Veep premijera: Selina Meyer želi ponovo da se kandiduje za predsednika, Blagoslovi joj srce | BA.centerar.org

Veep premijera: Selina Meyer želi ponovo da se kandiduje za predsednika, Blagoslovi joj srce

Veep premijera: Selina Meyer želi ponovo da se kandiduje za predsednika, Blagoslovi joj srce

My, oh Meyer. Veepis natrag u svoj svojoj nezgodno slavu, i Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) je reallyinto backgammon.

Sezone šest premijera pokupi točno godinu dana nakon Selina razornog gubitka izbora Laura Montez (Andrea Savage). Selina proveo većinu prošle godine polako topi u i postao jedan sa Catherine (Sarah Sutherland) kauč, pored hibernaciji na "banja" koji može ili ne može biti mentalnoj instituciji. Grizao na malo da se vratim u političke igre, Selina pristaje da sit-down intervju sa njenog bivšeg West Wing službenik, Dan, err, Danny Egan (Reid Scott), koji je na kraju spustio svoju svirku sna kao na zrak talent CBS. (Ne zaboravite, kada Dan spavao s Amy (Anna Chlumsky) sestra jer je mislio da je ona rekla da je radila u CBS, dok u stvarnosti je radila na CVS?) U nastojanju da napravi limunadu od izuzetno gorak limun, Selina kaže Dan da je gubitak dozvoljeno joj da, "Reacquaint sama sa starim friend.by ime Selina Meyer."

Razgovor se nastavlja Selina izbegavanja pitanja i najavljuje pokretanje svog novog temelja za opismenjavanje odraslih. I AIDS-a, od kojih je potonji je improvizovani tack na namijenjen za šok vrijednosti. Je dovoljno neugodno intervju obavija, i ponesen Gary (Tony Hale) i savršeno naivni Richard (Sam Richardson) pomete u moždanog udara Selina zabludi ego.

U međuvremenu, Amy je radio kao menadžer kampanje / apatični zaručnica na nedavno najavljene Nevada guvernera kandidat Buddy Calhoun (Matej Oberg). Mike (Matt Walsh) je dvije i pol sekunde gubi razum kao boravak-at-home tata, i Ben (Kevin Dunn) radi na Uber za vruću minutu prije nego što mu se otkaz za korištenje rasnoj osnovi u šali (tako ne probudio). Stoički Marjorie (Clea DuVall) sada radi Selina temelj. Ona očajnički pokušava da "mama" dogoditi između nje i Selina, ali nakon svega drugog pokušaja, Selina potpuno isključuje je dole i srozava leđima sa statusom gospođo. U međuvremenu, cicija Catherine snose sve račune.

Jonah Ryan (Timothy Simons) je vratio previše. Ovaj put, Jonah najviše čini Jona Ryan stvar ikad. On je namjerno brije glavu ćelav mjesecima za održavanje iluzije da on i dalje pati od raka i prolaze kemo tretmana. U stvarnosti, Jonah je dugo bio u remisiji i sve njegove kose se vratio, ali on tvrdi da su ljudi ljubazniji prema njemu kad je on izgleda bolesno. On također ima zaista veličanstven krah na nacionalnoj televiziji zbog Dan neprestano nagovor. Da li Dan je to koristi kao sredstvo da pobjegne svoj potencijal noćna mora ko-domaćin ili samo terorišu Jonah, plan obije o glavu i Dan biva ponuđen stalni svirku u CBS.

Jesmo li spomenuti da Selina i Andrew (David Pasquesi) su opet zajedno, a on je i dalje slimiest osoba ikada? Cue Gary kaže "ewwy" i gura prst u usta.

Natrag na Selina Meyer Fondacija bazni logor, zvani Catherine i Marjorie Brownstone, Selina pokušava da pokupi pisanja svojim memoarima (koja kasni šest mjeseci i još uvijek nije napredovao dalje od prve stranice). Naravno, Selina se ne mogu sjetiti većinu onoga što je uradila tokom predsjedavanja i doći do potpuno osloniti na Mike dnevnik. Mike, više ne radi u West Wing pod Selina, nezaposlen i potpuno jadno kod kuće sa svojom cirkus djece. On vidi Selina potrebu za njegovom dnevniku kao savršena prilika da se ponovo dobili posao s njom. Iako, ovo nije stvarno ono Selina imao na umu, a ona je u osnovi uvjeri Mike da radi kao neplaćeni pripravnik dok je knjiga završena. Jadna, jadna Mike.

Epizode dolazi do groaninghalt kada Selina objavljuje svoju namjeru da se kandiduje za president.again! Niko, bukvalno niko, misli da je ovo dobra ideja. Catherine plače, Gary je na pragu od samozapaljenja, i Ben kaže da je to najgora stvar koju je ikada mogao učiniti.

Tako će ona ili neće ona? Za dobro svih nas, nadamo ne (ali nekako u).

Povezane vijesti


Post Novosti

Amy poehler, Meryl streep i još nekoliko slavica koje su aktiviste dovele na zlatne lopte 2018. godine

Post Novosti

Novi dom Diane Keaton-a je izloženo cigle i želimo da idemo tamo

Post Novosti

Hbo je najavio pola svoje dokumentarne linije iz 2018. godine i ima nešto za svakoga

Post Novosti

Kompletna linija ličnosti za ples sa zvezdama

Post Novosti

Pogled na Adele, Beyonc i još 6 drugih pjesama prva Grammy pobeđuje

Post Novosti

6 dame u trci da budu beogradske majmune marke

Post Novosti

10 najboljih Olivijskih pape momaka svih 100 skandalskih epizoda

Post Novosti

Najavljeno je novo plesanje plesa sa zvezdama

Post Novosti

Zlatni globusi 2018: Kompletna lista pobjednika

Post Novosti

Attn: Amazon prime članovi! Evo šta je novo za video streaming u julu 2018

Post Novosti

Od Nori do rumija da se probudi: imena poznate bebe dekodirane

Post Novosti

10 najslavnijih glumaca