Ovo smo mi: Super bowl nedjelja | BA.centerar.org

Ovo smo mi: Super bowl nedjelja

Ovo smo mi: Super bowl nedjelja

* Upozorenje: Spojleri ispred *

Na poseban Super Bowl bonus epizodu Ovo ovonedeljnog Is Us, Jack (Milo Ventimiglia) napokon ispunjava njegove smrti (ne na način mislite) i Pearsons čast svoju memoriju na 20. Godišnjicu njegove smrti. Evo što se dogodilo.

Sezona dva, epizoda 14, pod nazivom "Super Bowl nedjelja", otvara se u Jack buđenje u kuću u plamenu (hvala, Crock-Pot).

Ron Batzdorff / NBC

The Nightmare Znali smo da dolazi

Nakon buđenja svima i potvrđuje Kevin (Logan Shroyer) je sef na Sophie (Amanda Leighton), Jack baci se na posao spašavanje Rebecca (Mandy Moore), Randall (Niles Fitch) i Kate (Hannah Zeile).

On je uspješno štedi djecu Pearson i njegova supruga iz plamena s nekim ozbiljnim MacGyver vještine, ali čekaj-Louie pas je još uvijek unutra! Jacks čuje lavež pasa i (protiv želje njegove supruge) donosi rizično odluku da se vrati unutra. Kao što smo svi držati dah, Jack izlazi iz plamena sa štene u tow. Uf, to je bilo jako blizu.

Zato što je Jack Pearson, on je nekako uspio sakupiti porodičnih albuma, Kate je audiciju i allof naše suze pred Pearson kuća u potpunosti izgori.

Ron Batzdorff / NBC

I neizbježnim Heartbreak

Jack i Rebeka odlaze u bolnicu da se obuče Jack rane i razgovarati o njegovom stanju. On se udiše gomilu dima, ali sve u svemu on je u dobrom stanju i odbija da preduzme sve tablete protiv bolova. Jack izvinjava Rebecca za ne pokupiti baterije za alarm dima i dalje uspeva da joj Swoon prije nego što je na čelu off da hotelske rezervacije za porodicu.

Dok Rebecca provjerava na decu u Miguel i sklapanje dogovora, Jack iznenada prelazi u srčani zastoj iz navedenih udisanja dima i umire. Rebecca ne verujem da ga nema i nastavlja da jede čokoladicu dok ona vidi tijelo njenog muža i sve zalazi. Cue strašnom montaža uspomena.

Numb, Rebecca je čini način da se Miguel. Ona kaže mu da bude jaka i onda radi najteže da će ikada imati veze: razbiti vijesti Randall i Kate. Kevin je još uvijek na zabavi u šumi sa Sophie, a Kate ga je kasnije smatra da ga obavijeste svoje otac je nestao.

Ron Batzdorff / NBC

Dvadeset godina kasnije...

Kate (Chrissy Metz) i audio nastaniti u za nju Super Bowl tradicija na 20. Godišnjicu smrti njenog oca. Ona se pojavljuje u video snimku njene audicije i suze se baš kao Toby (Chris Sullivan) ulazi i pokušava da okrene mrštenje naopako. Ali, prije nego što Kate "katarza jugularne" zaista može početi, traka se raspliće u videorekorder.

Ona i Toby idu po traku fiksna, a Kate otkriva ono što smo dugo sumnjali: Ona misli da je reasonJack umro. Na sretniji napomenu, traka se je fiksna i, uz snimke sigurno sačuvana u oblaku, Kate se može vratiti u tuguje. Zahvalni za njegovu pomoć, Kate kaže Toby da nije očekivala da se oporavi od smrti svog oca i da je sastanak Toby joj je pomogao da nauče da zaista živi ponovo.

So. Mnoge. Suze.

