11 najhladnijih uređaja da daju ovaj Božić | BA.centerar.org

11 najhladnijih uređaja da daju ovaj Božić

11 najhladnijih uređaja da daju ovaj Božić

Korisni tehnologija je poklon koji drži na davanje, zbog čega je ovih 11 gadgete su sigurni da iznenaditi i oduševiti svakog pojedinca na listu odmor.

Google početna Smart zvučnika ($ 99)

Powered by Google Search, ovo Virtual Assistant će premotati se vaša omiljena muzika plejliste, odgovori na pitanja o vremenu ili u saobraćaju i da vam svoj raspored za taj dan. Bonus: Postavljanje je lako samo treba da preuzmete aplikaciju i uparite uređaj, a zatim pozove "Hej, Google" da staviš "pomoćnik" za rad.

Kupite ga ovdje

Aura Frames

Aura Smart Frame ($ 399)

Wi-Fi omogućen okvire slika će se promijeniti kako vi mislite o kući dekor. I ovaj elegantni spravica (koji dolazi u roze zlata ili drveni ugljen) ima tehnologiju za prepoznavanje lica samo prikaz ljudi koje želite u vašem domu. Članovi porodice čak mogu doprinijeti slike kroz aplikaciju, tako da je to odličan način da bi tvoji roditelji iz stalno vas muči slike svojih unuka.

Kupite ga ovdje

Hidrate Spark 2.0

Hidrate Spark 2.0 ($ 55)

Opa, ovo je zaista budućnosti, ljudi. Ova pametna boca za vodu prati koliko pijete povezivanjem putem Bluetooth na telefonu, Apple Watch ili FitBit. Priključite visina, težina i "vode za piće ciljeva" (YEP) u aplikaciju, a zatim gledati kako se magično sinhronizuje na bocu s vodom i prati vaš napredak. Najbolje od svega, ako ne ostajem na stazi, Hidrate Spark svijetli vas podsjetiti da piju više.

Kupite ga ovdje

Motorola

Moto Insta-Share projektor ($ 300)

U redu, tako da ćete trebati Moto Zphone da iskoriste ove Moto Mod, ali ako se prekidač, bićete oduševljeni Insta-Share projektor (da ne spominjem, cijeli niz Moto Mods). Jednostavno gurnite na poleđini telefona, baš kao i ti bi magnet, i sekundi kasnije, vi ćete biti projektovanje svoj omiljeni TV emisije (ili porodične fotografije slideshow) kino stilu i sa vrhunskim zvukom. Najbolji dio? Radi na bilo koju ravnu površinu.

Kupite ga ovdje

Kuvee

Kuvee boca vina ($ 199)

Mi? Ve sve bio tamo? Pokušava da odluči da li će odčepiti bocu bijele ili crvene boje. (Ne daj Bože da otvori kako i pustiti pola boce ide loše.) Ovo? Pametan? i Wi-Fi povezan bocu vina vam omogućava da odaberete od 48 mainstream vina? Francis Ford Coppolaincluded? na sajtu Kuve da, nakon otvaranja, ostati svjež i do 30 dana. Kako to radi: Svaka manja bocu vina ima poseban hermetički ventil koji se pojavljuje u i izvan glavne Kuve bocu.

Kupite ga ovdje

LG Tone Active + bežične slušalice ($ 180)

Trkača, radujte se. Ova lagana slušalica (dobro, nosite oko vrata) dolazi s uvlačenje bubicama i eksterne zvučnike za Bluetooth-omogućen, hands-free način za slušanje muzike ili da poziv.

Kupite ga ovdje

Skullcandy

Skullcandy Barikada ($ 80)

Ovo nevjerovatno izdržljiv (zdravo, to je vodootporan i živu) prijenosni zvučnik dolazi sa osam sati punjive baterije i povezuje neprimjetno pomoću pametnog telefona putem Bluetooth bežične na udaljenosti od 33 metara. Još bolje, kvaliteta zvuka je tako dobro da ćete moći čuti glazbu miniranja od pet soba daleko.

Kupite ga ovdje

Roku Streaming Stick ($ 50)

Iznenađujuće za putovanje odmor i šire, možete priključiti ovoj flash drive-bazirani uređaj ravno u leđa bilo HDTV (ili USB port bilo laptop ili kompjuter). Zatim, koristeći Roku daljinskim također uključena-znak u i odmah stream sve svoje omiljene filmove iz Hulu, Amazon Prime i još mnogo toga.

Kupite ga ovdje

Savant Remote ($ 399)

Na kraju: A uglađen i razumljiv način da se pojednostavi sve daljinske upravljače u vašem domu. Kompatibilan s preko 380.000 zabavnih uređaja, Savant daljinski upravljač (koji ima ekran koji izgleda kao iPhone, BTW) sinhronizuje bežično sa svim drugim pametnim uređajima u vašem domu? Aka svoj Roku, Apple TV i Philips Hue svjetla? U čine povlačenjem Netflix, zatim prelazak na gledanje Blu Ray, a povjetarac.

Kupite ga ovdje

Oculus Rift ($ 599)

No, virtualna stvarnost nije samo za video igre. Možete koristiti opremu učiniti niz Wellness- i zabave u vezi stvari iz udobnosti svog dnevnog boravka, uključujući meditirati, gledati Netflixor pretvaraj se da si na beachsomewhere odnosu svoj trenutni grad u kojem je 10 stupnjeva ispod nule.

Kupite ga ovdje

Apple Watch Series 2 ($ 399)

Zahvaljujući prekrasna nove opcije boje i brže nego ikada (da ne spominjemo, vodootporan) procesor, ovaj gadget se ne može pobijediti. Ostale karakteristike ljubavi: ugrađeni GPS i 18 sati trajanja baterije. A win-win.

Kupite ga ovdje

Povezane vijesti


Post Napredne tehnologije

43 stvari koje treba da uradite umesto da gledate u svoj telefon

Post Napredne tehnologije

7 aplikacija koje treba da počnete sa desne strane 2018

Post Napredne tehnologije

16 stvari koje nikad ne biste trebali, ikada google

Post Napredne tehnologije

Pomoć! Nemam pojma šta znači emojis

Post Napredne tehnologije

8 haze za vage koje morate odmah koristiti

Post Napredne tehnologije

8 načina da budete bolji prijatelj na društvenim medijima

Post Napredne tehnologije

8 kišnih čizama koje ćete u stvari želeti nositi

Post Napredne tehnologije

11 pravila za kupovinu automobila sa nultim žaljenjem

Post Napredne tehnologije

6 podkastova koji vam olakšavaju život

Post Napredne tehnologije

Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija koje biste trebali imati na telefonu

Post Napredne tehnologije

5 najvećih instagramskih trendova u leto

Post Napredne tehnologije

11 aplikacija koje su nam promenile život 2018