Serena Williams otkriva uznemirujuće zdravstvene zastrašivanja posle isporuke i govori o pritiscima materinstva | BA.centerar.org

Serena Williams otkriva uznemirujuće zdravstvene zastrašivanja posle isporuke i govori o pritiscima materinstva

Serena Williams otkriva uznemirujuće zdravstvene zastrašivanja posle isporuke i govori o pritiscima materinstva

Nakon "lako trudnoće", Serena Williams očekuje porođaja će slijediti odijelo. To je bilo vrlo daleko od onoga što se dogodilo.

U februaru Vogue poklopac priča, nova majka sjetio traumatskog zdravlje strah koji je ostavio nju se bori za svoj život nakon što ju je sada isporučio četiri mjeseca kćerku, Alexis Olympia.

Williams prošao hitan carski rez nakon otkucaja srca njena beba je pala opasno niske između kontrakcija. Operacija je dobro i tenisa suprug, Alexis Ohanian, smanjiti kabl. "To je sjajan osjećaj, a onda je sve krenulo nizbrdo", rekao je Williams.

Upoznaj Alexis Olympia Ohanian Jr. Morate provjeriti link u bio za nju neverovatno putovanje. Također pogledajte moj IG priče ??????

Sutradan Williams osjetio kratkog daha i zabrinuto joj povijesti krvnih ugrušaka ima neke veze s tim. Bojeći se još plućne embolije, pitala je medicinska sestra za CT i IV heparin (tanji krvi). Medicinska sestra umjesto predložio ultrazvuk, koji je otkrio ništa. Kada ju je medicinski tim napokon priznao da je CT, dovoljno siguran, pronašli su nekoliko malih krvnih ugrušaka u Williams pluća.

"Ja sam bio kao, slušati dr Williams!", Rekao je novi majke.

Da stvar bude gora, njen carski rez rez odvojila od kašlja čarolija uzrokovane nju plućne embolije. Williams prošla anothersurgery, koji potom otkrio veliki hematom (solidan oticanje zgrušala krvi u tkiva) u njenom trbuhu. Nakon jedne prošle operacije, Williams je konačno poslao kući na Odmaranje. Ona je bila u stanju da ustane iz kreveta za šest tjedana, ali je njen muž bio više nego željan da pojačaju.

"Bio sam sretan što sam promijeniti pelene," Ohanian sjetio, "Ali povrh svega je prolazila, osjećaj nije bio u stanju da pomogne je to još teže."

Četiri mjeseca nakon porođaja, Williams se oporavlja, ali je na kraju odlučio da se povuče iz Australian Open-turnir je slavno osvojila dok osam tjedana trudna.

Williams je otvorio se o teškim realnosti majčinstva, kaže: "Niko ne govori o niskom trenucima-pritisak osećate, nevjerovatne razočaranje svaki put čujete bebu plač. Sam oborio, ne znam koliko puta. Ili ću se ljuti zbog plače, a onda tužan zbog ljuteći se, a onda je kriv, kao što su: "Zašto se osećam tako tužno kad imam divnu bebu? ' Emocije su ludi. "

Postaje lakše. Obećavamo, Serena.

Povezane vijesti


Post Novosti

Ovaj visokotehnološki TV izgleda kao prekrasan komad umetničkih dela i potreban nam je odmah

Post Novosti

Jedanaest Okeana, bolji ormarić i više filmova i TV emisija koje dolaze u Netflix ovog februara

Post Novosti

Bachelorette: Rachel Lindsay u osnovi šalje sve kuće

Post Novosti

8 najzamenljivijih izgleda u gramatičkoj istoriji

Post Novosti

Fabrika Amazon je fabrički otvorena i omg, želimo ih sve

Post Novosti

13 najboljih trenutaka od nagrada akademije 2018. godine

Post Novosti

Ovo smo mi: Jednom manijak, uvek manijak

Post Novosti

Nova igra prestolonaslednika fotografija je ovde. Ali gde je khaleesi?

Post Novosti

Sve što trebate znati pre nego što gledate premijere stvari stranca

Post Novosti

Prekrasna lepota se bavi od nordstrom zimske prodaje

Post Novosti

9 celebi koji su spremni za leto

Post Novosti

Nominacije za Oskar 2018: pogledajte kompletnu listu