10 najlepših mesta u Čikagu o kojima niste znali | BA.centerar.org

10 najlepših mesta u Čikagu o kojima niste znali

10 najlepših mesta u Čikagu o kojima niste znali

Nije tajna Chicago je lijepa. Od jezera do arhitekture u parkovima, ima dosta eye candy da ide okolo. Toliko, naime, da smo Kladim se da nikad ni čuo za ovih deset super prilično mjesta.

THE Richard H. Driehaus MUZEJ

To bi definitivno biti muzej da se zaključao u preko noći. Ušuškan u River North, to je Gilded Age vili sada otvoren za javnost. Svaka soba je zapanjujućih, ali naša omiljena mora biti biblioteke, gdje ćete naći kip Cupid i Psiha ispod vitraža svjetlarnik.

40 E. Erie St.; 312-482-8933 ili driehausmuseum.org

ROCKEFELLER KAPELA

Ovaj zapanjujući 1928 kapela je bio završni poklon za University of Chicago po dobrotvor (pogodili ste) John D. Rockefeller. Visoke vitraji cast jarko svjetlo u 79 metara broda, osvjetljavajući Grand rezbarijama i statuama. Bilo da ste ovdje za uslugu ili samo da napravite brzo Instagram, to je definitivno inspirativan.

5850 S. Woodlawn Ave.; 773-702-2100 ili rockefeller.uchicago.edu

MILTON LEE OLIVE PARK

Iznenađujuće, ali istinito: Jedan od gradskih najviše skrovitih malo parkova u sendviču između Navy Pier i Oak Street Beach. Ovo često previđa zakrpa jezeru je savršeno mjesto da se večernje šetnje, čitati knjigu ili piknik. Samo budite oprezni da ne slučajno photobomb jedan od angažmana foto sesija često se tamo događa.

Direktno sjeveroistoku Ohio Street Beach; 312-742-7529 ili chicagoparkdistrict.com

YALE APARTMANI

Možda ne mislite mnogo vašeg stambene zgrade, ali na prijelazu stoljeća, koncept je prilično revolucionarnim. Kada je otvoren 1892. Godine, The Yale bio rani pionir visokogradnje života, omogućeno uglavnom zahvaljujući napretku u izgradnji strukture i tehnologije. Danas, mi padne na to u prekrasne romaničke arhitekture.

6565 S. Yale Ave.

Bahai TEMPLE

The Bahai vjera vjeruje u jedinstvo čovječanstva i svih vjera, i svoju sjevernoameričku bogomolju samo tako dogodi da se 20 minuta sjeverno od grada. Bez obzira na duhovna uvjerenja, to je lako cijeniti zgrade jednina izrezbarenim bijele kupole i uređenog terena. Nemojte se iznenaditi ako se nađete uzimanje mini meditacije pauzu.

100 Linden Ave. U Wilmette; 847-853-2300 ili bahai.us/bahai-temple

Mike B./Yelp

RIVERBANK KOMŠIJE PARK

Ako ste airdropped u ovo mirno Riverfront parka, ti bi vjerojatno da si bio negdje u predgrađu. Ali to je zapravo samo nekoliko minuta vožnje od srca North Center. Jedinstvena zajednica je niklo oko njega (mislim: dokova, brodova i Adirondack stolice), što ga čini ugodno mjesto za proći mirno jutro ili navečer.

Rijeke Chicago Montrose Ave.; riverbankneighbors.org

ELKS National Memorial

Ta zgrada na Diversey da prođe svako jutro na putovanje na posao ima veliki, prekrasan tajna. Izgrađen kao spomen članovima Reda Elks koji su služili u Prvom svjetskom ratu, ima u gradu najveličanstvenije kupolom rotonda kao i kipove i neprocjenjivo radova. Sada imate novi razlog da se ugledaju sa telefona na putu do posla.

2750 N. Lakeview Ave.; 773-755-4876 ili elks.org/memorial

Frank Lloyd Wright HOME I STUDIO

Zašto uživaju predivan dom turneju na sjajnim stranicama časopisa, kada to možete učiniti u stvarnom životu? I u kući slavnog arhitekta Frank Lloyd Wright, ni manje ni više. Budite sigurni da traže svjetlo ispunjene izradu soba i njene suspendovan balkon.

951 Chicago Ave. U Oak Park; 312-994-4000 ili flwright.org/visit/homeandstudio

Zelena EkonomiJA / Facebook

Gradska vječnica

Uz sve gužve i buke u Loop, nekoliko shvatio da postoji bujnom vrtu direktno iznad glave. I naravno, na krovu 11-priča Vijećnice je dom oaza 20.000 biljaka koje predstavljaju 150 native prerijski vrsta. Prava stvar ljepote je kako vrtu poboljšava kvalitetu zraka, štedi energiju i smanjuje oticanje oborinskih voda.

121 N. LaSalle Dr.; 312-744-5000 ili cityofchicago.org

The Rookery

Potrebna pauza mozak na poslu? Preskoči kofein i patka u ovom prestižnom Chicago orijentir, naveden na Nacionalni registar Povijesni Mjesta za injekciju inspiracije. Frank Lloyd Wright redizajnirao dva-priča Skylit lobi u 1905. Godine, a mi volimo da jednostavno stoji i zuri u strahopoštovanje.

209 S. LaSalle St.; 312-553-6100 ili therookerybuilding.com

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

Ove fotografije najspektakularnijih mostova na svijetu će vam napraviti Dizzy sa ludilom

Post Putovanje

16 najintenzibilnija mesta u Majamiju (koja nisu vinograd)

Post Putovanje

9 američkih gradova koja su napravila kratak spisak na zimskom putovanju

Post Putovanje

Gde putovati u blizini Njujorka na osnovu vaše ličnosti

Post Putovanje

7 sanjskih toplih izvora preko u.s

Post Putovanje

Najpopularniji gradovi na svijetu na svijetu

Post Putovanje

6 glavnih ulica u Americi

Post Putovanje

7 najromantičnijih italijanskih destinacija za medeni mesec

Post Putovanje

10 najsvetlijih mesta na zemlji

Post Putovanje

6 dnevna putovanja koja vrijedi nedostajati danom rada

Post Putovanje

7 izvrsnih razloga da provedete dan u vistonskim visinama

Post Putovanje

7 mjesta na našoj kratkoj listi prolećnih putovanja