Od rafalne rampe do zavesa Bangsa, ovdje je 8 trendova koji će biti ogromni u 2018. godini | BA.centerar.org

Od rafalne rampe do zavesa Bangsa, ovdje je 8 trendova koji će biti ogromni u 2018. godini

Od rafalne rampe do zavesa Bangsa, ovdje je 8 trendova koji će biti ogromni u 2018. godini

Out sa starim, sa novim. Evo, osam trendovi smo predviđanje će biti svuda u 2018..

Christian Vierig / Getty Images

Ruffle Ramena 

Zapamti 2008. Godine, kada je zanat pivo bilo u modi? Deset kratkih godina kasnije, vino prati odijelo, zahvaljujući mlađi, manje zagušljivo brendove kao što su Omen Wineout Oregon i Dreamcôte vina Co.from Kaliforniji, koji su oslobađajući velike male serije proizvoda po pristupačnim cijenama. (Oh, i da li smo spomenuti oznake na privlačan i dizajn boce?) Što se tiče šta sorte, recimo samo da pjenušava verdejois novi rosé.

Unsplash

Nekoliko Week-dugi odmor

Vidimo se, vikend bijeg. Kao brige o sebi i dalje u centru pažnje, bez djece Milenijumovci se proteže odmor u rasponu od tri tjedna do tri mjeseca, kako bi se u potpunosti uroniti u novom mjestu ili kulture. Više od običnog odmora, ta putovanja omogućiti putnicima da rade na daljinu, bez obzira da li u iznajmljenom stanu ili ko-radni prostor.

Throwback fitnes / Facebook

Team-Based Treninzi

Za to krive grupe vožnju spin klase, ali u novoj godini, a atmosfera tim nalik je definitivno dolazi u teretanu u vašoj blizini. Studija kao NYC je Swerve Fitness (zatvoreni biciklizam studio gdje i rasu svoj tim za bodove) i Throwback Fitness (koji oponaša vaše srednje škole PE klase) su ogromne u velikim gradovima već mjesecima, što ih čini premazane za cross-country preuzmi. Žao mi je, introverti.

Twenty20

Šarene Kuhinje

Ovo ne znači da je mat crnoj i nehrđajućeg čelika idu bilo gdje, samo da smo zadovoljni da vide dizajneri okreću zeleno ormari, Speckled backsplashes i jarko crvena peći kada se razmišlja o najviše radni stroj soba u kući.

Unsplash

Švedski Smrt čišćenje

Tri godine nakon što je Marie Kondo Život-Changing Magija pospremamo ", švedski čišćenje smrt" je decluttering pomama koja uzima u neredu domaćinstva poput oluje. Minimalistički i morbidan, to centri na realnost da kad umremo, mi obično ostavili nered iza sebe za voljene za sortiranje kroz. Da biste izbjegli taj teret, Magnusson misli da treba da se bave "čišćenje smrti", ili ne prikupljanje stvari koje ne želite da drugi bave. Evo KAKO uradi.

David M. Bennett / Getty Images

Zavjesa Bangs

Od prošlog mjeseca, Pinterest searchesfor dugo, srednje Parted Fringe (ili zavjesa šiške) je porasla za 100 posto. Celebs poput Alexa Chung, Halle Berry i Felicity Jones su svi bili ljuljanje cool, '60s inspirisan "uradi nedavno, a mi smo u potpunosti želimo zabavi licem laskavo u novoj godini.

Plandids

Selfiji su tako 2017. Godine najnoviji trend je "plandid" ili pažljivo planirana otvoren trenutku. Misle: Laughing na svoj ledene kafe kao da vam je ispričao vic ili šepure moderno preko ulice između imaginarnog prijatelja. U suštini, pitate nekoga da snimite sliku, onda se pretvarati da ne znaš slika dolazi. Vole ili mrze, to je definitivno dolazi za Instagram feed.

Povezane vijesti


Post Napredne tehnologije

6 aplikacija koje olakšavaju pravljenje vijesti

Post Napredne tehnologije

Kako isključiti sve te dosadne iOS 10 ažuriranja

Post Napredne tehnologije

13 najkvalitetnijih Perksa iz ureda u Njujorku

Post Napredne tehnologije

7 razloga što vaš računar radi sporo

Post Napredne tehnologije

10 aplikacija kako bi vam olakšao život, lepši i zabavniji 2018

Post Napredne tehnologije

9 aplikacija koje svakom čikagoanu treba

Post Napredne tehnologije

7 načina da pretvorite svoje fotografije u one-of-a-kind poklone

Post Napredne tehnologije

5 novih aplikacija koje će vam pomoći u karijeri

Post Napredne tehnologije

7 gmail trikova koji će promeniti vaš život (ili bar samo vam uštedjeti vrijeme)

Post Napredne tehnologije

8 haze za vage koje morate odmah koristiti

Post Napredne tehnologije

9 načina da osvetite svoje opterećenje četverostrukama

Post Napredne tehnologije

7 stvari koje nikada ne biste trebali objaviti na facebooku