Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija koje biste trebali imati na telefonu | BA.centerar.org

Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija koje biste trebali imati na telefonu

Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija koje biste trebali imati na telefonu

Mi volimo da se pretvaramo svake fotografije uzmemo je 100-postotni društvenih medija dostojan, ali opet, volimo i da se pretvaramo Chrissy Teigen je naš BFF. (. Dreams) Za one Slika koja samo treba malo ugađati, ne tražite dalje: Evo sedam telefon aplikacija za sve vaše potrebe za uređivanje.

1. Najbolji za pronalaženje novih Filteri: LitelyCalling sve Hudson i Rise ljubitelje: Ovaj app je stvorio lik iza mnogih unapred filtera Instagrama. Njegov aplikacija ima nevjerovatnih 75 koje možete izabrati, tako da ne brinite: Sigurni smo da vaše Besties možete pronaći filter za vašu grupu Slika koju ste svi složiti. Preuzmite aplikaciju.

2. Best za ispravljanje boje: A Boja StoryFrom lifestyle gurua iza A Beautiful Messcomes ovo divno zabavno aplikaciju. Sa super-svijetle i boja za poboljšanje filtera i alata, bilo koji od vaših low-light snimke mogu udahnuti novi život s jednim dodirom prsta. Preuzmite aplikaciju.

Najbolji 3. Easy Sprucing: AfterlightMost puta, sve što je potrebno je brzo usjeva i možda malo kontrast. Ovo za korištenje jednostavan uređivanje aplikacija dolazi sa 15 alata i sposobnost da se lako prilagoditi intenzitet preko klizanjem prsta po ekranu telefona. (Oh, a unapred filtri su prilično veliki, previše.) Preuzmite aplikaciju.

4. Najbolji za stručne Montaža: vrlo vlastiti urednik SnapseedGoogle fotografiju nije za one sa slabim srcem. Sa 26 različitih alata za uređivanje i filtera (od stvari kao što su Healing i Glamour Glow za HDR i Pose), nema manjka onoga što može postići kada ste postavili svoj um potrebu-a-novi-profil-slika na njega. Preuzmite aplikaciju.

5. Najbolji za uklanjanje neželjenih objekata: TouchRetouchYour scenski plaže snap bi bilo apsolutno savršeno... Osim telefonski stub koji je stvarno grčeve vašem stilu. Da se ne brine: Ova aplikacija olakšava uklanjanje zamućenja i brisanje nezgode sliku. Problem riješen. Preuzmite aplikaciju.

6. Best for Social Sharing: InstagramYou već znaju 'gram je najbolje za sviđa i komentarišući prijatelja slike. Ali ga možete uzeti korak dalje i pucati Boomerangs (oni zabava, najbolje petlje video) i post prolazno, 24-satni priče. Preuzmite aplikaciju.

7. Najbolji za Digitalizacija: skener apleti PhotoScanGoogle je prelomite ili upload slika od maturu portret oko 1989. Godine, a izmeni bilo koji starih fotografija vezanih za nuspojava. Najbolji dio? To je dobra u uklanjanju odsjaja i jačanje skeniranje za savršeno mrsio i zadirkivali #TBT. Preuzmite aplikaciju.

8. Najbolji za Snapping Selfiji: Microsoft SelfieReason # 107 zašto je prednja kamera je najgore: Manje megapiksela jednaka slabijeg kvaliteta snimke. Ova super-pametne aplikacije uzima u obzir svoje godine, pol, boju kože, rasvjete i drugih faktora da biste poboljšali #selfiegame. Bog te blagoslovio, Microsoft. Preuzmite aplikaciju.

Povezane vijesti


Post Napredne tehnologije

Samo 7 aplikacija koje morate proći tokom leta

Post Napredne tehnologije

7 Amazon prednosti koje možda ne znate

Post Napredne tehnologije

8 haze za vage koje morate odmah koristiti

Post Napredne tehnologije

17 instagrama koje ne želimo da vidimo 2018. godine

Post Napredne tehnologije

23 stvari koje uvek imaju u vašem stolu

Post Napredne tehnologije

Chill out

Post Napredne tehnologije

5 novih aplikacija svakom New Yorkeru treba

Post Napredne tehnologije

11 ljudi koji će se pojaviti na facebooku

Post Napredne tehnologije

3 stvari koje trebate uraditi prije nego što bacite svoj stari iPhone

Post Napredne tehnologije

5 smešnih podcasta koji će vas učiniti tako smešnim

Post Napredne tehnologije

12 Google Chrome dodaci koji će promijeniti način na koji koristite internet

Post Napredne tehnologije

Kako napraviti svoj instagram feed #flawless