Sef: Ari se sreće sa roditeljima | BA.centerar.org

Sef: Ari se sreće sa roditeljima

Sef: Ari se sreće sa roditeljima

* Upozorenje: Spojleri ispred *

Ovaj tjedan na Sezona 22, epizoda osam The Bachelor, Arie Luyendyk Jr. Ispunjava konačni četiri ženske obitelji i dolazi licem u lice sa svojim najtežim odluku. Evo što je pao.

ABC / Craig Sjodin

Kendall rodni grad Datum

Arie ispunjava Kendall u Los Angelesu za prvi datum rodnom epizode, u kojoj učestvuju u jednom od najbizarnijih interakcije koje smo ikada vidjeli. Da, Kendall ne gubi vrijeme uvođenja mu da je strast: prepariranja.

Nakon montaže nekoliko štakora (ozbiljno), par glave u kuću Kendall roditelja, gdje upoznaje njena mama, tata, sestra bliznakinja i brata. Kada su sjesti za večeru, njen tata je brzo da izrazi svoju zabrinutost zbog činjenice da su se sreli na jednoj TV emisiji.

Kasnije, Kendall sestra joj vuče u stranu i pritisne joj je o tome da li ili ne da je spremna da se skrasi. Iako ona nije 100 posto siguran u budućnosti par, ona uvjeri Kendall da joj dozvoli da čuvaju se i priznati svoja prava osećanja Arie... Prije nego što bude prekasno.

ABC / Craig Sjodin

Tia rodni grad Datum

Sljedeći gore? Weiner, Arkansas. Da počne stvari sa, Tia donosi Arie na zemljanu stazu za trku vintage sportske automobile. Oni odgovaraju gore, ugura u vozila, kompletan nekoliko krugova oko staze, a zatim sjesti na pivo. Tia ga priprema na ono što dolazi i kaže mu da ona pada za njega prije nego što ga je u kuću svoje porodice.

Iako postoje, Tia brat ne gubi vrijeme pečenja Arie na svom playboy ugled i kaže da treba dokazati da on nije "ljube bandit" svi ga čini se da je.

Kada ga je Tia tata vuče na stranu, on pritisne profesionalni vozač auto utrka o svojoj prošlosti odnosa. Arie upravlja ispitivanja kao totalni profesionalac i osigurava mu da on ne samo da pada za Tia, ali i spreman da se skrasi. Na kraju večeri, njen otac nudi svoj blagoslov za prijedlog. Awwww.

ABC / Craig Sjodin

Becca K. Hometown Datum

Za treći dan rodnom gradu, Arie sastaje Beka K. Na jabuku voćnjak u Prior Lake, Minnesota, gdje su provesti dan-pogađate branje to-jabuka. Becca K. Kratko kaže Arie o svom bliskom obitelji i otkriva da će se sastati njen zaštitnički ujak, koji je ušao u kao očinsku figuru nakon što je njen otac preminuo.

Kada stignu, Beka uvodi Arie svojoj porodici prije nego što sjesti za večeru. Kada ju je ujak vuče Arie na stranu, on postaje emocionalna kad shvati da je Becca otac treba biti onaj vodili ovaj razgovor. Ipak, on ne drži leđa govori Arie da je prerano da se žuri u angažman i izražava svoju zabrinutost u vezi duhovne razlike para.

U međuvremenu, Becca je razgovor sa majkom, koji priznaje da ona nije ugodno joj daje blagoslov Arie. Ali kada Beka brani njen odnos usporedbom karakteristika Arie na njenog oca, izgleda da joj je mama da se oko sebe i kaže da vjeruje instinktima svoje kćeri.

ABC / Craig Sjodin

Lauren B. Hometown Datum

Posljednje, ali svakako ne i najmanje važno, Arie pozdravlja Lauren B. U Virginia Beach, Virginia, za konačni datum rodni grad. Ovaj put, oni jahati konje na plaži prije nego penjanje na vrh svetionik za uživanje u slikovitom more.

Međutim, prava zabava počinje kada stignu u kući Lauren roditelja i učestvuju u jednom od najneugodniji rodnom gradu posjeta do danas (neugodnih tišina i sve). Vidiš, Lauren tata je vojna veteran, tako da se ne zadržavaju na tome Arie osjećati extremelyuncomfortable, koji prisiljava Bachelor da izađu u sred večere da povrati prisebnost.

Kada se vrati, on sjeda za razgovor jedan-na-jedan s njom tata, gdje su obveznice nad svojim strast za vojsku. Iako on nije siguran da li Lauren je spreman da se skrasi, njen otac izgleda vjerovati instinktima svoje kćeri. Njena mama, s druge strane, ne boji se da izraze svoju zabrinutost u vezi sa drugim ženama u sliku i priznaje da je proces je čini nervoznim.

ABC / Craig Sjodin

The Rose Ceremonija

Na svečanosti ruže, Arie dolazi licem u lice sa ženama po prvi put od ispunjavanje njihovih obitelji i, pa, on je preko glave. Nakon pravdajući se da mu emocije pod kontrolom, Arie traži da razgovara sa Kendall jedan-na-jedan i kaže joj da mu je potrebno da zna da li je to nešto što je spreman za. Kendall kaže da vidi nešto u njemu i mogu zamisliti sebe veridbi.

Kada su se vratili, Arie daje ružu Becca, Lauren B. I Kendall, ostavljajući Tia da odem praznih ruku.

Ko će Arie izabrati? Mi ćemo biti još jedan korak bliže pronalaženju kada je Bachelorreturns za žene Reci sve epizode u nedjelju, 25. Februara zatim preko noći termin u ponedjeljak, 26. Februara u 20:00 na ABC.

Povezane vijesti


Post Novosti

Sve što je potrebno pogledati iz crvenog tepiha 2018 gram

Post Novosti

Jedanaest Okeana, bolji ormarić i više filmova i TV emisija koje dolaze u Netflix ovog februara

Post Novosti

Svi novi filmovi i tv emisije dolaze na Netflix june 2018

Post Novosti

Da li postoji istina o teoriji kose na kosti Middleton koja kružuje na internetu? Mi istražujemo

Post Novosti

21 najstrašnijih striktnih pravila koje kraljevska porodica mora da prati

Post Novosti

Sve što trebate znati pre nego što gledate ovo, mi smo premijerno

Post Novosti

Sweet Angel Kristen zvona spasla je roditelje Josh gad iz uraganske irke

Post Novosti

Apsolutno najlepše komade čipova i nova ciljna linija Joane Gaines

Post Novosti

8 najposjećenijih grammy performansi svih vremena

Post Novosti

15 tv emisija koje su bolje od knjige

Post Novosti

8 glumaca koji su se skupili da pomognu žrtvama uragana

Post Novosti

8 zanimljivih činjenica koje niste znali o djeci Kate Middletona