Postoji luda igra o teoriji prestola o povratku Kal Drogo-a i svi smo u vezi toga | BA.centerar.org

Postoji luda igra o teoriji prestola o povratku Kal Drogo-a i svi smo u vezi toga

Postoji luda igra o teoriji prestola o povratku Kal Drogo-a i svi smo u vezi toga

Nemojte da nas pogrešno-najnoviji razvoj između Daenerys Targaryen i Jon Snow je bilo prilično divna (osim toga cijeli she's-njegov-tetka, i he's-njen-nećak stvar). Ali šta ako je prva ljubav Dany života, Khal Drogo, bilo da se vrati?

Možda zvuči ludo, ali zapravo, ova teorija nije toliko van tamo kao što misliš. (Hej, znamo iz Jon vlastitog iskustva koje su potpuno moguće vaskrsenja.)

Evo dogovora: Zapamti nazad u sezoni jednom, kada je vještica Mirri Maz Trajanje ozbiljno zabrljao Khal Drogo i ostavio ga u vegetativnom stanju? Daenerys pokušava da dovedem "sunce i zvijezde" vratiti u život i pita Mirri kada, ako ikada, Drogo će biti kao i on. Mirri odgovara: "Kada Sunce izlazi na zapadu a zalazi na istoku. Kada se mora ići suha, i planine duvaju u vjetar kao lišće. Kada materice ponovo ubrzava, a vi imati dnevni dijete. Tada će se vratiti, a ne prije. "Prevođenja? Drogo se nikada neće vratiti. Ili, sedam sezona kasnije, zar ne?

Brzo čekam da sezona sedam je finale, i Daenerys i Jon su busy.getting zauzet. Dany ide dalje o njoj neplodnosti u proteklih nekoliko epizoda (joj zmajevi su samo djeca da će ikada imati, yada yada), ali šta ako to nije ono Mirri znači? Šta ako je ona sada trudna sa Jon Snow je dijete? Ako je to slučaj, onda Drogo možda vratiti (jer, znate, Daenerys će "nositi živi dijete").

Teorija onda ide tako da će Drogo se vratiti kao Azor Ahai (legendarni ratnik koji su završili prvi Long Night i prorokovao da se vrati).

Ako se to ne dogodi, onda Dany će imati neke ozbiljne odluke da. Ona ide na ultra hunky, komad hoda mišića (još iznenađujuće tender) ratnik Khal Drogo ili moralističke (i prilično hunky, u robusnom još sklon razmišljanju vrstu puta) kralja na sjeveru? Ako je ona trudna, a zatim Jon Snow će biti otac njenog djeteta. Ali Khal Drogo je otac njenog zmaja djecu, pa stvarno oboje bebu tate. Odluke, odluke. (OK, ali budimo iskreni:. Ona ne može pogriješiti ni sa) Izgleda da ćemo morati sačekati 2019to saznati.

Povezane vijesti


Post Novosti

Kruna: Da oprostite ili deportujete? To je pitanje

Post Novosti

10 poklona za svakoga opsednutog kraljevskom porodicom

Post Novosti

Bočeloret: Mila kunis i Ashton Kutcher su bachelorheads

Post Novosti

6 dame u trci da budu beogradske majmune marke

Post Novosti

Prince William i princ Harry posećuju bijelu baštu Kensington Palace u čast princeze dijane

Post Novosti

6 Netflix originalna serija dolazi 2018. godine

Post Novosti

Da li postoji istina o teoriji kose na kosti Middleton koja kružuje na internetu? Mi istražujemo

Post Novosti

17 bebica slavnih ne možemo čekati da se sastanu 2018. godine

Post Novosti

Ovo smo mi: Kate, Toby i beba drama

Post Novosti

Kruna: Kao otac, kao sin

Post Novosti

Uzmimo ih dok su vrući: sve TV emisije i filmovi koji napuštaju Netflix u avgustu 2018

Post Novosti

Kompletna lista od 29 žena koje se bore za srce bachelor Arie Luyendyk jr