7 aplikacija koje vaš telefon verovatno nedostaje | BA.centerar.org

7 aplikacija koje vaš telefon verovatno nedostaje

7 aplikacija koje vaš telefon verovatno nedostaje

Prema studiji Deloitte, Amerikanci kolektivno provjeriti svoje pametne telefone gore od 8 milijardi puta dnevno. Da, od 8 milijardi. Drugim riječima, oslanjajući se na svoj telefon za više od Snapchat je nova norma. Čitajte za sedam načina svoj vjerni uređaj može pomoći da se poboljša svoj dan, da ažurira svoj ormar rješavanju službu za korisnike (tako da ne mora).

Hafta Have

Znate one situacije kada pop u, recimo, Club Monaco na Saturdayafternoon obećavajući sebi da ćeš glavom pravo na prodaju stalak? Ali, oh čekaj, tu je prekrasna čipka vrhu u prozoru praktički vrišti tvoje ime. Unesite Hafta Have. Samo skenirati barkod na košulju da ga označiti i aplikacija će vas upozoriti kada krene u prodaju. Ona trenutno radi sa nekolicinom svojih omiljenih trgovaca (Madewell, Ann Taylor, Loft, Anthropologie), ali novih brendova često se dodaju.

Preuzmite aplikaciju

Usluga

Imajte na umu da epizoda prijatelja kada Phoebe je na čekanju za 24 sata? Da, pa, to je smiješno, jer je to istina (ljudi provode u prosjeku 60 sati godišnje čekanje na drugom kraju telefona). Srećom, aplikacija servis se bavi ovom bitne stvari komunikacije za vas. Samo im reci svoj problem (treba mi tvoja avionske karte vraćen ili pomoći učvršćivanje svoj štampač?) I oni će pozvati kompanije za tebe, odgovaranje samo kada tačno znaju kako da popravi situaciju - nije potrebno robotska poruka.

Preuzmite aplikaciju

Starbucks App

Stvari u životu koje bi trebalo da traje više od pet minuta: Pozivanje Mama, mijenjate svoju vozačku dozvolu ili dobiti svoj fix kafu. Starbucks Nagrade članovi znaju (s nekoliko dodira oni mogu platiti za svoje piće, glava ravno do pulta, a onda se na njihovom veseli način). Nije na brzo Java voz? Preuzmite aplikaciju danas, a vi ćete dobiti Gold status nakon samo jedne kupovine. To znači da ćete biti na putu do zarade besplatnu hranu i piće. I hej, ko ne voli free stvari?

Preuzmite aplikaciju

Instapaper

Čitanje članaka je divno... Kad zapravo imaju vremena. Srećom, ova aplikacija vam omogućava da sačuvate članaka koji pique svoj interes velikih publikacija (mislim The New Yorker, The Atlantic, The Wall Street Journal), a zatim ih pretvara u audio datoteke koje se reprodukuju direktno kroz aplikaciju. Mislim da je to podcasta za hvatanje gore na najnovije vijesti - dok je još obratiti pažnju na saobraćajnu signalizaciju na putovanje na posao.

Preuzmite aplikaciju

Flipd

Za one od nas koji izgleda ne može da se odupre ping jednog Instagram obavijest, Flipd je tu da nam pomogne da se bave uzdržanost. Koristite aplikaciju "flip off" i isključili sve obavijesti za kratak vremenski period (recimo, 30 minuta) ili, ako si ozbiljan procrastinator "flip off" potpuno i gledati kako sve aplikacije nestati. Rezanjem vrpce nikada nije bilo tako lako.

Preuzmite aplikaciju

Dark Sky

To nikada nije zabavno stići na odredište samo da shvate da si spakovao potpuno pogrešno. Srećom, Dark Sky vam daje hiper-lokalne vremenske prognoze da će vas spasiti od bilo nesretnih kofer ne. Pomoću GPS, aplikacija može čak i stvoriti prognoze za preciznu lokaciju ili buduće lokacije i dati vam dole-to-the-minute upozorenja prije nego što počne kiša. Takođe može biti chicest na svijetu vremenska aplikacija (sorry, Poncho - i dalje te volim).

Preuzmite aplikaciju

Off the Menu

Kada je u pitanju preporuka, nema ništa bolje od iskustva lokalnog iznutra. Unesite Off menija, koja otkriva popis tajnih stavki u restoranima, barovima i kafićima u 16 gradova širom SAD-a i Kanade. Ona pokriva sve, od mesta brze hrane kao što su In-N-Out Burger fine-dining ustanove poput Spago - gdje treba naručiti tartar od tune u susamu miso čunjeva da samo insajderi zna.

Povezane vijesti


Post Napredne tehnologije

6 najboljih stvari koje su se dogodile na internetu 2018

Post Napredne tehnologije

5 smešnih podcasta koji će vas učiniti tako smešnim

Post Napredne tehnologije

8 kišnih čizama koje ćete u stvari želeti nositi

Post Napredne tehnologije

Kako napraviti svoj instagram feed #flawless

Post Napredne tehnologije

Restorani sa dobrim Wi-Fi-om (oh, i stvarno dobra hrana)

Post Napredne tehnologije

Slika savršena

Post Napredne tehnologije

10 stvari koje nikada ne bi trebalo objavljivati u društvenim medijima

Post Napredne tehnologije

Kako da prestanete da lomite svoj telefon

Post Napredne tehnologije

6 aplikacija koje treba da ima svaki New Yorker

Post Napredne tehnologije

5 novih aplikacija svakom New Yorkeru treba

Post Napredne tehnologije

11 načina da vaš trosatni sat bude najbolji dio vašeg dana

Post Napredne tehnologije

7 stvari koje ste imali. Nemate pojma da bi vaš Amazon Alexa mogao učiniti