Najlepše kancelarije u gradu Njujorku | BA.centerar.org

Najlepše kancelarije u gradu Njujorku

Najlepše kancelarije u gradu Njujorku

Za naš novi Nomad iskopavanja, stvarno ušli u pozadinu. Ovaj promašaj-pločica ispis osećao kao elegantan način za doček gostiju. Zatim dodamo udoban za sjedenje i stan nalik akcente da ih osjećaju kao kod kuće. (CB2was osnovi naše one-stop shop za namještaj i dekor.)

Sve fotografije: Claire Esparros

PureWow Sala

Zdravo, mi volimo obrazac miješanje. A delikatan grančica-motiv pozadina je naš prostor za sastanke lijepo bazu teksturu, koju smo slojem sa prilično baller paun ispis i Southwestern tepih.

PureWow Cafeteria

Za naše obedovaonicu, stalno smo u svijetlom i čistom s naglaskom na zid Engleski-pejzaža, neutralna stolice (osim za odličan Pops bakra) i moto print imali smo od prvog dana.

Man Repeller Sala

Sada na druge urede Homepolish je radio svoju magiju na. Ovo je modna bloger Leandra Medine je West Village baza. Dizajnerski tim inkorporiran pops bakra ovdje, previše, i Shelly Lynch-Sparks (Homepolish glavu komercijalnih dizajn) savjetuje pomoću metalnih ukrasa kao način da daju svoj prostor sofisticirani ruba.

LearnVest Lounge

Start-up finansijsko-planiranje se odlučili za meke neutralne (i da ubica drvo šestar), ne samo da uljepšavaju svoje Union Square prostora, ali i da izgleda veće, Lynch-Sparks nam je rekao.

Keep rad Stanice

News flash: Stolovi ne moraju biti posve bijelo (ili izgledaju kao da su došli iz kataloga Staples). Oni mogu biti masivni farmi stolova, kao u sjedištu Midtown East šoping aplikaciju Keep. Lynch-Sparks kaže da je odlična opcija za neprestano raste ekipu. Da, i to je jednostavno šik.

SeatGeek Reception Area

Da bi se rad prvi utisak, ovo tržište ulaznica izgrađen živi mahovina zid u Gramercy prostoru. Lynch-Sparks kaže da se kamuflira ormar krije u leđa.

Gilt Lounge

Sastanaka. Konferencijske pozive. Završni radovi koji Excel da progoni svoje snove. Massive Rolling stolice dati flash stranice dosta opcija, kaže Lynch-Sparks, za kancelariju Gramercy.

We Are Social Lounge

Manje prijenosni ali jednako zabave, ovaj Soho društvenih medija agencija okrenuo inače uski hodnik u mjesto gdje radnici mogli dobiti daleko od svojih stolova. "Ljuljačkama i telefonske govornice su nova crna", Lynch-Sparks se našalio. Ne možemo reći da se ne slažemo.

Dvanaest Sala

Ovde u PureWow HQ nailazimo naš sajam udio od cool NYC usluga. Sluge da pokupiti svoj auto bilo gdje. Pas hodalice sa GPS-om. Ljudski bankomata.

Ali, to je jedna stvar da otkriju i podijeliti vijest sa svim svojim prijateljima. To je još jedan u ljubavi ideju toliko zapravo - znaš - koristite u stvarnom životu.

Dakle, kada je došlo vrijeme za nadogradnju i krenuti uredima, pretražili smo internet za dizajn inspiraciju i otkrili da New York je prepun odlično radnih prostora (koji pripada svima od modnih blogera do financijske planere). Ispostavilo se da je većina naših nalaza su dizajnirani od strane Homepolish. Morali smo da se u akciju i zaposliti ih (i uvijek šik CB2) za sebe.

Povezane vijesti


Post Napredne tehnologije

8 načina da budete bolji prijatelj na društvenim medijima

Post Napredne tehnologije

6 podkastova koji vam olakšavaju život

Post Napredne tehnologije

7 stvari koje ste imali. Nemate pojma da bi vaš Amazon Alexa mogao učiniti

Post Napredne tehnologije

Chill out

Post Napredne tehnologije

7 razloga što vaš računar radi sporo

Post Napredne tehnologije

7 aplikacija svaki introvert treba da preuzme asap

Post Napredne tehnologije

5 novih aplikacija svakom New Yorkeru treba

Post Napredne tehnologije

Kako isključiti sve te dosadne iOS 10 ažuriranja

Post Napredne tehnologije

Režim aviona je samo pomogao da dobijete najbolji noćni san u vašem životu

Post Napredne tehnologije

7 aplikacija koje treba da počnete sa desne strane 2018

Post Napredne tehnologije

Kreativni načini da nastavite sa učenjem

Post Napredne tehnologije

12 Google Chrome dodaci koji će promijeniti način na koji koristite internet