Kako napraviti svoj instagram feed #flawless | BA.centerar.org

Kako napraviti svoj instagram feed #flawless

Kako napraviti svoj instagram feed #flawless

Ikada primetili kako feedove vaših omiljenih web stranica, dizajneri i likovno-nadaren prijateljima izgleda čisto i kohezivne? Postoji dobra šansa da koristite mala stvar se zove VSCOcam da urede svoje fotografije.

Alate i funkcije za fotografisanje aplikacije su daleko sofisticiraniji od bilo porediti funkcije na Instagram. Čitajte da biste saznali više o tome kako koristiti osam uređivanja alata VSCO, a zatim početi prilagođavanje svoj izgled da objavite na "Gram.

Pick filtera

Nije da Amaro nije velika i sve, ali koristeći filter ne možete naći na Instagram je prvi korak ka potpis izgled. Odabrati iz jedne od VSCO deset svježe, predivna opcija. 

Prilagodite filter

VSCO je filtri su potpuno prilagodljiv - možete odabrati koliko da se prijave svaki na skali od 1 do 12. Dodavanje dva stepena daje samo nagovještaj karaktera, dok je dodao 12 pogodaka u punom cvijetu transformacije.

Razvedriti

Alat izloženost VSCOcam je pumpe do ukupne svjetline ili mrak slike. Raspoložen za Moody? Smanjite izloženost za turobne vibracije. Je veselo više tvoja stvar? Ručica ekspozicije. 

Usporedba i kontrast

Alata kontrast definira i razdvaja svijetlih i tamnih područja na fotografiji. Povećanje kontrasta će slike na više različitih i vizualno zanimljivi, a smanjuje kontrast će poravnati sliku. 

Temperature u

Igranje s temperaturom znači izvlači na toplom (orange) ili Cool (plave) tonova. Ako se izvući od mora nijanse, smanjiti temperaturu da izvuku blues. Naizmjenično, ako volite Cosier sjaj, povećati temperaturu prema narandžaste kraju spektra. 

Boja Punch

Možda prigušeno paletu govori da možda you.or si sve o boji. Ako je ovo drugo slučaj, koriste zasićenost alat, koji pumpe se živost. Ali koriste s oprezom: Previše zasićenja može napraviti fotografija izgledati cartoonish.

Zatamnjena Shades

Funkcije nijansu alat slično kao temperatura, ali ističe zelene i ljubičaste nijanse umjesto toga. Mala podešavanje (1 do 2 ureza) će biti suptilan, ali jedan veći možete gurnuti natrag na teritoriju crtanog filma.

Nestati

Fade alat olakšava cijelu sliku da izgledaju prebrodio dodavanjem vintage osjećaj. Imajte na umu da povećanje faktor fade će smanjiti kontrast (aka definicija). Ali ako nostalgija je tvoj džem, ovo je mjesto na način da se prilagodite sliku.

Dijeliti svoje djelo

Jednom kada imate svoj uređivanja baš kako treba, jednostavno pisati da je mini-remek-djelo na Instagram direktno kroz VSCO aplikacije. Verujte nam: Prekrasne običaj rezultat je dobro vrijedi trčkaranje.

Osećaju inspirisan? Pogledajte neke od VSCO je odličan nastavni priručnici.

Povezane vijesti


Post Napredne tehnologije

11 ljudi koji će se pojaviti na facebooku

Post Napredne tehnologije

Pomoć! Nemam pojma šta znači emojis

Post Napredne tehnologije

7 gmail trikova koji će promeniti vaš život (ili bar samo vam uštedjeti vrijeme)

Post Napredne tehnologije

A do Z outsourcinga: 26 aplikacija koje će vam promijeniti život

Post Napredne tehnologije

Gledao sam kako su se potpuno stranci pustili u moju kuću s Amazon ključem

Post Napredne tehnologije

Svaki zadnji bajt

Post Napredne tehnologije

9 podcasta koje treba slušati na vašem putovanju

Post Napredne tehnologije

10 žena koje će konačno učiniti da volite snapchat

Post Napredne tehnologije

Da li bi ove aplikacije mogle da spreče sledeći novac?

Post Napredne tehnologije

Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija koje biste trebali imati na telefonu

Post Napredne tehnologije

8 trendova koji će biti veliki ovaj marš

Post Napredne tehnologije

7 tehničkih nadogradnji svaka žena koja je zauzeta trebala bi preuzeti odmah