6 pametnih načina za uštedu novca oko kuće | BA.centerar.org

6 pametnih načina za uštedu novca oko kuće

6 pametnih načina za uštedu novca oko kuće

Mi smo tech-pamet potrošača u Dallasu. Mi koristimo Amazon premijera da deterdženta isporučeni unutar dva sata. Mi koristimo aplikacije poput Shyp da vodi naše poslove za us.So koje nove tehnologije trikove možemo koristiti da bi naše domove efikasnije i sebe spasiti nešto novca da se pokrene?

Evo, šest pametnih nadogradnje vam je sada potrebno.

Monitor troškova energije

Energija Ogre je usluga Texas zasnovan na koji stalno preispituje sve cijene energije. Trošak za upis je 10 $ mjesečno. A ako postoji bolji posao od drugog dobavljača, Ogre će pregovarati i raditi da bi vas iz vaše trenutne ugovora i na manje skupo plan električne energije.

Čine prskalice efikasnije

Kao servis za stanovnike, Dalas Water Utilities nudi besplatno za prskanje i navodnjavanje preglede kako bi bili sigurni vaš sistem za navodnjavanje u terenu radi u svom najboljem izdanju. U consultationidentifies curi, greške programiranje i problema opreme, kao i provjere pokrivenost tako da je propao malo vode. I nije mi kažemo da je besplatno?

Isključivanje potpuno

Imaju sva zvona i zviždaljke za podešavanje kućni bioskop (tuner, surround zvuk, Smart TV i kabel)? Pa, priključite sve u novu Smart Strip razvodnik ($ 34), koji turnseverything off nakon što ste omogućuje dole, tako da se ne koristi fantom struje. Ona također radi savršeno sa desktop računarskih sistema, koji može biti budale električne energije, previše.

Nadograditi svoj Tuš

Štednja vode u tuš ne mora da znači ograničavanje sebe do pet minutes.Enter Nebia. Umjesto da koriste velike količine vode kao standardni tuš radi, elegantne nove high-tech sistem atomizes milijune kapljica vode u efikasan magle koji pokriva veću površinu. Nebia koristi 70 posto manje vode, a obećava da će izaći šampon i regenerator u istom vremenskom periodu. Možete postaviti vaše pretprodaja sada (od $ 349; dostave počinje ljeto 2016. Godine).

Kontrolirati svoj termostat

The Nest Learning Termostat ($ 249) u osnovi uči vaše navike i postavlja sebe u skladu s tim. Na primjer, on će se automatski hladi kuću do 60 stepeni noću, a zatim zagrijati ga i do 70 stupnjeva doći ujutro. Najbolji dio? Možete kontrolirati Nest daljinski putem aplikacije. Dakle, sljedeći put kada krenete na odmor i zaboravi da smanjite toplotu, neće vas koštati 100 $.

Promijenite brave

Zamijenite prednje brava sa Goji Smart Lock ($ 235). Sistem šalje te zamislim upozorenja o ulazna vrata da možete pristupiti sa svog pametnog telefona (odlično za pustiti inhousekeepers, pas hodalice ili pouzdanog izvođača) i koristi Bluetooth Low Energy tehnologiju za zaključavanje i otključavanje vrata dok se bližimo. To ne štede novac, ali ima uštedjeti vrijeme i daje vam bolji osjećaj sigurnosti.

Povezane vijesti


Post Napredne tehnologije

23 stvari koje uvek imaju u vašem stolu

Post Napredne tehnologije

9 kompanija iz Chicaga sa velikim perksom

Post Napredne tehnologije

Uštedite veliki

Post Napredne tehnologije

8 trendova koji će biti veliki ovaj marš

Post Napredne tehnologije

12 genijalnih malih uređaja koji čine život (puno) lakšim

Post Napredne tehnologije

Kako isključiti sve te dosadne iOS 10 ažuriranja

Post Napredne tehnologije

5 stvari koje treba uraditi Sledeći put kad slomite telefon

Post Napredne tehnologije

6 načina za snimanje boljih slika na telefonu

Post Napredne tehnologije

11 ljudi koji će se pojaviti na facebooku

Post Napredne tehnologije

6 stvari koje će se uvek vratiti

Post Napredne tehnologije

10 načina na koje nikad niste mislili da koristite zadatak zec

Post Napredne tehnologije

7 gmail trikova koji će promeniti vaš život (ili bar samo vam uštedjeti vrijeme)