Princ Georges top 10 cutest moments in honor of his 4th birthday | BA.centerar.org

Princ Georges top 10 cutest moments in honor of his 4th birthday

Princ Georges top 10 cutest moments in honor of his 4th birthday

Dođe dan u životu svakog malog djeteta kad je vrijeme da se kaže ta-ta Nap vremena i zdravo do ozbiljnijih nastojanja kao čitanje, pisanje i aritmetiku. Za Prince George (Kate Middleton i prvorođeno grumen princa Williama), taj dan je sutra, 22. Jul-svoj četvrti rođendan. U vrijeme jedne noći, malo George će reći zbogom svojoj tri gole godine, te da je ogroman skok od mališana predškolskog uzrasta momak. Sa sastanka predsjednik Obama (u šik ogrtač ipak) da kotrlja niz travnati brežuljak i sve njegove smiješno izraza lica između, ovdje je deset najslađe trenutke Prince George-a.

Oli Scarff / Getty Images

Kada palio je nam Njegovo Kraljevsko Prisustvo za prvi put

22. Jula 2013. Godine, naši životi su zauvijek promijenio kada su novi roditelji Kate Middleton i princ William predstavili svoje prekrasne sinčić, Prince of Cambridge George Alexander Louis i njegov anđeoski lice svijeta.

Marty Melville-Pool / Getty Images

I krenula na svom inauguralnom Royal Tour

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea pokušali zadržati njihov sin od očiju javnosti koliko je to moguće u prvoj godini Kneževini. Međutim, u 2014. Godini kraljevska porodica je odlučila da je krajnje vrijeme da mali princ zakoračio u centru pažnje. Doveli su malo George i njegova bucmasta podlaktice zajedno na tri nedelje turneju po Australiji i Novom Zelandu.

Mark Cuthbert / Getty Images

Kada je iskusio Bliss Rolling Down travnatog Hill

Na Gigaset Charity Polo Match u 2015. Godini, Prince George je pokazao da je on, kao i svaki drugi dijete, imala naizgled beskrajne rezerve energije. Dva-godišnjak (u to vrijeme) je primećen razonodi kroz travu, klizi niz brda i beže od svog mumije, K-Middy, koji nije mogao pomoći, ali jurim ga sa najvećim osmeh.

Pete Souza / Getty Images

I pozdravila sa stranim predstavnicima u Njegovoj Loungewear

Kada je bivši američki predsjednik Barack Obama posjetio je Kensington Palace 2016. Godine, Prince George nije propustio ritam i obratio se vrhovni komandant sa firmom stisak ruke... Bez obzira na svoju casual.

Max Mumby / Indigo / Getty Images

Kad je napravio Lica na Crowd

Samo zato što George nije dobio pozivnicu za prebacivanje trupa svečanosti boja u 2015. Godini ne znači da on nije bio zvijezda predstave. Dok su njegovi roditelji liječi svoje kraljevske dužnosti, Prince George je imao stranku svoje sa svojom dadiljom, Maria Teresa Turrion, a pokazao jedno od mnogih njegovih skrivene talente-blesavo lica.

Samir Hussein / Getty Images

I zgnječena glavu na Plane prozor

Ima li išta više sladak nego napućene Prince George? Mislimo da ne.

Matt Dunham / Getty Images

Kada je držao budnim okom preko Baby Sister

Neke velike braća mogu biti skeptični oko sestre krše na svojoj teritoriji a ne Prince George. Plemenitih princ uzeo svoju ulogu kao veliki bratu da princeza Charlotte vrlo ozbiljno od samog početka, pa čak i čuvaju jezičke na njeno mjesto boravka tokom krštenje. Te zaštitne instinkti će doći u moćnim u svom tinejdžerskim godinama.

Kensingtonroyal / Twitter

I postavili kao prirodni za svoj prvi dan škole

Prince George krenula u školu u rasadniku u Norfolku u 2016. Godini, a njegov elegantan mumija K-Middysnapped ovo glamur pucao dokumentirati trenutak. Cue one strašne uspomene školskih portreta čudno. * Shudders *

Samir Hussein / Getty Images

Kada je skliznuo u nešto malo Formalno

George nije uzeo njegov paž dužnosti teta Pippa venčanje olako. Princeza Charlotte možda ukrali show kao djeveruša, ali princ usisani svoj ponos i ljuljao potrebnu Petar Pan-kragnom košulje, kaki Knickerbockers i bijele tajice kao profesionalac.

Max Mumby / Getty Images

I dao ljudima ono što su htjeli: A Royal Wave

Prince George dao svojim fanovima pravi oproštajni kao kraljevske porodice otišao Pippa je predivno vjenčanje. Jasno, ovaj mali šunka ima cijelu kraljevsku stvar na bravu. Hretan rođendan, George!

Povezane vijesti


Post Novosti

Ne zajebavaj ruku koja vam hrani sladoled: Priručnik sluškinje

Post Novosti

10 najboljih Olivijskih pape momaka svih 100 skandalskih epizoda

Post Novosti

Kompletna lista TV emisija i filmova koji dolaze na Netflix u novembru 2018

Post Novosti

Rangirano je 25 najboljih božićnih filmova

Post Novosti

Nikad nećete pogađati zašto je Chrissy Teigen tražio navijača za 6 bananskih banana

Post Novosti

Hallelujah! Nove tv emisije i filmovi dolaze u Netflix maj 2018

Post Novosti

8 zavisnih knjiga za čitanje ako ste voleli velike male laži

Post Novosti

Betty bijela je 96 dana! Ovde je kroz vekove

Post Novosti

Jedan razlog zbog kojeg je princ Harry i megafon mogle držati ruke u javnosti, ali Kate Middleton i princ William ne mogu

Post Novosti

Bill Murray, čovek ljudi, pomogao je paru da najavi svoju trudnoću

Post Novosti

Icymi, ovde serena Williams i Alexis Ohanian 35.000 EUR nedeljno vilu za medeni mesec

Post Novosti

Britney spears 10 puta je osvojila instagram