Teorija sa Littlefingerom i snažnim sestrama je tako loša | BA.centerar.org

Teorija sa Littlefingerom i snažnim sestrama je tako loša

Teorija sa Littlefingerom i snažnim sestrama je tako loša

Nešto je trulo u državi Winterfell i napetost je realbetween sestre Sansa (Sophie Turner) i Arya (Maisie Williams) Stark. Baciti u tom lasica Maloprstića (Aidan Gillen) i samo loše stvari mogu dogoditi.

S obzirom da je Stark sestre prvi ponovo okupili u sezoni sedam epizoda četiri stvari između njih nisu sve kose pletenice i krzno rta zamjene. Arya pronašao svitak Sansa napisao u sezoni koja je u suštini odgovoran za smrt njenog oca. U međuvremenu, Jon Snow (Kit Harington) je almostmurdered White Walkers, i Maloprstića su nas neugodno (opet) sa svojim jezivo izraze lica kao što je posadio negativne misli u Sansa glavu o Arya motivacija.

U sezoni sedam epizoda šest, Sansa izražava zabrinutost zbog prelaska njena mala sestra u serijski ubica (Natch) i govori Maloprstića ona brine Arya može ugroziti njen prestižnu stoji kao Lady in the North. Littlefinger podsjeća Sansa da Brienne od Tarth položio zakletvu za majku da je zaštiti, ali Sansa claps nazad da Brienne je obećao da će zaštititi bothStark sestre. Povoljno, Sansa dobio gavran traži njeno prisustvo u Kraljevu Luku. U nemogućnosti da ode bez ljudi, jer ona "ima posla", Sansa šalje Brienne off u Kraljevu Luku kao njen zvanični zastupnik i stoga čini Arya protector-manje (iako svi znamo Arya ne treba Brienne kao svog mišića). Treba Sansa osjetiti svoje mjesto kao Lady in the North je u opasnosti zbog ljuti osvetu svoju malu sestre, Brienne od Tarth sigurno neće biti tu da štiti ni sestru.

Jaz između Stark sestara je dodatno pojačana kada Arya pronalazi Sansa kopajući po torbi lica (EW) i prijeti da smanji lice svoje sestre off. Pre nego što je magično nestaje i ostavlja Sansa sama i strah, Arya se ruga joj je zadnji put s Maloprstića bodež.

Može li ovo znači da Arya smanjiti Maloprstića lice off i predstavljao kao mu da nauči istinske namjere njene sestre od njenog povratka u Winterfell? Ili se Maloprstića približava uspješno manipulacije Stark sestre da biste sada jedni protiv drugih da Brienne od Tarth je iz njegove kose? Možemo samo da se nadamo da ćemo saznati kada sezona sedam dođe do bliskog ove nedjelje, 27. Avgust u 9 sati ET.

Povezane vijesti


Post Novosti

Rangirano je 10 najboljih performansi sa lisicama

Post Novosti

Anna Faris uživo i tužna Chris pratt je jedina Twitter feed koja nam je potrebna

Post Novosti

13 najboljih trenutaka od nagrada akademije 2018. godine

Post Novosti

Svi novi filmovi i tv emisije dolaze na Netflix june 2018

Post Novosti

10 najboljih Le Creuset proizvoda za kupovinu tokom nordstrom zimske prodaje

Post Novosti

Evo! Novi detalji o princu Hariju i kraljevskom vjenčanju Meghan Marka su ovde

Post Novosti

Vaš kauč vam nedostaje: Lounge sa najnovijim naslovima koji dolaze na Netflix avgusta 2018

Post Novosti

Sve što trebate znati pre gledanja premijere krune

Post Novosti

Uzmimo ih dok su vrući: sve TV emisije i filmovi koji napuštaju Netflix u avgustu 2018

Post Novosti

Jedanaest Okeana, bolji ormarić i više filmova i TV emisija koje dolaze u Netflix ovog februara

Post Novosti

Bachelor: Dreamboats and bowling feuds

Post Novosti

Sve što trebate znati pre nego što gledate premijere stvari stranca