Kako napuniti svoj telefon i računar za 10 minuta | BA.centerar.org

Kako napuniti svoj telefon i računar za 10 minuta

Kako napuniti svoj telefon i računar za 10 minuta

Dragi Universe: Mi bih zadatak proljeće za čišćenje koja ne uključuje krpu i žlica. Oh, i trebalo bi u stanju to učiniti sa kauča. I to treba uzeti deset minuta ili manje. Šta je to? Digitalni declutter? Evo, šest super-jednostavan način da očistite vaše uređaje bez ometanja cijeli dan.

Twenty20

Očistite Vaše InboxNo, ne možete pročitati svaki od tih 574 nepročitanu e-pošte. Ali možete napraviti putem e-maila znatno manje ogromna sa zgodnim mali program pod nazivom Unroll.me. Ovaj besplatni web stranice čini super-lako se odjavili od e-mail serveri i masseand vam nudi mogućnost konsolidacije pretplate vi želite zadržati u jednom e-mail nazvala Daily ispravka. Sada, umjesto da odvojene e-poštu od svih brendova kupujete, vi ćete ih sve vidjeti u jednom uredan maloj grupi.

Uninstall Apps niste koristili u dva MonthsThat troškova cijepanje aplikacija koje ste preuzeli za rođaka devojacke vikend onda super-zgodna je, ali sada je to samo gubljenje prostora. Da li brzo pomicanje kroz sve na telefonu da vidim šta skrivene aplikacije ste zaboravili ste čak imaju i brisanje tih prostora za pohranu kradljivci ASAP.

Abby Hepworth

Organizirati svoj Desktop u mape koje čine SenseIf desktop izgleda kao kutija Lego kockica prolivena svuda po podu, onda je definitivno vrijeme za reorganizaciju. Uzmite vremena da sve desktop datoteke u kategorije, a zatim napraviti foldere za svakog od njih. (Govorimo "slike", "rad docs", "odmor", itd) Voila! Sve je na svoje mjesto, a ti si više nije ostalo bore kada šef traži da dopis u novembru prošle godine.

Kategorizirati telefona aplikacije, TooPut aplikacije koje najčešće koristite na početnoj stranici vašeg telefona, a zatim sortirati ostali na odvojeno kategoriji stranice ili na uredan foldere za zaista čist izgled.

Twenty20

Slobodan prostor za nove PhotosYour nećaku je upravo spreman da preuzme svoje prve korake, ali umjesto da je zabilježeno da dragoceni trenutak, zaglavili ste pokušaja brisanja nekoliko slika da razjasnimo neke skladišnog prostora. Dobiti onih 8.000 Slika isključite telefon i na digitalnu opciju za pohranu kao što su Google Drive, Dropbox ili Amazon Prime Fotografije. (Jeste li znali dobijate besplatno neograničeno skladište sa premijerom račun?)

Onemogućiti NotificationsNobody želi da se obavešteni svaki put njen rođak pronađen njenu sliku Rotvajler. Smanjio na svom vremenu provedenom sviđa, praćenje i komentarisanje onemogućavanjem obavijesti iz svih aplikacija na telefonu koji ne pruži hitnu ili potrebne informacije. Sumnjivi potrošnja upozorenja iz vaše banke? OK zadržati. Upozorenja iz te fashion bloger volite da mrze? To je vrijeme da oni idu.

Povezane vijesti


Post Napredne tehnologije

10 tehnoloških noćnih mora koje nas teraju da bacimo naš telefon u smeće

Post Napredne tehnologije

Kako da prestanete da lomite svoj telefon

Post Napredne tehnologije

17 instagrama koje ne želimo da vidimo 2018. godine

Post Napredne tehnologije

5 najvećih instagramskih trendova u leto

Post Napredne tehnologije

9 podcasta koje treba slušati na vašem putovanju

Post Napredne tehnologije

6 aplikacija koje olakšavaju pravljenje vijesti

Post Napredne tehnologije

5 aplikacija za telefon koji će vam promeniti život 2018

Post Napredne tehnologije

7 iphone photo trikova koji će odmah poboljšati svoje slike

Post Napredne tehnologije

10 načina na koje nikad niste mislili da koristite zadatak zec

Post Napredne tehnologije

7 trendova koji će biti ogromni u februaru

Post Napredne tehnologije

7 Amazon prednosti koje možda ne znate

Post Napredne tehnologije

Kreativni načini da nastavite sa učenjem