8 trendova koji će biti veliki ovaj marš | BA.centerar.org

8 trendova koji će biti veliki ovaj marš

8 trendova koji će biti veliki ovaj marš

Nemojte da nas pogrešno: i dalje igramo HQ (gahhhh, ćemo ikada otarasiti pitanje šest ?!), gledanje čudnije stvari (napokon) i shopping za čarapu cipelice (to je i dalje hladno van!). Ali mi smo i tako spremni za sljedeći usjev trendova. Navali, marta.

Timur Emek / Getty Images

Lavanda

Skloni se, hiljadugodišnje ružičasta. Ovaj mjesec (i godina) je sve o svjetlu jorgovana i prašnjav Mauves da osjetiti proljeće-y, ženstvena i sofisticirana. Inkorporirati ga putem čvrste boje komada zaobići stvar tražim-like-a-obojena-Uskrs-jaje u cjelini.

@ Undisputedphoto / Instagram

Zanatske radnje Challenge

Ne zaboravite izazov leda kašike i lutku izazov? Očekujte vaš društveni feed biti prepun najnovije virusne hashtag: #CraftStoreChallenge, aka uzimajući drop-mrtav raskošnih fotografije sebe koristi zanatska radnja materijala kao što su lažne cvijeće i kaskadno paprati. Italijanski vinograd ili prolaza 3 na Michaelov? Nećemo reći.

Twenty20

Kardamom

Indijski začin je stekao pažnju u posljednjih nekoliko mjeseci, zahvaljujući glasinama zdravstvene prednosti, kao što su smanjenje hipertenzije, sprečavanje određenih vrsta raka i smanjenja depresije, i to odjednom Allover naš Pinterest ploča. Ovaj mjesec, vidi da ga vidim u chai pića na vašem lokalnom kafiću, na meniju na tim trendi eklektičan restorana i istaknuto mjesto u svoj omiljeni Instagram recept video.

Panda Planner

Panda Planeri

Mi i dalje prilično opsjednuti metkom dnevnika, ali najnovije organizacija moda je tzv Panda Planer, koja vam omogućava da organizirati po mjesecima, sedmica i dan; ohrabruje da se bave pozitivno razmišljanje i zahvalnost; i ima najviše ocjene pet zvjezdica bilo planer na Amazonu. Slučaj zatvoren.

Gimme Some pećnice

Avokado Cocktails

Ništa-ali-crne trepavice su dominira piste za više od nekoliko sezona, uvodeći nove linije šarenih maskare iz Urban Decayand Marc Jacobs. A sada, pogledajte samo što ide mainstream. Ići sa odrastao nijanse poput mornarice ili granat, i uparite sa gol usne i meku sjenilo izgledati kao dama (a ne Muppet).

@ Younghuh / Instagram

Brass Akcenti

Bakar? Yawn. Nehrđajući čelik? Preko toga. Najveći kuhinja trend ovog proljeća: mesing hardver, backsplashes i rasvjeta. Čak i ako niste u potrazi za renoviranje cijele vaše kuhinje u martu ove godine, možete ga uključiti sa retro zalijevanje Canor prilično metal sejalica.

Twenty20

Kristali

Povezane vijesti


Post Napredne tehnologije

8 načina za oslobađanje prostora na vašem iPhoneu

Post Napredne tehnologije

5 novih aplikacija koje će vam pomoći u karijeri

Post Napredne tehnologije

7 stvari koje trenutno treba da izbrišete sa svog telefona

Post Napredne tehnologije

12 Google Chrome dodaci koji mogu da pojednostave vaš život

Post Napredne tehnologije

9 ideja o poklonu fotografija koje će svi na vašoj listi voleti

Post Napredne tehnologije

7 načina za isključivanje

Post Napredne tehnologije

7 gmail trikova koji će promeniti vaš život (ili bar samo vam uštedjeti vrijeme)

Post Napredne tehnologije

7 aplikacija koje će vam pomoći da slomite 2018

Post Napredne tehnologije

26 suštinskih aplikacija koje svakom San Franciscu treba

Post Napredne tehnologije

9 ljudi koji te voze na autoputu

Post Napredne tehnologije

7 stvari koje ste imali. Nemate pojma da bi vaš Amazon Alexa mogao učiniti

Post Napredne tehnologije

5 najvećih instagramskih trendova u leto