Ovo smo mi: Sudbonosna čili | BA.centerar.org

Ovo smo mi: Sudbonosna čili

Ovo smo mi: Sudbonosna čili

* Upozorenje: Spojleri ispred *

Ovaj tjedan na This Is Us, Kevin (Justin Hartley) pokušava da se iskupi nakon njegove rehabilitacije stint, Kate (Chrissy Metz) se suočava sa djetinjstvo strah, i Jack (Milo Ventimiglia) napokon ispunjava svoju dugo očekivanu propast. Evo što se dogodilo.

Sezona dva, epizoda 13, pod nazivom "To će biti dan", otvara se jedna starija žena, Sally, koji je frustriran sa svojim mužem, George, jer on odbija da sortirati kroz "smeće" u garaži. Kada je otkriva jukebox, George nju stane i podsjeća memorijske o mladoj ženi i pjesmu "To će biti dan." Džordž odmah povlači Sally za ples, iako insistira bacaju muzički plejer dalje.

Ron Batzdorff / NBC

Super Bowl nedjelja

Na Pearson kuće, Rebecca (Mandy Moore) ulazi u spavaću sobu da Jack leži u krevetu. U slučaju da joj je nogometni dres i OJ snimke u ruci nije dao ga, ona ga podsjeća da je Super Bowl nedjelja i to je razlog da se uzbuđen, čak i ako je to sve o Broncos u novinama.

Jack otklanja razgovor Big Three izgradnju i kaže Rebeka da želi zadržati svoj posao i okrenite nekoliko kuća dok je spreman da vodi kompaniju sa punim radnim vremenom.

Trenutku par je prekinut tinejdžerske Kate (Hannah Zeile), koji hoda u da se žale njenom kupatilu svinja brata, Randall (Niles Fitch). Jack viče za Randall da pusti njegova sestra u toalet, a ona sretno izlazi, koji upozorava Rebeka i Jack u Cheers do poslednjeg Super Bowl s djecom prije nego što odu na koledž.

Kasnije, Kevin (Logan Shroyer) daje njegov otac teško o zabavnom centru on gradi. Ali Jack je brzo uvjeriti njegov sin koji ga je ovaj dom projekt obnove zauzet i daleko od boce.

Ron Batzdorff / NBC

Kate je audiciju

Kasnije tog dana, Randall i Allison (Isabel Oliver Marcus) čine Super Bowl kolačiće kada Jack uđe potvrditi zid jedinica je, u stvari, kompletan. Allison se raspituje o Kevin planove za koledž, ali Randall je podseća da mu je njegova ozljeda sprečava dobivanje stipendije. Odjednom Kate prsne u kuhinju sa pismom iz muzičke škole traži ona pošaljite drugu audiciju. Iako je Jack i Rebeka su više nego spremni da pomognu, ona se ne radi o pustiti video snimak njenog (užas!) Roditeljima i odlučuje da audio sama demo.

U ukupno tata potez, Jack ne posluša njen zahtjev i tajno video kaseti pjevačkom. Kao što je Kate oluje off, Randall otkriva da njegov otac koji uzima Allison u kino da vidi Titanicand, dakle, nedostaje Super Bowl. Iako je Jack je razočaran, on ga ohrabruje da ide.

Van, Jack izvinjava Kate i kaže joj da je zbunjen zašto ona ne vidi koliko je lepa na fotoaparatu. Kate ne kupuje ga i kaže mu da prestane govori te stvari, jer je on jedini koji ju vidi na taj način.

Ron Batzdorff / NBC

Najbolje Pearson Super Bowl Ever

U međuvremenu, Sophie poziva Kevin da mu kaže da je u NYU i, s druge strane, treba da otkažu Super Bowl planovima, tako da on-prirodno-odluči da uzme svoju frustraciju na Rebecca. On joj kaže da je on trebao igrati u nogomet igra, a ne gledati ga na kauč kao njegovi roditelji. Dok je oluja off, Jack svečano kaže: "Najbolji Pearson Super Bowl ikad."

Kasnije taj dan, Jack se priprema za utakmicu u dnevnoj sobi kada je Kejt uđe u da otkrije je gledala traku. Nakon što ga je zahvalio za uvijek joj podršku i ohrabruje je da sebe vidim kroz njegove oči, ona otkriva ona ide gledati Super Bowl na svog prijatelja Molly kuće.

Tijekom igre, Rebeka kaže Džeku da je našla kuću hoće ga flip. Pravo na znak, Jack je pita da bude njegov poslovni partner, a ona rado pristaje.

Te noći, Rebecca dobija poziv od Kevina, koji se izvinjava za svoje nepristojno ponašanje ranije tog dana. Iako ga je uvjerava da je Jack nije lud, Kevin odbija da se vrati kući i odluči da razgovara ga sutradan.

Ron Batzdorff / NBC

Audio Rescue Pup

U današnje, Kate pogrešno optužuje Toby (Chris Sullivan) od gleda porniće na laptopu samo da nauči da gleda pse na internetu. Od zna psi su osjetljiva tema za Kate, Toby joj je pozvao da se zaboravi i počne se sprema za rad.