Ron Batzdorff / NBC

A New Normal

Novi cimeri, Kevin (Justin Hartley) i Rebecca razgovaraju o svojim tipičnim Super Bowl planove. Kevin obično dobija blackout-pijan i pokušava ukrasti najatraktivnijih modela na raspolaganju. Rebecca kupuje sastojke za Jack omiljene lazanje i satova utakmicu dok ona čeka njen pokojni muž joj pošalje znak gleda.

Mjesec dana trijezan, čini se Kevin i dalje pokušava da se prilagodi. On ide da posjeti stablo svog oca i istinski otvoriti Jacku po prvi put nakon dugo vremena. Kevin se izvinjava zbog činjenice da je posljednje riječi je izgovorio Jack su bili užasni, on istovaruje o njegovoj ovisnosti i obećava da će njegov pokojni otac ponosan. No, Kevin je još Kevin i ne propustite priliku da se hvalim da jeste film sa Rocky (Sylvester Stallone).

Nakon njegove oduška Sesh, Kevin poziva Rebeka joj prijave i hvala što si tako jak za svoju porodicu, kada Jack prošlo. Oni saosećaju i onda sve postaje tako jasno, i ove godine, Kevin je bio znak.

Ron Batzdorff / NBC

Randalling Out

Randall je uzbuđeno priprema za svoju Super Bowl stranke sa stadionom je sendviča i pregača koja glasi "Hot tata." Kada Beth (Susan Kelechi Watson) pokušava da se cujemo sa Randall na ovom teškom dan, on Super Bowl shuffle i kaže da dok je "Kate se valja" i "Kevin izbjegava", Randall lovesthe Super Bowl jer je to bio njegov otac je omiljeni dan.

Je pred utakmicu pokrivenost dobija u toku i Randall pokušava, bez uspjeha, da se gomila devojčica razumiju važnost utakmice. Odjednom, Annie (Faithe Herman) gušter, gospodin McGiggles, nedostaje! Kada je konačno pronašli, recimo da on više nije u smeje raspoloženju. Randall domaćin improvizovani pogreb za guštera koji postaje veoma tamna, vrlo brzo, što je dovelo Bet na korak u.

Ron Batzdorff / NBC

Kakav otac takav sin

Ubrzo nakon toga, Randall primjećuje Tess (Eris Baker) iskradao i odlazi na Izvinjavam se što od vrsta. Ona mu je rekla da je uzimao telefon isključen kuka, tako da oni ne mogu primati pozive od socijalnih radnika. Nije to ona misli su usvojene dece, to je da je ona zabrinuta je njen otac stalno u potrazi za srećom izvan sebe. Tako mlada, tako mudar. On joj daje tetošenje ravno iz Jack Pearson PlayBook i, bum, telefon zvoni i to je Deja. Ona je na ulaznim vratima.

Super Bowl je težak dan za Pearsons, ali barem imaju jedni druge... I imamo sve tkiva.

Povezane vijesti


Post Novosti

Prikazuje se 9 najvećih memorijalnih funkcija

Post Novosti

Apsolutno najlepše komade čipova i nova ciljna linija Joane Gaines

Post Novosti

Teorija sa Littlefingerom i snažnim sestrama je tako loša

Post Novosti

Disney ima 50 filmova koji su udarali u pozorišta od 2018. do 2023. godine

Post Novosti

Amazon kaže da je ovo 100 knjiga koje biste trebali pročitati tokom svog života

Post Novosti

Chrissy teigen Šale ona ide u tajnu modnu reviju viktorije 2018. godine

Post Novosti

8 zlatnih globusa lepotnih trendova koje smo zapravo koristili u stvarnom životu

Post Novosti

8 zavisnih knjiga za čitanje ako ste voleli velike male laži

Post Novosti

39 zvijezda je na aukciji sa svojim haljinama za globus da bi imale koristi vrijeme

Post Novosti

Anna Faris uživo i tužna Chris pratt je jedina Twitter feed koja nam je potrebna

Post Novosti

Princ Georges top 10 cutest moments in honor of his 4th birthday

Post Novosti

6 pomoćnih i stvarnih lekcija u vezi s kojima smo saznali od Kristena Bell i Dax Shepard