8 načina za oslobađanje prostora na vašem iPhoneu | BA.centerar.org

8 načina za oslobađanje prostora na vašem iPhoneu

8 načina za oslobađanje prostora na vašem iPhoneu

To je uvijek u pravu kada si u vezi da kačite najljepša zalazak sunca da ti ta duša-drobljenje popustu vam kažem da si odavde pohranu. Ali sam platio ekstra za 64 koncerata, misliš, kao što proklinje Apple i vaš iPhone i tehnologije općenito.

Prije nego što počnete Slika paniku-brisanje, pokušajte ovih osam brzo trikova za oslobađanje prostora na telefonu brzo.

Popsugar

STOP gomilanja vaših tekstova

Da u toku teksta lanac sa sestrom? Izbriši. Verovatno je hogging najmanje GB prostora na vašem iPhone. (Ako koristite iOS 8, tu je trik: Promijenite postavke iPhone odlaskom na Postavke> Poruke> Poruka Istorija i postavljen na Keep Poruke za 30 dana.

Pozdravite se sa Candy Crush

I bilo koji drugi stari, vrijeme-sisa aplikacije koje više ne koristite.

TURN OFF Photo Stream

Naravno, to je velika da ovaj alat automatski sinkronizira vaše poslednje 1.000 fotografija na drugim uređajima (kao što je iPad), ali postoji kvaka: Takođe ih duplicira tako da su pohranjene na vašem iPhone dvaput. To znači da koriste dvostruko pohranu. Isključite ga tako da odete na Postavke> Fotografije & kamere i prebacivanje My Photo Stream off. Tada preuzeli besplatnu pohranu aplikacije, kao što su Dropbox, da spasi svoje slike.

California Beauty Blog

Brisanje dupliciranih Pucketanje

Volimo HDR način rada, previše, ali ako prilagodite postavke, vaš iPhone automatski štedi normalnog i visoke rezolucije verzije svakog slike. Tu je brzo popraviti: Idite na Postavke> Fotografije & kamere i poništite Keep Normalno Phototo biti sigurni da čuvate samo najbolje kvalitete pic.

Domaćin Toast

Brisanje kolačića

Da, oni al fresco brunch, bit ćete istraživali u maju prošle godine su i dalje tu, vrebaju u povijesti preglednika i ubija svoj raspoloživog prostora. Postoji jednostavan način da to jasan: Samo idite na Postavke> Safari> Clear History i podaci o web.

Popsugar

TRASH OLD TUNES

Kada je posljednji put ste na čekanju taj GreaseMegamix? Ako postoji pjesma (ili playlist) vi ne slušate, da je, prevucite desna na levo i uklonite ga iz telefona.

Hello Giggles

DELETE PODCAST kada završite s njima

Završio si Serialmonths prije (i dalje niste sigurni da li je to učinio) i vrijeme je da se krene dalje, pogotovo jer stara podcaststake se tonu sobu. Idite na Postavke> Podcasts i kretati Izbriši Igrao Episodeson ukloniti sve već slušali-podkastove odjednom.

Očajnički pokušaj, Proverite upotrebu

Ponekad, postoji jedan specifičan aplikacija koja jede kopiju podataka. Saznati krivac odlaskom na Postavke> Općenito> Upotreba, a zatim kliknite Upravljanje Storage.There, vidjet ćete aplikaciju prema listi aplikacija onoga što se zauzima prostor. Znamo, stvarnost bajtova.

Povezane vijesti


Post Napredne tehnologije

12 Google Chrome dodaci koji će promijeniti način na koji koristite internet

Post Napredne tehnologije

10 načina na koje nikad niste mislili da koristite zadatak zec

Post Napredne tehnologije

6 aplikacija koje treba da ima svaki New Yorker

Post Napredne tehnologije

6 stvari koje želite ukloniti s vašeg laptopa u ovom trenutku

Post Napredne tehnologije

10 žena koje će konačno učiniti da volite snapchat

Post Napredne tehnologije

7 trendova koji će biti ogromni u februaru

Post Napredne tehnologije

Pomoć! Nemam pojma šta znači emojis

Post Napredne tehnologije

Slika savršena

Post Napredne tehnologije

Šta se može dogoditi ako odustanete od društvenih medija

Post Napredne tehnologije

8 načina da budete bolji prijatelj na društvenim medijima

Post Napredne tehnologije

Chill out

Post Napredne tehnologije

7 korisnih saveta za snimanje boljih grupnih fotografija