3 savršena dana u Laguna planiraju sve planirane | BA.centerar.org

3 savršena dana u Laguna planiraju sve planirane

3 savršena dana u Laguna planiraju sve planirane

Kada je bio zadnji put kada se probudio na zvuk oceana? Verovatno je predugo tako da žurbi da Laguna Beach, gdje je bogat, atraktivan i super-sportski stanovništva živi u prirodnom raju nije rival od tih ranih scene u Lorax. Mi smo shvatili gdje jesti, trgovina i nap... Jer ko želi da Google gdje ići tokom vikenda bijeg?

Surf i Sand Resort

Petak

07:30 pmWant izbjeći saobraćaj režanje koje je u petak popodne je bijeg-od-LA prometa? Ostavite četvrtak kasno popodne i javila da je bolesna u petak. Kada dođete do Laguna Beach, opustite se u ugodnom otvorenom presvlake pored Firepits na 15FiftyFive Lounge.Just provjerite je li vaš šef ne pratiti na Instagram.

Surf i Sand Resort

Subota

09:30 amWake do vašeg ocean Soba pogled na Surf i Sand Resort, gdje ćete shvatiti da nakon 20 minuta gledanja galebova i morskih sloj spali off, nemate interes za provjeru telefonu.

Gospodin Grey / Flickr

11 amTake šetnju duž Main Beach Boardwalk, i budite sigurni da se obavezno sliku od spasilac toranj, strukturu koja datira iz 1920-ih godina.

Ruby

12:30 pmLocal popustu boja: Ruby je Shake Shackhas servira pljeskavice, mršav pomfrit i slanine-jaja-i-sendviče sa sirom događa osam decenija. Tu je mali palube s pogledom na vodu koja vrijedi za parkiranje borba.

Fetneh Blake / Facebook

4 pmGet iz toplote saginjanja u Fetneh, odjeće butik čiji uređivanje od nervozan međunarodnih dizajnera opovrgava sve što ste mislili da znate o gradska plaža modi.

Montage Hoteli

6 pmYou're spremni za neke ozbiljne opuštanje s terapeutskim mineralna kupka u Spa Montage, gdje ćete plutati u lavande, vetivera i slatke naranče-začinjena voda-sve dok pogotkom vlasišta i vrata za masažu.

Ranč u Laguna Beach

08:30 pmTime za promjenu okoline. Ste se uputili u unutrašnjosti u Aliso Canyon na večeru pored Ranch u Laguna Beach, gdje je golf i organskih farmi sretno koegzistirati. Harvestrestaurant je posvećena svim stvarima lokalne i ukusna uključujući zanatskih koktele napravljen od prinosa od 30 egzotičnih voćaka na imovinu.

Flannery626 / Flickr

Nedjelja

10 amStroll usred zvjezdača i anemones koji se pojavljuju u plićaku u barice na glavnoj plaži. Pobrinite se da ste tamo u oseke provjerom Posjeti Laguna Beach aplikaciju, a zatim koristiti aplikaciju na saznati kada besplatan kolica je na putu.

Tuvalu Home

12 pmOn svoj put iz grada, pretraživati ​​pokućstvo u Tuvalu kućnom okruženju. Uzmite okvir slike od recikliranog drva brodom ili dekorativni barnacle uzorak sa sobom kući. Znate, u slučaju da vam je potreban podsjetnik da se vrati u Laguna Beach.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

Najbolje plaže u Americi su rangirane

Post Putovanje

9 Luxe zima pobjegava s ludim vrućim kade

Post Putovanje

8 ikonica Miami spotova za koje verovatno još niste bili

Post Putovanje

8 razloga za ponovnu razmenu Palmovih opruga

Post Putovanje

7 najhrabrijih mesta u Sjedinjenim Državama koje želimo da posetimo

Post Putovanje

8 zemalja zimskog vina se bavi da iskoriste sada

Post Putovanje

5 putnih putovanja iz Dalasa

Post Putovanje

4 zimska odmarališta u blizini Njujorka koja će voleti i ne-skijaše

Post Putovanje

Zašto bi trebalo da posetite Santa Fe ovog leta

Post Putovanje

8 sanjskih novih hotela koji su savršeni izgovor za boravak

Post Putovanje

5 načina da odmah nadogradite letnji najam

Post Putovanje

8 letnjih odmora bićete srećni što ste rezervirali sada