Selina Meyer nije luda | BA.centerar.org

Selina Meyer nije luda

Selina Meyer nije luda

Nakon Richard (Sam Richardson) i Amy (Anna Chlumsky) reći Selina (Julia Louis-Dreyfus) da neće dobiti biblioteku već bi trebalo da doniraju joj arhive biblioteke Američkog univerziteta (blech), ona pada u mračnu depresiju. Amy pokušava da joj bude bolje rekavši njen otac takođe osetio depresiju nakon što je srčani udar. Naravno, Selina odgovara govoreći Amy verovatno depresija njen otac nije bio zbog njegove srčani udar, već da Amy. Jao.

Da stvar bude gora, Madame Tussauds voštanu figuru Selina je otkrio i to je naslonio odmah do kolege "pola-term čudo" Gerald Ford. Dok je Gary (Tony Hale) pokušava da joj se preselio pored nekoga još napomenuti, Selina odluči tako je dosta sa svojim životom da ona više nema želju da nosi svoju kaput ili purse.which je u redu, jer Gary obično upravlja te u svakom slučaju.

Dok Selina implodira, Jonah (Timothy Simons) pohađa događaj sa Sherman Tanz (Jonathan Hadary). Jer Jona je Jona, on je odmah vrijeđa Tanz kćerka, Shawnee (Mary Holland), a istovremeno udari svoju ženu. Kent (Gary Cole) i Ben (Kevin Dunn) kako Jonah da lijepo i on does.by spava s Shawnee. Kada je pita kongresmen Ryan zašto ju je vratio u svoj ured, umjesto svog doma, kaže da su jedno te isto. "DC rente su ludi", dodaje on. Uprkos činjenici da je ona krevetna odrasla beba, Shawnee kaže da će se vratiti za dva okrugla u 7:30 te noći.

Natrag na Debbie Downer sjedištu, Mike (Matt Walsh) kanala Selina depresija u radi na svojim memoarima. Oni ostaju cijelu noć gledajući fotografije i Gary malo izostavio osjeća. On pokazuje Mike Selina nove voštane figure, koje ljudi sada predstavljaju iza lewdly.

U međuvremenu, Catherine (Sarah Sutherland) i Marjorie (Clea DuVall) konačno naselili na donatora sperme: Richard. On je uzbuđen o svom novom pohodu na očinstvo, ali ima jedan mali problem.he nije siguran kako da mu potomstvo u čašu ili ( "self-muž", kako ga on zove). Oh, slatka Richard.

Mike ulazi opasna teritorija kada on navodi neke nepravilnosti u pričama Selina o njenom ocu. On predlaže da se sastane sa Selina Uncle George (Brian Doyle-Murray). Ujak George obavještava je užasnut Selina da joj je otac prodao njen voljeni konj, chicklet; sneg kugle uvek doveo kući nakon poslovna putovanja zapravo kupljen od strane njegova sekretarica i da je umro u porodici štali na vrhu, rekao je sekretar. Devastirana, ona zgrabi bocu viskija i odveze u svoj dom iz detinjstva sa Majkom. Oni uništavaju štali kao Uncle George uništio Selina netaknute spomen na svog oca. Bivši POTUS čak vozi svoj auto kroz štali, a onda okrivljuje ga Mike.

Nakon obrađenih nju mješavine ljutnje, Selina odlučuje da će okrenuti kući svoje pokojne majke je u novi "Selina Meyer Predsjednički rodna kuća i biblioteka".despite Katarina i Marjorie planira da podignu svoj predstojeći dijete tamo. Kada Catherine pokušava podsjetiti njena majka ove, ali i reći joj o svojim novim donatora sperme, ona je brzo ugašen. Sherman Tanz je "all in" na Selina Meyer rodnom / biblioteka poduhvat i to je konačna.

U međuvremenu: Dan je (Reid Scott) navodnu aferu sa CBS ko-zvijezda Jane McCabe (Margaret Colin) nastavlja da se pojavi u šestoj strani. Kada se suočava Jane, ona mu je rekla da je podmetnuo glasine kako nebi čini seksualno poželjna i time veće šanse da zadrži svoj posao kao voditelj emisije. Nazad u bolno neugodno Jonah Ryan zemljišta, Shawnee preuzima uzde nad Jona, naređuje mu da prestane naočalama, početi nosi kravate i glasaju na suprotan način od Kenta i Ben razmatranje. Konačno, Selina vosak figurica prolazi kroz još dva iteracija-onaj u kojem ona sjedi na klupi s FDR (njom ispruženu ruku dokazuje previše primamljivo turističke genitalije) i drugi, gdje je ona na kraju sigurno u staklenoj kutiji visoko na balkon.

Do naredne sedmice.

Povezane vijesti


Post Novosti

Kruna: Da oprostite ili deportujete? To je pitanje

Post Novosti

5 recepata koju će vaša djeca voljeti, prema Jacob tremblay

Post Novosti

Od Nori do rumija da se probudi: imena poznate bebe dekodirane

Post Novosti

7 razloga Erika girardi je srce i duša prave domaćice Beverlija

Post Novosti

11 specijalnih trenutaka koji ste verovatno propustili sa vjenčanja pippa Middletona

Post Novosti

Amy poehler, Meryl streep i još nekoliko slavica koje su aktiviste dovele na zlatne lopte 2018. godine

Post Novosti

Fabrika Amazon je fabrički otvorena i omg, želimo ih sve

Post Novosti

30 najromantičnijih filmova svih vremena

Post Novosti

9 pokazuje da će vas provesti kroz igru prestanka prestola

Post Novosti

12 najzanimljivijih Oskarskih momaka svih vremena

Post Novosti

Prekrasna lepota se bavi od nordstrom zimske prodaje

Post Novosti

Definitivan dokaz George Clooney bolje izgleda u godinama