11 načina da vaš trosatni sat bude najbolji dio vašeg dana | BA.centerar.org

11 načina da vaš trosatni sat bude najbolji dio vašeg dana

11 načina da vaš trosatni sat bude najbolji dio vašeg dana

Nazvali smo za revoluciju: Svi Angelenos imaju pravo na život, slobodu i potragu za srećom... U saobraćaju. Evo, 11 načina da se to dogodi u svoj auto.

1. SingSeriously, ovisnost "Carpool Karaoke" serije James Corden je potpuno nam je pokazao kako peva u pravilima kola. Extra sreća poene ako ste skloni glavu i ruke izražajno, à la Adele to jest, naravno, ako ste jahanje sačmarica. Ruke u deset i dva, svima.

2. Nabavite Sticky PadWithout bilo ljepilo da sjebe auto, ovaj gumeni matstays na mjestu na instrument tabli i drži male elektronike, vaš mobilni telefon i više od letenja cijele unutrašnjosti vašeg automobila tokom oštrih skretanja.

3. Priuštite si Non-Gross Air FreshenerLater, mučninu izaziva pranje automobila osvježivači zraka. Umjesto toga mi diše u organskoj aromaterapija ulja poput peperminta (okrepljujući), mandarina (stres oslobađa) i limunska trava (loše miris maskiranje) zahvaljujući diffuserthat je uključen u naš elektronike port (ranije poznat kao upaljač).

4. Listić na vožnju ShoesThey su prvi put je izmišljena za sportski automobil vozača tako da njihova stopala ne sklizne sa pedale, ali mi volimo njih jer je to isto kao noseći papuče van i ove moccasinsare tako sladak.

5. I vožnja GlovesLightweight i bez bora, te zaštititi naše dlanove od cvrčanje volana i stražnjem dijelu naše ruke od prevelikog izlaganja na suncu. Super-tanki talijanski leatheris put kojim treba ići.

6. Diktirate briljantne ideje / To Forgotten ChoreYou znati sve te stvari koje si zaboravio učiniti kod kuće? One koje uvijek zaboravim ponovo kada ste dobili na posao? Pitati Siri "Make napomenu", a ona će ga diktira Napomene (a to je da zaboravljenim aplikacija koja automatski je ušao u svoj iPhone).

7. Brush Up na Vaš SpanishSign za SpanishPod101and ćete imati početnik ili srednji podcasta na feed u nema vremena.

8. Slušajte da pozovete Girlfriend Ova zarazna podcasthas dva daljinu Besties pozivajući jedni druge jednom nedeljno i brbljala o svemu iz svojih grčeva u aktuelnim događajima. Znaš, kao pravi žene rade. Počnite sa epizoda Mart je "Comfort kapuljačom". I zapamtite, držite ga sve hands-free: priključite telefon na punjač za automobil i postaviti audio sistem "daljinski" pred-disk, a zatim pitati Siri da igraju podcast kada ste sigurno na autoputu.

9. Diskretno Masaža While You DriveIt nije bitno ako uzimate Maybach danas na posao; ako vaš donji dio leđa mišića oduzme, ti ćeš biti super-mrzovoljan. Otpuštanje mišića krut od sjedio u jednoj poziciji za predugo s grijanim masiranjem lumbalni jastuk. Ove male brojke podržavaju vam gdje vam je potrebna i lako se samo baci na zadnjem sedištu ako želite sakriti činjenicu da si sada koriste uređaj koji se koristi da se smejem na roditelje ukusu.

10. Napravi najbolji način za oči ContactIt da izbegne ceste bes-gledati u lica svojih kolega vozača kada možete i zapamtite da, iako se čini da ne znaju kako se koristi žmigavca, oni su djeca svemira pokušava da raditi na vrijeme.

11. Praksa Lane-Merge Deep BreathingIn kako bi izbjegli osjećaj ličnog prava i gotovo sigurna frustracije, ulazi u naviku udisanja duboko prije i za vrijeme kusur trake. Nalet kisika u mozak će vam pomoći te smiriti.

Povezane vijesti


Post Napredne tehnologije

Ove Google Chrome dodaci će vam uštedjeti kao sat vremena nedeljno

Post Napredne tehnologije

7 besplatnih aplikacija koje svaki čovek u Chicago-u treba zauzeti

Post Napredne tehnologije

13 najkvalitetnijih Perksa iz ureda u Njujorku

Post Napredne tehnologije

Najbolji saveti za održavanje fotografija na vašem telefonu organizovani

Post Napredne tehnologije

12 genijalnih malih uređaja koji čine život (puno) lakšim

Post Napredne tehnologije

6 načina za snimanje boljih porodičnih fotografija

Post Napredne tehnologije

Šta vam omiljeni emoji govore o vama

Post Napredne tehnologije

6 podkastova koji vam olakšavaju život

Post Napredne tehnologije

7 trendova koji će biti ogromni u februaru

Post Napredne tehnologije

Gledao sam kako su se potpuno stranci pustili u moju kuću s Amazon ključem

Post Napredne tehnologije

10 žena koje će konačno učiniti da volite snapchat

Post Napredne tehnologije

5 tajni ljudi sa nultim sandučićima