12 Google Chrome dodaci koji mogu da pojednostave vaš život | BA.centerar.org

12 Google Chrome dodaci koji mogu da pojednostave vaš život

12 Google Chrome dodaci koji mogu da pojednostave vaš život

Mi ćemo izaći na ud ovdje i pretpostavljam da ćete provesti barem dio svog dana na internetu... I barem pola od tog vremena je proveo gledajući slatka mačka video. Dakle, to je krajnje vrijeme ste nadogradili svoje iskustvo pretraživanja. Ovih 12 Google Chrome ekstenzije oko kako bi vaš (online) život lakše, brže i zabavnije-da te zadržim efikasan andentertained.

HoneyBig online kupci će nam zahvaliti za ovo. Med pronalazi i ispitivanja kupon kodovi za više od 20.000 prodavnica, tako da ne morate gubiti vrijeme trolling za popuste. Kupujete kao i obično, a kada ste spremni da proverite, samo pritisnite gumb "Find o". Med će se primjenjivati ​​sve relevantne popusta kodovi za vas. Putnika samo način na koji mi se sviđaju.

Get it

The Great SuspenderChronic tab Hoarders, radujte se! The Great Suspender privremeno onemogućuje neiskorišteni jezičke si držeći otvoren da biste oslobodili memoriju tako da su stranice koje koristite možete pokrenuti da mnogo brže. Samo kliknite bilo gdje na "zamrznuta" stranicu sa reload. (Nikada više osjećati loše o svom Command + T ovisnosti.)

Get it

CandyAre ste stalno bookmarking linkove za kasnije? Pa, to je lakše, a još manje baka način da to Candy, koja radi kao neka vrsta digitalne oglasnoj ploči. Članaka, isječke i video zapisi mogu se sačuvati kao kartice, koji se lako može kombinirati u zbirke (slično pjesme u playlistu) i dijele u drugim aplikacijama ili sačuvati za pristup van mreže.

Get it

Impuls

MomentumNeed malo ohrabrenje da se kroz dan? Ovaj jednostavan, prilagodljiv tabli, koja se pojavljuje sa svakim novim kartici, pokazuje svoje prioritete i da-do lista, zajedno s prekrasnim, svakodnevno mijenja pozadina i inspirativne citati.

Get it

LastPassWe Ne znam za vas, ali mi smo je dosadilo da se zaključani sajtova zato što se ne mogu sjetiti pravo combo korisničkog imena i lozinke. Sa ovim password manager, možete zadržati sve svoje informacije na jednom sigurnom mjestu. Bonus: To će Vam pomoći da generirati jači lozinke, autofills vaša prijava info kada vam je potrebna i omogućava vam da sve to pristupiti sa bilo kojeg uređaja.

Get it

Stroge WorkflowDon't pustiti YouTube video, društvene mreže i mema vas spriječiti od toga da bude produktivan. Ovo proširenje postavlja 25 minuta countdowns i privremeno blokira vas s vremena sranje kao što su Facebook i Twitter. Kada je do tog vremena, možete dobiti pauzu od pet minuta i odrešene ruke od Interwebs prije sljedećeg bloka ciklus počinje.

Get it

TacoTurn svaki novi tab Chrome otvorite u produktivnost central. Taco povlači u zadacima i obavještenja iz više od 40 web alata i usluga već koristite nalik Asana, Todoist, iCloud i Google Zadaci-a organizira ga sve na jednom praktičnom stranici. Korisnici mogu povući i pad na reorganizaciju, Mark zadatke kao gotove, pa čak i sakriti obavijesti.

Get it

GrammarlyEven gramatike kraljice među nama povremeno pogrešno unesete nešto. Mi smo samo ljudi, na kraju krajeva. Ovaj add-on automatski hvata bilo kakve greške-od najčešće zbunjeni riječi zagubio modifikatori-pa čak i nudi sugestije za bolji izbor riječi. Zato što imaš sliku a pametnjakoviću za održavanje, zar ne?

Get it

Google DictionaryWhen ti stalno proždire novi booksand brlja preko pametna članke, ti mora doći preko nepoznatu riječ svaki tako često. Ali otvara novi tab, odlazak u Merriam-Webster i unosite riječi u osnovi zauzima vječnost u vremenu interneta. Ovo proširenje vam omogućava da se definicije sa tačno nula truda: Samo dvaput klik i voila.

Get it

NoisliThe pravo ambijentalne buke može učiniti čuda za čuvanje vas miran i fokusiran. Nakon preuzimanja, ovo Chrome proširenje postoji kao mogućnost pravo na svoj preglednik i omogućava vam da odaberete od podešenog zvuka lista ili otvorite svoj soundscape. Možete čak i postaviti timer i kontrola jačine zvuka iz proširenja.

Get it

Uštedjeti na Google DriveWith toliko ureda dijeljenja datoteka putem Google Drive ovih dana, to je vreme su došli do jednostavan način za spremanje i preuzimanje više od dokumenata. Uz ovo proširenje, možete uštedjeti slike, web stranice, audio datoteke i video datoteke direktno u skladište na mreži Google Drive sa desni klik izbornika ili pretraživač akcija-nešto kao dugme Pinterest je spasiti.

Get it

BoomerangHow mnogo puta ste željeli da ste mogli zakazati e-mail ispred vremena u Gmail (tako da možete pogoditi padinama u Tahoe, ali izgledaju kao da se još uvijek radi)? Ovaj dodatak vam omogućuje da zakaže e-pošte, pa čak i postaviti one se ponavljaju. Pretplatnici dobiti neograničen pristup, a slobodne korisnici dobiti deset poruka mjesečno.

Get it

Povezane vijesti


Post Napredne tehnologije

13 najkvalitetnijih Perksa iz ureda u Njujorku

Post Napredne tehnologije

7 aplikacija koje treba da počnete sa desne strane 2018

Post Napredne tehnologije

Chill out

Post Napredne tehnologije

5 dating aplikacija crvene zastavice koje vam govore sve što vam je potrebno znati

Post Napredne tehnologije

Eek, nerazumno sam zabrinut zbog mojih postavki privatnosti Facebook-a

Post Napredne tehnologije

A do Z outsourcinga: 26 aplikacija koje će vam promijeniti život

Post Napredne tehnologije

5 aplikacija za telefon koji će vam promeniti život 2018

Post Napredne tehnologije

Ove Google Chrome dodaci će vam uštedjeti kao sat vremena nedeljno

Post Napredne tehnologije

6 tajni ljudi koji nikada ne slome svoj telefon

Post Napredne tehnologije

7 načina za isključivanje

Post Napredne tehnologije

Kako isključiti sve te dosadne iOS 10 ažuriranja

Post Napredne tehnologije

7 trendova koji će biti ogromni u februaru