5 najvećih instagramskih trendova u leto | BA.centerar.org

5 najvećih instagramskih trendova u leto

5 najvećih instagramskih trendova u leto

Slika kolaži, tona filtera, hot-dog noge... Ovi svi imaju jednu zajedničku stvar: Oni su duhovi Instagrama-prošlosti. Umjesto toga, pazi na ove nove 'gramiranje trendova koji su sigurni da poplava vaše hrane u narednim mjesecima.

Kanalisanje moje unutrašnje 50 je Bond djevojka na set sa @bloombergpursuits?

BOOMERANG

Buh-bye dva-minutnog video. Zdravo, GIF-poput animaciju koja vam omogućava da osjećate kao da ste u ovom trenutku. Samo preuzmite aplikaciju, uzeti Boomerang, recimo, da se pojavljuju Champagne ili maše sa vrha da Dan nezavisnosti float, a uvoz pravo na Insta.

Pretties. ??

BRIGHT-WHITE RASVJETA

Umjesto planinarenja do zasićenja ili kontrasta, kao u danima davno (čitaj: 2015.), ovo ljeto je sve o preeksponirana. To svježe efekat daje svjetlo, vazdušast osjećati na sliku, a može postići pucajući u udarnom fotografija sati (aka rano ujutro), osvetljavanjem fotografiju i povecavalj razine izloženosti.

#QingHAI momci! ????????????????????????????????? Posjetio je najveće jezero u Kini danas, Qinghai Lake, i moram da uzmem prvu vrući zrak balon vožnja! Pogledajte na Snapchat? theblondeabroad ???????????????????????????????? #China #travel #gopro #goprogirl

RIBLJE OKO

Go-Pro slike automatski da ste se pojavili putnih ljubitelj, ali ako nemate jedan od onih malih kamera (ili pričvrstiti iPhone objektiv), još uvijek možete dobiti kul širokougaoni utjecati. Samo preuzmite appand slomiti Bali Slika kroz zakrivljeni filter za instant nadogradnju avanturu.

Fizički sam u New Yorku radi lud sati ispunjavanja potreba klijenata i pokušava da moj sajt ponovno pokrenut. Mentalno sam ovdje. Ipak šetnji duž Seine. U Moj omiljeni grad na Zemlji. ?? #MeetParis

BEZ FILTERA

Ozbiljno. Lux, Hudson i Valencia sve treba pauza. Najbolje fotografije su one koje se pojavljuju najviše realistične, tako da ako morate #filter, odaberite onaj koji ostavlja boje kao realno izgleda moguće.

Novi outfit post i cijelu priču zašto imamo dvije kuće sada mijaflatau.com ???. Oblače preko @zadigetvoltaire #zadigeasyluxury

SOLO SHOTS

Naravno, grupne fotografije su zabavne (i uvijek privući gomilu lajkova na društvenim mrežama), ali pomodni šut od vas šetnji kroz kamenim ulicama Firence ili biciklizam kroz francusko vino zemlja čini za predivnu autoportret. Vaša je Instagram profil, na kraju krajeva.

Povezane vijesti


Post Napredne tehnologije

9 kompanija iz Chicaga sa velikim perksom

Post Napredne tehnologije

6 aplikacija koje olakšavaju pravljenje vijesti

Post Napredne tehnologije

5 životnih problema koje ste imali. Nemate pojma da će vaš iPhone rešiti

Post Napredne tehnologije

30 tekstova koje možete kopirati i nalepiti da biste izašli iz svake obaveze za praznike

Post Napredne tehnologije

5 stvari koje treba uraditi Sledeći put kad slomite telefon

Post Napredne tehnologije

Kako da prestanete da lomite svoj telefon

Post Napredne tehnologije

Konačna lista za neugodnost na društvenim medijima

Post Napredne tehnologije

Kako isključiti sve te dosadne iOS 10 ažuriranja

Post Napredne tehnologije

7 korisnih saveta za snimanje boljih grupnih fotografija

Post Napredne tehnologije

5 razloga što je vaš računar tako prokleto spor

Post Napredne tehnologije

Ove Google Chrome dodaci će vam uštedjeti kao sat vremena nedeljno

Post Napredne tehnologije

16 stvari koje nikad ne biste trebali, ikada google