8 načina da budete bolji prijatelj na društvenim medijima | BA.centerar.org

8 načina da budete bolji prijatelj na društvenim medijima

8 načina da budete bolji prijatelj na društvenim medijima

Možda smo samo prikovano cijelu stvar viljuljka, ali sada smo u potrazi za nadogradnju naše digitalne manire. Pošto nismo nestrpljivi da uvredi, pitali smo našu vlastitu društvenu mrežu - uključujući i stručnjaci poput Jaclyn Johnson Creative & Njegujte - kako možemo biti bolji prijatelji našim pratilaca na Facebook, Twitter, Instagram i još mnogo toga. Evo 8 stvari koje treba razmotriti prije nego što je pogodio "share".

Ryan McGuire / Gratisography

Ih obavezno SHOUT-AUTI ZA VAŠE PALS

Kredit drugari kada su ti dali sjajnu ideju ili fotografiju ili smile u vašoj grupi sl. Čak i ako su upravo objavljeno nešto što ste ponovno objavi. Svako voli da se priznati, a osim toga, to je jedino fer.

Očistite SLJEDEĆE MJESEČNI

Da li zaista mislite da momak si upoznao prošle godine treba da vidi svoj odmor pukne? Ili se nađete razmišljao, Hmmm, to nije smiješno, iznova i iznova, kada poruke određene osobe se pojaviti? Ne boj se da pritisnu dugme UN-prijatelj.

Mysanantonio.com

GO GOOFY ON Snapchat. UREDU JE

Jer ništa kaže: "Ja sam digitalnih medija pamet, relevantni i tako zabavno" kao barfing duge i srca u obliku očne jabučice.

Korak ka LIGHT

Ne zaboravite bol gledanja u strašne slike odmor vaših roditelja? Te mutne slike... Pa, nismo sigurni stvarno. To je osjećaj da si dijeljenje kada šaljete tupo ili zamagljenu sliku osobe ili mjesto. A opšte pravilo je da se koriste što više svetlosti moguće da se slike, zatim uredite ga na telefonu nakon toga. (Pokušajte Snapseed: To je kao Photoshop, osim što ne treba da razumiju ništa o fotografiji.)

Unsplash / Jordan McQueen

IZBEGLI CLICHE POST

Zalascima sunca, dizajner SWAG, turističke lokacije - nema potrebe da se zatrpavaju svakoga drugog feed sa neoriginalan ažuriranja. Osim ako je to pas ili mačka radi nešto slatko, a zatim što više to bolje.

DO NOT GO CRAZY NA Retweet BUTTON

Baš kao i razmišljam prije nego što govori, misleći prije nego što retweet je važno. Jer moraju da hodaju poruku koja dokazuje neprijatnih ili sramotno nije zabavno nazad.

Ryan McGuire / Gratisography

Oduprite se porivu da SUBTWEET

Znaš šta je subtweetis? To je kad vi spominjete nekog drugog - i obično, to je bacanje hlad - na Twitteru, ali bez upotrebe @ prije njihova imena, tako da se neće pojaviti u njihovim hrane. To je kao digitalni fazi šapat i smatra se loša forma... Pa nemoj.

TONE DOWN POLITIČKA UVREDE

Ovo znači da nema ALL-CAPS komentare, bez uvreda, ne aggro ili uvredljivo objašnjenja. Uostalom, kada je poslednji put medija poruku društvene naterao da ponovo razmotri svoju političku podršku? Isto tako, kada neko nešto što zaista čini vaš provri krv, da zavet da čeka sat vremena prije nego što se odaziva na neku vrstu način. I ako sve ostalo ne uspije, unfollow.

Povezane vijesti


Post Napredne tehnologije

9 ljudi koji te voze na autoputu

Post Napredne tehnologije

Najlepše kancelarije u gradu Njujorku

Post Napredne tehnologije

15 techie poklona za rane usvajanje

Post Napredne tehnologije

6 najboljih stvari koje su se dogodile na internetu 2018

Post Napredne tehnologije

12 stvari koje vaša deca nikad neće razumeti

Post Napredne tehnologije

7 aplikacija koje treba da počnete sa desne strane 2018

Post Napredne tehnologije

11 pravila za kupovinu automobila sa nultim žaljenjem

Post Napredne tehnologije

8 Prekrasni kooperativni prostori oko sf

Post Napredne tehnologije

6 aplikacija koje treba da ima svaki New Yorker

Post Napredne tehnologije

To je Amazon prvi dan! Ovo su 10 najboljih ponuda

Post Napredne tehnologije

5 smešnih podcasta koji će vas učiniti tako smešnim

Post Napredne tehnologije

10 stvari koje nikada ne bi trebalo objavljivati u društvenim medijima