe kao da može.

Ron Batzdorff / NBC

The Bachelor Party

U hotelu, Kevin (Justin Hartley) je razgovor sa ženom iz domaćinstva i hvale sve netaknute boce alkohola u mini-bar.

Kasnije, Toby hvala Kevin došli iako je putovanje alkoholom prešao, i Kevin četke ga kao da to nije velika stvar. Ali kada on vodi u Emma, ​​a Costar od Ron Howard film snimao, ona navodi da su sve njene scene su smanjeni, što znači da mnogi, ako ne i sve, od Kevin scene su uređivane je kao dobro. Kevin kaže jedan od prijatelja Toby je da on ne osjeća dobro i glave natrag u sobu da radim trbušnjake i bulji u mini-bar.

Randall dobija u vezi poziv iz Deja, koja ga traži da se izuzme iz momačko veče da nađem Beth. On smatra da je Bachelorette Party u Magic Mikeshow, Natch, i govori Bet o telefonskom pozivu. Ali ona se ne radi o pustiti Deja pokvari njeno zabave i eksplodira na Randall, rekavši da se uništava nju jednu priliku da imaju dobar provod, a onda ima riječi s Kate kada pokušava da interveniše.

Ron Batzdorff / NBC

The Makeup

Kate sjedi na automat kada joj Randall približava. Kate uranja u priču o tome koliko voli provoditi vrijeme s njim kao dijete, s obzirom da nije sramota gledati Seks i njen Citywith. Ona priznaje da je uvijek znala da će ga izgubiti nekome neverovatno, a ta osoba je Beth.

Randall joj osigurava da ga nikad neće izgubiti prije nego što je priznao da su on i Kevin odbacio momačko veče. Kate kaže Toby će biti razočaran, jer je pozvao samo drugi momci kao punila i stvarno se radujem druženju sa svojom budućnosti braće.

Cut Randall i Kevin stajao na vratima Toby i traži da ide u šetnju. Toby izvinjava za njih vuku u Vegas i otkriva da ima brata koji je deset godina mlađi. Oni nisu vrlo blizu, tako da se raduje što će imati dva nova braće u svom životu.

U međuvremenu, Kate kuca na vrata Beth i otvara o svojoj borbi da se prijateljstva s njom. Beth tješi mladu-to-biti i kaže da je također bori jer ona brine za dijete koje više nije u njoj pritvoru.

Ron Batzdorff / NBC

Flashback

U flashback, Rebecca i Jack su u kuhinji razmatraju planove godišnjice (ili nedostatak istog). Kada se uputili gore, oni otkrivaju put od malih sijalica vodi na krov i poruku od velike trojke.

Ranije tog dana, Kevin i Jack se vozi u autu kada je Kevin pita da li je Cornish kokoši je kupio za godišnjicu večeru su dovoljno veliki. Jack mu kaže da je veliki veliki potez se ne radi o stvarnim stvar koju uradi ili kaže. Umjesto toga, radi se o namjeri i pustiti da druga osoba zna da ih vidite i da ih čuju, i uzimanje vremena da im daju ono što im je potrebno u tom trenutku.

Ron Batzdorff / NBC

Zaključak

Prije odlaska kući, Randall i Bet odlučiti da svratim Shauna kuće samo da bi ona otkriti i Deja više nisu tamo žive. Kao oni izlazi, smatraju Deja i njena mama spava u zadnjem parkiranom automobilu.

Ovo je Usreturns na NBC sljedeći utorak, 6. Marta u 9 sati Znate li gdje se nalazimo.

Povezane vijesti


Post Novosti

Ovo smo mi: Jednom manijak, uvek manijak

Post Novosti

Rangirano je 25 najboljih božićnih filmova

Post Novosti

Sve što je potrebno pogledati iz crvenog tepiha 2018 gram

Post Novosti

11 predviđanja imena bebe za treću kraljevsku bebu Katea Middletona

Post Novosti

Bachelor: I prvi Crier sezone je

Post Novosti

Poslednji poziv! To su tv emisije i filmovi koji napuštaju Netflix u martu 2018. godine

Post Novosti

17 najboljeg porodiljskog izgleda Katea Middletona

Post Novosti

Nagrade Grammy 2018: Kompletna lista pobjednika

Post Novosti

Definitivan dokaz George Clooney bolje izgleda u godinama

Post Novosti

15 tv emisija koje su bolje od knjige

Post Novosti

Ovo smo mi: Sudbonosna čili

Post Novosti

14 najupečatljivijih trenutaka od 2018 gramada