26 suštinskih aplikacija koje svakom San Franciscu treba | BA.centerar.org

26 suštinskih aplikacija koje svakom San Franciscu treba

26 suštinskih aplikacija koje svakom San Franciscu treba

Zar ne bi bilo sjajno imati lični asistent, sobarica, privatni maser i profesionalni kuhar kuhati svaki obrok?

Ne, ne govorimo o danu u životu Beyoncé. Ovih dana tu je aplikaciju da pomogne svima koji skoro sve, tako da svi možemo doživjeti razmažena živote poznatih.

Ovdje ćemo predstaviti svaki aplikaciju potrebno je da vam pomoći da outsource svoj život u San Franciscu.

Ljubaznošću Airbnb

"A" JE ZA AIRBNBThis jedan je ne-brainer. Sigurni smo da ste koristili sajt rezervirati boravak kada putujete, ali aplikacija će vam poslati obavijesti u realnom vremenu kada su odobreni rezervacije zahtjeva, zajedno sa svim relevantnim poruka od domaćina, tako da nikad ne propustite na popis. Preuzmite aplikaciju.

"B" JE ZA BOXEDWaiting u redu u Walgreens tokom plemenitih pauze za kafu. Mi ne mislimo tako. Da li toalet papir i sredstva za čišćenje dostavljene na svoj vrata instead.Get aplikaciju.

"C" JE ZA CARMAWith tri različite aplikacije kako biste se lakše snašli, Carma jamči da nikada nećete biti zaglavljen bez vožnju. Rent a car za dan ili vikend izlete sa City Car Podijeli (powered by Carma), svodnik iz vašeg ureda odlaska na posao s luksuznim usluga CarmaZoom ili se odlučiti za zajedničku vožnju s CarmaCarpooling.Get aplikaciju.

Ljubaznošću Detour

"D" JE ZA DETOURLocals i turisti podjednako će cijeniti ovu aplikaciju, koja pruža jedinstveno audio toursof skrivenih i off-the-pretučen-put znamenitosti u city.Get aplikaciju.

"E" JE ZA ENTRAINDon't provesti dan osjećaj grogi - outsource svoj raspored spavanja u aplikaciju koja prati vašeg tela cirkadijalni rhythm.Get aplikaciju.

Zamašnjak / Facebook

"F" ZA FLYWHEELEveryone zna Uber i Lyft, ali za one ipak malo oprezni potencijalno površno vozača, zamašnjak vam omogućava da zaustavite taksi sa licenciranim profesionalac. Bonus: Nema skok pricing.Get aplikaciju.

"G" JE ZA DOBRO EGGSShop organskih proizvoda od domaćih proizvođača - kao Josey Baker Kruh, Prather Ranch jabuka slanine i kobasice i Farmer Joy pastured patka jaja. Preuzmite aplikaciju.

"H" JE ZA HEALWhen si bolestan, sada možete ostati u pidžamu i watchGirls reprize dok je vaš liječnik čini kuću call.Get aplikaciju.

"I" JE ZA INSTACARTAmazon Fresh je super, ali mi nemamo 24 cijeli sata čekati na naše namirnice za isporuku - da ih u jedan sat instead.Get aplikaciju.

"J" JE ZA JUKELYWhy gubljenje vremena kupovine karte za koncert na mreži kada vas da valcer na stotine koncerata u gradu, kad god želite? Preuzmite aplikaciju.

Ljubaznošću Kitchensurfing

? K? JE ZA KITCHENSURFING Cook večeru? Ko? E imam vremena za to u toku sedmice. Mi? D način radije zaposliti profesionalnog kuhara da večeru za nas, hvala you.Get aplikaciju.

? L? JE ZA LUXE Stop kruži bloka u potrazi za mjesto. Samo baci ključeve na svoj sobar on-demand i pusti ga da paralelno park za you.Get aplikaciju.

? N? JE ZA NEST Čekaj, ti? Ponovo dalje ustaju promijeniti termostat sebe? Postavite ga na daljinu (čak i ako? Ponovo samo visi na kauču) i uštedjeti novac na račun za struju. Preuzmite aplikaciju.

