5 ideja za odmor na ranču za vaš sledeći porodični put | BA.centerar.org

5 ideja za odmor na ranču za vaš sledeći porodični put

5 ideja za odmor na ranču za vaš sledeći porodični put

Ah, Divljeg Zapada. Dok se prostire nepoznate američke granice je uglavnom zamijenjen autoputeva i Costcos, najbolje dijelove-konja, kauboja i zapadne-tematske dekor-su još živi na ranč odmarališta. Ali ti neće biti natezanja bilo goveda ovdje. Umjesto toga, možete pobjeći u prirodu, odmor u stilu (mislim: bazeni, golf i gurmanske hrane) andkeep svoju djecu zauzet s beskrajnim aktivnostima koje se ne igraju s iPad. Da li je ikada bio bolji prilikom Provetri svoj vintage čizme i Levi nego ranč odmor? Sedlaj se.

The Red Rock Ranch

The Red Rock Ranch (Kelly, WY)

Smješten samo izvan Jackson Hole, ovaj objekt vam pruža sve ranč vibracije u (kauboji, jahanje, vođene šetnje prirodom, fly-ribolov), ali sa sjajnog sadržaja (ažurirana brvnara, gurmanski jela, bazen i stvarno super program Kids '). Šest-noć, all-inclusive paket je najpopularniji-do kraja sedmice bit galopirajući kroz Tetons. Oh, i da li smo spomenuti kvadrat ples? Tu je kvadrat ples.

Rezervirati

The Ranch u Rock Creek

The Ranch At Rock Creek (Philipsburg, MT)

Naravno, konje i šetnje zvuk zabava za djecu, ali dodajte u 25.000 litara otvoreni grijani bazen, vruće čabar, kuglana, salon sa bilijar i kuglanje anda privatne kino i sad si reallyconvinced. Ali vjeruj mi, sjajno, kao kabina prepuna privatnim natapanje kadom može biti, ništa ne može zasjeniti okoline pamte da pogleda u zvijezde noću.

Rezervirati

Zapadni Pleasure Ranch

Zapadni Pleasure Ranch (Sandpoint, ID)

Da, bili smo uplašeni Google ime ovog mjesta, previše. Ali mi obećavamo da je potpuno obitelj i tako, tako lijepa. (Da, Idaho je prekrasna, ljudi.) Planine, svjež zrak, brvnara i jahanje vožnja će učiniti da se osjećate kao da ste se vratili u Gold Rush. Ali čitava zemlja-gurmansko-obrok stvar i kade će vam dati moderni R & R ste krajnje potrebno (sve dok vaša djeca naučiti jahati konje).

Rezervirati

The Alisal

The Alisal (Solvang, Kalifornija)

Ovaj sanjivim 10.000 jutara ranč je uvučen u Santa Ynez Valley (30 minuta sjeverno od Santa Barbara). To je ranč, pa naravno da ima staze za jahanje i zapadne temom smještaj, ali ovo mjesto je fensi. Govorimo dva (!) Golf tereni, teniski tereni, bazen, spa centar, fino blagovaonom spotova i na ubacivanje proljeće-hranjene jezera (ponesite akvarela, Monet). Ali najbolje od svega, to je okružena više od 75 vinograda i vinarije. Tako iscrpljuju djecu na seljačko dvorište ili umjetnosti-i-zanata stanice prije nego što vam vino.

Rezervirati

Tanque Verde Ranch

Tanque Verde Ranch (Tucson, AZ)

An American old-school goveda i gost ranč, ovaj prekrasan pustinji bijeg je pala pravo u Rincon planinama, pored Nacionalni park Saguaro i Coronado National Forest. Tako da, to ima konja andviews. Ali ne koriste se sve svoju energiju uzimajući u krajoliku-bićeš zauzeti se sa svojom decom, istraživanje prirode kroz biciklizam, planinarenje, plivanje, ribolov i (pogodili ste) jahanje. Ali, ako zaista želite da se prepustite svoj avanturistički strane, možete istražiti pećinu ili čak planinski uspon. Ako ne, tu je spa na licu mjesta. (Vidimo se tamo.)

Rezervirati

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

Najboljeljniji gradovi u Americi

Post Putovanje

6 bazena u Njujorku se hladi ovog leta

Post Putovanje

7 najtoplijih turističkih destinacija od 2018

Post Putovanje

9 groovy Los Angeles znamenitosti koje treba znati

Post Putovanje

Najbolja mesta za boravak na severnoj Kaliforniji

Post Putovanje

Rej svetlosti

Post Putovanje

10 najbolje univerzitetskih biblioteka u Sjedinjenim Državama

Post Putovanje

5 najboljih putnih izleta iz San Franciska

Post Putovanje

Kako provesti savršen vikend u Londonu

Post Putovanje

10 Airbnb skijaških vila za rezervaciju sada za zimsko bijeg

Post Putovanje

16 najintenzibilnija mesta u Majamiju (koja nisu vinograd)

Post Putovanje

7 medenih meseci koji se osećaju skupe ali zapravo nisu