Sve što trebate znati pre nego što gledate ovo, mi smo premijerno | BA.centerar.org

Sve što trebate znati pre nego što gledate ovo, mi smo premijerno

Sve što trebate znati pre nego što gledate ovo, mi smo premijerno

This Is Us konačno vraća u utorak, 26. Septembar i mi. Su. Spreman.

Sezona dva obećanja da otkrije kako i zašto smo izgubili Jack (Milo Ventimiglia), ilustruju šta budućnost nosi za Pearson djeca odrasla osoba, pa čak i vratiti naš dragi William (Ron Cephas Jones) kao avet. Prije nego što mentalno pripremiti ponovo postati jedno s našim emocijama, da rezimiram, gdje nas sezona nikoga.

Preko flashback, saznajemo da je Jack nedavno vratio iz Vijetnama i živi sa svojom kreten tata kad je prvi put upoznaje Rebecca (Mandy Moore). Ah, da, sve je počelo kada je mladi, moustacheless Jack je radio na automobilu komšije da zarade nešto novca i, kao bonus, komšija ga postaviti na slepo (smiri-to nije bio sa Rebecca). Svrbi da provede novo zaradio sitniš, Jack odšetao preko roniti bar njegovog rođaka da okuša sreću na high-stakes poker igre. Gle, Jack je osvojio pot, ali prije nego što je mogao da ga kiše, on je napadnut od strane grupe razbojnika (naredio njegov lukavi rođak, ni manje ni više).

Nursing njegove povrede i ego, Jack odluči da je to dobra ideja da opljačka njegovog rođaka bar umjesto da idu na svom slepo. On je ponovo javi lokve, kada je, iznenada, čuje sladak, anđeoskog glasa Rebeke, oni se zaljube i ostalo je istorija.

Smanjiti do 90-ih godina, gdje je Jack se vratio u zloupotrebe alkohola koji je izazvao raskol u njegov brak leđa kada je Big Tri su već sitne komadi. Planira da se suoči sa Rebecca za okretanje leđa na njihove porodice i afera da pretpostavlja da je imao sa njom stara ljubav, a sada trenutni kolega iz benda, Ben (Sam Trammell), skoro zatamnjenim Jack opasno ulazi u svoj automobil i vozi do nje Unutrašnji of-grad šou. On je na neki način dolazi u jednom komadu sekundi nakon Ben pokušava da poljubi Rebecca. Iako on ne prisustvuje Ben hrabar unaprijed, Jack i dalje nastavlja da daje lice Ben OLE jedan-dva tretmana. Ogorčeni, Rebecca vozi njen pijan muž kući i godina ozlojeđenost, žrtvovanja i bijes sipati iz nje.

Nakon što završite viču stvari koje nikada neće biti u stanju da vrati, Rebecca kaže Jack ide sa Miguel i ona će ostati u svojoj kući i briga za djecu. U prošlosti, Jack spavao pored vrata svoje spavaće sobe nakon borbe, ali ovaj put stvari su drugačije. Prije nego što izađe na vrata, Jack govori Rebecca je ovo samo početak njihove ljubavne priče.

Parcela se prebacuje poslednji put do današnjih dana Pearsons. Kate (Chrissy Metz) odluči da vodi pjevački karijeru kao ona mama, Kevin (Justin Hartley) leti u LA na audiciju za Ron Howard film i ostavlja Sophie (Alexandra Breckenridge) iza opet i Randall (Sterling K. Brown) želi da usvoje bebu.

A sada naša donju usnu se trese.

Ne propustite sezonu dvije premijere This Is Us u 9 sati, 20:00 Central na NBC.

Povezane vijesti


Post Novosti

Ove 5 žene nominirane za oskara upravo su napravile istoriju

Post Novosti

Kruna: Elizabeth preuzima britanskog najrazrijeg čoveka

Post Novosti

Kruna: Da oprostite ili deportujete? To je pitanje

Post Novosti

Ovo smo mi: Kate, Toby i beba drama

Post Novosti

8 najbolje izbrisanih filmskih scena koje su totalni izmjenjivači igra

Post Novosti

Kruna: Odnosi su, kao, teški

Post Novosti

Welp, Bran je u suštini potvrdio da je noćni kralj

Post Novosti

6 dame u trci da budu beogradske majmune marke

Post Novosti

Okrutna namera, 50 prvih datuma i više filmova i TV emisija koji dolaze na Netflix ovaj marš

Post Novosti

Najbolje prigodne karte za poklon u 2018

Post Novosti

8 najposjećenijih grammy performansi svih vremena

Post Novosti

5 kozmetičkih saveta megan marke se zaklinju