Cut Kate trenutno za četveronožne prijatelja u Forgotten Foundation pas. Kada je postavlja oči na malom psa po imenu Audio, to je ljubav na prvi pogled. Kao što je ona popuniti papire, ona uči je naziv izveden iz strasti životinje za muziku. Ali kad se flashback svog psa djetinjstva, ona razgrađuje u suzama i kaže zaposlenik (Lena Waithe) ne može ga zadržati.

Kasnije, Kate debriefs Toby na nju nije put u sklonište. Nakon što sam objasnio situaciju, ona klima glavom prema dnevnoj sobi i-Whaddaya know-u "Jacob Tremblay je" sladak Audio je opušteno rješavanje u svoj novi dom.

Ron Batzdorff / NBC

Lista

Kevin otkriva da je njegova mama i Miguel (Jon Huertas) su nestali za dan i odlučuje da se bave listu imena koja mu je potrebna da se iskupi sa za njegov oporavak. Prvo? Randall (Sterling K. Brown), koji kaže Kevin da su on i Beth (Susan Kelechi Watson) su previše zauzet sa svojim novim stambene zgrade.

Kasnije, Beth i Randall su na dva potpuno različita stranice tokom sastanka sa novim stanarima. Odjednom, Kevin se pojavljuje niotkuda i objašnjava da je tu da pomogne. Stanari ga tretira kao osoba je, Natch.

Kevin i Randall odmah na posao i pribor sve od fiksiranje vrata koja ne zaključati i rušenje zidova uranjajući toaleta i istrebljivanja bubašvaba.

Ron Batzdorff / NBC

Kakav otac takav sin

Te noći, Randall čini iznenađen spremnost Kevin da pomogne i pita da li je sve u redu. Kevin objašnjava da mu je potrebno da se iskupi sa svima na njegovoj listi, što je on pronalaženje teško učiniti.

Kevin onda Prelazi razgovor na Randall, pita ga zašto je na ovom projektu. Randall kaže da zna da je 40 i ne treba preuzima novu karijeru, ali Kevin ga uvjerava da će, ako Jack mogao, pa može i on.

U međuvremenu, Sophie (Alexandra Breckenridge) otvara vrata da Kevin čekaju za nju. Nakon što ju je uvjerava da je sve u redu, ona priznaje da nije vidjela da dolazi. Ona otkriva da je on jedini muškarac je ikad volio, a ako želi da se iskupi, on mora da je pusti. Ona ga poziva da provjeri njeno ime sa njegovog lista nego što kažemo "zbogom"... Za dobro.

Natrag u kuću, Kevin otkriva paket ga čeka. Unutra je pronalazi necklacealong njegovog oca uz napomenu da kaže: "Dragi Kevin Imate tvoje pismo. Našao sam svoj prsten. Drago mi je da si trijezan. -Charlotte. "Kevin emotivno prelazi van njeno ime.

Ron Batzdorff / NBC

Strašna Zaključak

U flashback, Jack čuje neko u kuhinji i šetnje u da Randall jesti kasno navečer snack. Nakon Randall kaže njegov otac o filmu i-dah-poljubac, Jack čini ponosan što je njegov sin rukuje se kao pravi džentlmen.

Nakon Randall ode, Jack nastavlja da rade jela, pomesti pod i divim visina grafikon Velikog Troje je na zidu pre gašenja Crock-Pot i ide gore u krevet.

Smanjiti za Sally i George u garaži, slaveći činjenicu da je mladi par je zainteresovan za kupovinu njihove kuće. Pravo na znak, George uzima kutiju i kuca na vrata susjeda da otkrije Jack i vrlo trudna Rebecca. On ih je ruke kutiju, koja sadrži više nema potrebe Crock-Pot oni. Prije odlaska, on priznaje da su im potrebne da barata sa prekidačem da ga na posao.

Te noći, u Crock-Pot svjetlo treperi na i off, što izaziva kuhinjska krpa uhvatiti na vatru, zatim zavjese i, naravno, visina grafikon porodice Pearson.

Naredne sedmice, This Is Uspromises odgovoriti na sva naša pitanja spaljivanje o požaru, peškir i emotivne trenutke koje dovode do Jack smrti. So. Mnoge. Osjeća.

Povezane vijesti


Post Novosti

8 zanimljivih činjenica koje niste znali o djeci Kate Middletona

Post Novosti

Emily tupi i upravo Brooklyn Brownstone iz Džona Krasinskog legitimiše kuću naših snova

Post Novosti

Bachelorette: 4 Ruže i trbušni razgovori

Post Novosti

Kruna: Tonys, Er, vannastavne aktivnosti

Post Novosti

Deset najboljih momenata iz Ariane Grande-jevog koncerta za ljubavni manchester

Post Novosti

Amazon kaže da je ovo 100 knjiga koje biste trebali pročitati tokom svog života

Post Novosti

Ovo smo mi: Kate, Toby i beba drama

Post Novosti

Kruna: Napišite distrakcije i reakciju

Post Novosti

Bačelor. Žene kažu. Dame su se suočile sa Ari

Post Novosti

Sve TV emisije i filmovi koji dolaze na Netflix-u, tako da možete preživjeti svoj najbolji odmor u decembru ove godine

Post Novosti

Pogledajte pogled na veličanstveni grad gde će megan marka i kraljevska porodica provesti božić

Post Novosti

Ne zajebavaj ruku koja vam hrani sladoled: Priručnik sluškinje