Sve što trebate znati pre nego što gledate premijere stvari stranca | BA.centerar.org

Sve što trebate znati pre nego što gledate premijere stvari stranca

Sve što trebate znati pre nego što gledate premijere stvari stranca

Stranger Thingsreturns u petak, 27. Oktobra, a da kažemo da smo uzbuđeni bi bilo rečeno.

Prije svega nostalgičnim '80 odori i srednje škole romantiku nas pogađa teže od Demogorgon u lice, hajde da ponovimo sezone jedan.

U sezoni jedan finale epizoda pod nazivom "Upside Down", saznajemo Will Byers (Noah Schnapp) se zaglavila u Upside Down i stvari ne izgledaju dobro. Dok će lebdi okolo u zaborav, bezličnog čudovište (d / b / a Demogorgon) odluči da postavite u Hawkins, a rezultati su zastrašujuće.

U epizode doveo do finala, Will majka Joyce Byers (Winona Ryder), očajnički traži odgovore na pitanje zašto joj je sin nestao. Njena kuća (mjestu nestanka Will-a) je proganja Demogorgon putem pokretnih zidova, treperenje svjetla i niz čudnih telefonskih poziva u kojima ona može čuti Will disanje. Ona je na kraju traži pomoć od Hawkins lokalne policije najboljih, glavni Hopper (David Harbour) i ruga stvorenja u pokušaju da sebe žrtvovati i spasiti Will.

U međuvremenu, opasnost od nadolazeće propasti i zadržava više od tri najbolja prijatelja Will je, Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Alegre) i Lucas (Caleb McLaughlin). Kada je trio kreće na put da Will, oni naići na jedanaest (Millie Bobby Brown), mlada djevojka s obrijanom glavom. Iako ona ne govori mnogo, Mike pita Jedanaest ako bi htela da se pridruži svojoj obitelji. On obećava beskrajne vafli i prilično cool društvo (ako on tako kaže sebe).

Preko flešbekove, učimo Jedanaest ima natprirodne moći. Ona je zarobljen od strane vlade i podvrgnut užasno neprikladno stilova posmatranja. Ona je bila primorana da rade užasne stvari, kao što su ubistvo, što je razlog da je pobjegla na prvom mjestu.

Cut Mike govori Elle on "kao-lajkova" nju i tražeći od nje da ode u Snow Ball ples s njim. Oni dijele njihov prvi poljubac, i to je tako srednju školu da možemo zapravo osjetiti električne struje proteze sastanka proteza. Čarobno.

Unutar laboratorija (jedanaest domaćem terenu), muškarci u zaštitna odela imaju tendenciju da gnjecav izgleda rupu u zidu dok naučnici posmatraju iz daljine. Ali ovo nije običan čišćenje na prolazu četiri-to je zapravo portal koji vodi u drugu dimenziju: u Upside Down.

Welp, kako se ispostavilo, Jedanaest je odgovoran za paralelni svemiri u sudaru, što znači da je razlog zbog kojeg Demogorgon pobjegao na prvom mjestu. Ali to također znači da zna kako da preuzmete Will iz Upside Down prije portal zatvara jednom i za sve.

Cue: Operacija Get će podržati.

Mike starija sestra, Nancy (Natalia Dyer), a Will je stariji brat, Jonathan (Charlie Heaton) tim se i napravite potragu dva da ide tražiti Will u šumi, ali ne i kocke.

Hopper i Joyce hrabar je i upustim u Upside Down. Na kraju, oni nalaze se i uspjeti u njega spašavanje. Srećom, mališan je živ, ali je potrebno nekih većih medicinskih TLC. Mike, Lucas i Dustin ga posjeti u bolnici. Oni su sretni njihov pupoljak je živ, ali oni su mnogo više uzbuđen da mu dam mršave na Elle Totalno super velesila.

Ne, nije gotovo. Mike, Jedanaest i momci onda odete do srednje škole gdje su zaglaviti Dr. Brenner (Matej Modine) i njegovoj laboratoriji saradnika. Neeee! Unesite Demogorgon! Stvorenje uglovima bande u učionici, a Jedanaest doživljava Najkomplikovaniji krvarenja iz nosa svog života kako bi spasila svoju drugara i ubiti čudovište.

Taman kad mislimo da možemo napokon disati uzdah olakšanja koji Jedanaest preživio i Demogorgon je iz svog života zauvijek, od puzi mali metak čudovište iz Will usta. I to je, kada smo bacili naše ruke u sezoni jedan.

Netflix petak, 27 oktobra? To je datum.

Povezane vijesti


Post Novosti

Svaki nevjerojatni neutralni izgled iz Oskara 2018. godine (muškarci takođe!)

Post Novosti

Hbo je najavio pola svoje dokumentarne linije iz 2018. godine i ima nešto za svakoga

Post Novosti

Prekrasna lepota se bavi od nordstrom zimske prodaje

Post Novosti

14 najsjajnijih kraljevskih vjenčanica svih vremena

Post Novosti

Zlatni globusi 2018: Kompletna lista pobjednika

Post Novosti

Sve što vam je potrebno da znate o lijevom kralju live-action reboot cast

Post Novosti

Bačelor: Rvanje, psi i puno izrade

Post Novosti

Ovo smo mi: Nikada nećemo pustiti, Džek

Post Novosti

10 poznatih duhova majke i ćerke koji su praktično blizanci

Post Novosti

Finale igre prestola: Zmajev i vuk

Post Novosti

Moramo da razgovaramo o Cher-u i njenim bradavicama (i 9 drugih trenutaka) iz nagrada za muzičku nagradu

Post Novosti

Ovo smo mi: Sudbonosna čili