10 najboljih tajnih medenih spotova u u.s | BA.centerar.org

10 najboljih tajnih medenih spotova u u.s

10 najboljih tajnih medenih spotova u u.s

Da li vi i vaš verenik žele da iskoriste neki R & R ili nadoknaditi za one svadbene torte kalorija sa dovoljno planinarenje i aktivnosti, tu je destinacija za vas. I još bolje, ne morate da napuste zemlju da uživaju u tome. Evo, deset super mesta ovde u SAD-u A.

Kanu Bay / Facebook

Chetek, Wisconsin

Gdje odsjesti: Canoe Bay

Ako niste osoba plaže, ali žude za neke dobre starinski zabavu na otvorenom-a neki unplugged mira i prilično-pokušati slikovitom jezeru medeni mjesec sa dana ispunjena kupanje i kanu i večeri od strane Toasty požara. Vi ćete osjećati kao klinac u kampu, ali sa svojim kabinom, kaminom i hidromasažnom kadom.

Omni Grove Park Inn / Facebook

Asheville, North Carolina

Gdje odsjesti: Grove Park Inn

Svako ko je bio tamo će vam reći, to je samo nešto posebno Asheville. Bilo da ste navijači umjetnost, pivo ljubitelje, Foodies, arhitektura ljubitelji ili ljubitelje prirode, vi ćete se zaljubiti u ovom city.and prekrasnom Blue Ridge Mountain pozadini ne boli ni.

Blackberry Farma / Facebook

Walland, Tennessee

Gdje odsjesti Blackberry Farm

The Smoky Mountains su apsolutno prekrasna, posebno kada možete ih gledati iz luksuzni hotel sa svim najmodernije sadržajima uključujući gurmanske kuhinje, sommelier-kustos vinski podrum i vrhunski wellness spa će vam pomoći da konačno opustiti od svega toga vjenčanje planiranje.

MONTAŽA LAGUNA BEACH / FACEBOOK

Laguna Beach, Kalifornija

Gdje odsjesti: Odgovor Montage Laguna Beach

Za one koji traže sofisticirana plažu odmor, Laguna je drop-mrtav prekrasna obala, upscale smještaj i raznolika likovne umjetnosti i blagovaonicom će vas lako smotati u. Opruga za pogled na okean i tost u zalazak sunca. Živjeli.

Enchantment Resort

Sedona, Arizona

Gdje odsjesti: Enchantment Resort

Čak i ako ne da prigrle "energije vrtloga" u očaravajuća Red Rock regiji, ne možete pomoći, ali osjećam maliice duhovne doslovnom geoloških čuda. Plus.a luksuzno odmaralište s prekrasnim pogledom i izlazom na Mii Amo spa nisu loši ni.

Todd Van Hoosear / Flickr

Rincn, Portoriko

Gdje odsjesti: Serenity Rincón

Čak i ako ste bili u Puerto Rico, verovatno niste posjetili ovu boemsku gradu na najudaljenije uglu otoka. A ako ste surfer, razmotrite ovo vaš raj. Američka iseljenici dolazili su ovdje već godinama, tako da se nemojte iznenaditi ako čujete "dude" s vremena na vrijeme.

KO'A KEA Hotel & Resort

Kaua'i, Hawaii

Gdje odsjesti: Ko'a Kea Hotel & Resort

Kada kažemo "čista blaženstva", mislimo na to. OK, i malo kiše. Ali na najmanjim glavne havajske otoke, sve je malo tiše (ćete imati najbolje san svog života) i malo bujnije (planine, cvijeće, kornjače). Možda želite da se kladim na koji ćete vidjeti više, duge ili vodopada, jer Kaua'i izgleda imaju beskrajne zalihe oboje.

Ojai Valley Inn & Spa / Facebook

Ojai, Kalifornija

Gdje odsjesti: Ojai Valley Inn & Spa

Njegova nadimak "Shangri-La", odnosi se na prirodne ljepote ovog unutrašnjosti artsy odredište. To možda neće imati pogled na okean, ali to je idealno mjesto ako želite dobiti pampered dok prepustiti svom duhovnom stranom. Postoje planine da vidim, banje za opuštanje u i sve organske hrane svoj tek u braku usta mogu gostiti na.

Bob B. Brown / Flickr

Captiva Island, Florida

Gdje odsjesti: Iznajmljuje se kuća

Najbolji način da se opiše ovaj neobičan, šarene otok je ovo: jedna ulica i nula semafora. Ako želite da biste dobili okolo, biciklizam je vjerojatno najbolji izbor. Ali nećete morati ići daleko. Kao što smo rekli, jednu ulicu. Ali postoji i mnogo plaža za epske mora-granatiranja... Ili samo sjedi nazad i gledanje talasi se kotrljaju u.

Pete Marhsall / Flickr

NIAGARA FALLS, NEW YORK

Ako želite retro medeni mjesec djedom i bakom vratio u dan, ovo je tvoje mesto. Dok je grad može pogriješilo na strani cheesy (barem na američkoj strani), ništa će vas vratiti u zemlju kao što je sami pada. The Maid of the Mist zove.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

10 najsvetlijih mesta u u.s

Post Putovanje

6 putnih izleta za proleće

Post Putovanje

Vikendovi oko Njujorka

Post Putovanje

Najbolji hoteli u Sjedinjenim Američkim Državama

Post Putovanje

Najbolja mesta za putovanje u marš

Post Putovanje

6 najboljih mesta za sjeverno svjetlo

Post Putovanje

Najbolji direktni letovi iz Njujorka o kojima nikad niste znali

Post Putovanje

7 novih hotela koje će vas nikada više neće želeti napustiti stanje starije zvezde

Post Putovanje

Najlepše letnje destinacije (i šta pakirati za svaku)

Post Putovanje

5 najboljih putnih izleta iz Dalasa

Post Putovanje

6 bazena u Njujorku se hladi ovog leta

Post Putovanje

12 najboljih ostrva u čitavom svijetu