? O? JE ZA OFF THE MENUIn-N-Out? E životinja stilu burgeris klinac stvari. Ovaj app vam pomaže da hack hranom u SF restorana, tako da možete zapravo dobiti ono što želite, čak i ako se s nije na meniju - kao što je mac-n-sir na žaru sir sa izvukao svinjetine iz američkog Grilled Cheese kuhinje. Preuzmite aplikaciju za iTunesor Android.

? P? JE ZA platiti PHONEUse ovu aplikaciju da plati za parkiranje metara i nikada nećete morati grčevito se brzo vratiti u svoj auto da se više novca ponovo. On povezuje na kreditnu karticu, upozorava vas kada je oko ponestane vremena i omogućava vam da dodate više vremena direktno sa phone.Get aplikacije.

? Q? JE ZA QUENCHYou znam šta? E nervira? Da razmišljamo o tome da li ili ne? Dosta watertoday. Unesite svoj lični hidrataciju coach.Get aplikaciju.

Ljubaznošću Rover

"R" JE ZA ROVER Kada rezervirate psa Walker potražnje, također ćete dobiti slike od tvoje štene zabavljaju dok ste daleko. Preuzmite aplikaciju.

"S" JE ZA SHYPYeah, mi smo preko sat vremena putovanja do pošte. Smo način, a ne samo da je neko došao u našu kuću, pokupiti paket i poslati ga us.Get aplikaciju.

"T" JE ZA TASKRABBITHaving on-demand lični asistent bi bilo zabavno. Od čišćenja kade pomaganju krećete, ovaj app ima vi covered.Get aplikaciju.

Ljubaznošću Urbansitter

? U? JE ZA URBANSITTERFind i rezervirati dadilju da drugi roditelji u susjedstvu preporučiti bez napuštanja kauču (uočiti tema ovdje?). Briga o djeci done.Get aplikaciju.

? V? JE ZA VENMODon? T stres oko cijepanje billat restoranu ili rezervacije odvojene avionske karte. Neka neko dobiti karticu cijeli, a zatim poslati ih svoj deo later.Get aplikaciju.

? W? JE ZA WASHIOJust poslati svoju prljavu odeću i kasnije? Ću se pojaviti blistavo čisto na pragu dnevno. Kao magicGet aplikaciju.

? X? JE ZA XOLIDAYWhen ti? Ponovno borave u hotelu, želite da se odmorite, a ne potrošiti sat vremena na telefonu s vratar. Knjiga room service, pogodnosti i druge aktivnosti s nekoliko dodira vaših smartphone.Get aplikacije.

? Y? JE ZA YIK YAKWe kao SF osjetiti svoje kulturan karakter i malog grada. Dodatno povezati sa lokalnom zajednicom ulaskom u na teme o svemu iz isključivanje beskućnika kampovima na veličinu linije na Bi-Rite Creamery.Get aplikaciju.

? Z? JE ZA zeel Fiju, ti? Sam imao naporan dan outsourcinga. Vremena za on-demand massage.Get aplikaciju.

Povezane vijesti


Post Napredne tehnologije

Buzzy gadgeti na snegu prije prazničnog ludila

Post Napredne tehnologije

5 načina pomoći žrtvama uragana Irma preko Floride

Post Napredne tehnologije

Chill out

Post Napredne tehnologije

Eek, nerazumno sam zabrinut zbog mojih postavki privatnosti Facebook-a

Post Napredne tehnologije

6 pametnih načina za uštedu novca oko kuće

Post Napredne tehnologije

Šta vam omiljeni emoji govore o vama

Post Napredne tehnologije

5 smešnih podcasta koji će vas učiniti tako smešnim

Post Napredne tehnologije

Svaki zadnji bajt

Post Napredne tehnologije

9 kompanija iz Chicaga sa velikim perksom

Post Napredne tehnologije

6 aplikacija koje olakšavaju pravljenje vijesti

Post Napredne tehnologije

10 žena koje će konačno učiniti da volite snapchat

Post Napredne tehnologije

12 Google Chrome dodaci koji će promijeniti način na koji koristite internet