Veep: Srčani napadi i pravda za sve | BA.centerar.org

Veep: Srčani napadi i pravda za sve

Veep: Srčani napadi i pravda za sve

Selina Meyer megalomanije službeno zahtijeva vlastitu spomenik (pored počasni biblioteku na Yale).

Od sezone šest katastrofalno počelo 16. Aprila, toga se dogodilo u logoru Meyer. Selina (Julia Louis-Dreyfus) da radi crafting joj nasleđe sjajnu ideju da pita Yale University, gdje je studirao pravo, da se podigne knjižnica u njenu čast. Jasno je da bi odgovoriti sa glasno "da", s obzirom na njeno potencijalnim samostalno odnosu na JFK i svojoj biblioteci. Način da se dođe za zvezde.

Kada Yale vraća odmah odbijanja, ona se pretvara da je dodiplomski alma mater, Smith College. Selina je pozdravio s otvorenim arms.until vijest procuri da je ispalio ženski službenik za spavanje s njom ljigavac bivši muž pretvorio bivši dečko, Andrew (David Pasquesi). Mala cijena koju treba platiti u zamjenu za Siri najavljuje Andrija sexts naglas preko SUV Bluetooth zvučnika.

Sa otišao joj sredstva, Selina putuje u Gruziju (zemlje istočne Europe) za nadzor (i da malo strane Šuška se prikupljanje sredstava) u toku prvih demokratskih izbora u zemlji. Zahvaljujući dva korumpirana predsjedničkih kandidata željni američki saveznik, Selina je usred podmićivanja nadmetanje da joj je gotovo odlazi sa 20 miliona $ u finansiranju. Nažalost, osvojivši dobrotvor / politički lopov je uhapšen, državni udar odvija i vrijednost gruzijski dolara opada. Zbogom, finansiranje.

Više očajni nego ikad, zablude Selina o grandioznosti vinuti do novih visina u ovom prošlosti Sunday'sepisode, prigodno nazvan, "Pravda".

Podvige početi kao Selina i njen drugari izlazak bivšeg Vrhovnog suda pravde sahrani u ludilo ispitivanja za novinare. Mike (Matt Walsh) slučajno počinje glasine da Selina se smatra da popuni stolicu pravde.

Selina onda se sastaje sa Sherman Tanz (Jonathan Hadary), privatno-zatvor magnat je jednom pomilovao u sezoni pet, da pitam da li će donirati $ 5 miliona kapara potrebne da osigura nekretnina za nju novu biblioteku u istočnoj Maryland. Bivši POTUS se žali da joj je vruće i postaje žestoko ljuti na Amy (Anna Chlumsky), koji se vratio u puta od zaručnika i Nevadi državni sekretar Buddy Calhoun (Matt Oberg) istupio iz Senata utrke nakon DUI hapšenja i nepristojne dash cam video curenja, kada je ona sugerira da bi bilo menopauze. Neprimjereno olakšanje, Selina saznaje da to nije menopauze, a blagi srčani udar. Ride-ili-umrijeti Gary (Tony Hale) pati mali srčani udar u znak solidarnosti.

U međuvremenu, Dan je (Reid Scott) interes je uvrijeđen od strane glasine Vrhovnog suda pravde okolnih Selina i poziva Richard (Sam Richardson) da potvrdi priču. Dan je ekskluzivni izvještavanje (i afiniteta za pecivo) ga je konačno našao u svom šefu 'naklonost. (Svi misle spavaju zajedno.) Nakon Catherine (Sarah Sutherland) i Marjorie (Clea DuVall) pitati Dan djelovati kao njihov donator sperme (prvo preko IVF, onda je dobri stari nacin), uče da je, hm, nesposoban. Smatraju ih dva dodatna žene s kojima Dan neće biti imati seksualne odnose.

Cut predsjednika Montez je (Andrea Savage) najava njenog plana da se "postigne preko prolaza" da popuni prazan Vrhovnog suda pravde sjedište. U vrtoglavom preokret, Selina zapravo provjereni za ulogu. Sa njene oči na nagradu, Selina baca u stranu njen biblioteke i memoara težnje.

Nema više potrebe da se prikupljaju sredstva, Selina šalje Sherman Tanz preko Jonah Ryan (Timothy Simons). Jonah, koji ne razumije vrijeme ljetnog, je jedan sat kasni njihovog sastanka, a potom pati pozornicu pet slom. A ljuta Sherman onda donira jedan cent na Ryan kampanje. Jonah-koji i dalje ne razumije ljetnog vremena je dva sata kasni na sastanak sutradan i ovaj put njegov Rant je zarobljen na kameri. Sherman je toliko dirnut Jonah strast za vrijeme ljetnog, on unajmljuje osoblje zanat zakone protiv apsurda na Jonin ime.

Povezane vijesti


Post Novosti

10 razloga što volimo princa Harryovu verenicu, megan marku

Post Novosti

Sve što treba da znate o princu Harryju i odnosu Meghan Markla

Post Novosti

10 najslavnijih glumaca

Post Novosti

Ovaj visokotehnološki TV izgleda kao prekrasan komad umetničkih dela i potreban nam je odmah

Post Novosti

Kompletna lista od 29 žena koje se bore za srce bachelor Arie Luyendyk jr

Post Novosti

Dženifer Lopez je upravo objavila najslađiji rođendanski video za svoje desetogodišnje blizance

Post Novosti

Nikad nećete pogađati zašto je Chrissy Teigen tražio navijača za 6 bananskih banana

Post Novosti

5 kozmetičkih saveta megan marke se zaklinju

Post Novosti

Rangirano je 25 najboljih božićnih filmova

Post Novosti

5 stvari koje ste zaboravili (ali morate zapamtiti) pre gledanja oitnb

Post Novosti

Pre zakazati svoje haljine elsa 2.0: Smrznuto 2 dolazi 2019

Post Novosti

Ovi 31 gomolji žele da žive za bachelorette srce Rejčel Lindsay