5 letnjih putovanja savršeno za trodnevne vikende | BA.centerar.org

5 letnjih putovanja savršeno za trodnevne vikende

5 letnjih putovanja savršeno za trodnevne vikende

Samo zato što nije planirao veliki Vacay ovog ljeta ne znači da ne možete pobjeći. Mi smo šlag se pet itinerere za čišćenje iz grada na produženi vikend - bilo da ste raspoloženi za visoke energije zabave ili samo hlađenje od strane bazena.

Kočijaš Hotel

Žele avanturu? TRY Lake Tahoe

Kočijaš Hotel, novootvoreni dizajn Lodge South Lake Tahoe, nudi jednostavan pristup svim vrstama srca pumpanja aktivnosti - od planinarenje i brdski biciklizam u kajak i stand-up Paddleboarding. Jednom ste imali svoje ispuniti, postavite se u hotelu za happy hour i igra cornhole. Zatim natopiti umorne mišiće u kadi i završiti dan sa S'Mores pored vatre jame. Jesmo li spomenuti subota-ujutro joga na plaži?

Travaasa

Želite da se opustite? TRY AUSTIN

Sve što vam zaista treba da uradite je preći most da izađemo iz SF-a frigidna mikroklimu, ali ako stvarno želite da se osjećaju maksimume leta, napraviti najkraći put za kapital. Yup, nas čuo si. Sacramento je dom California State Fair (do 24. Jula), koja je dovodi nas vozi (Tilt-A-Whirl, anyone?), Lijevak torta i karnevalske igre od 1854. Najbolji dio? Možete nositi haljinu od jutra do mraka, Nary marama na vidiku.

Posjeti Music City

TRAŽIMO LIVE MUSIC? TRY NASHVILLE

Catch neverovatan koncert u Ryman Auditorium, dom Grand Ole Opry, ili samo se dogoditi nakon slobodnog šou na bilo koji od pabova uz Broadway. Prošetati kroz 12th Avenue South četvrti za brunch u Bartacoand izloge na sladak buticima (uključujući i Reese Witherspoon je Draper James). Igrati DJ na slušanje štand na Jack White-a Third Man Records. Onda hit up Pinewood za socijalni rad, a hipster igralište, koja ima sve, od caffe bar u vintage-nadahnut kuglana, plus Airstream-prikolica bar pored bazena. Zahvaljujući United novi non-stop uslugu iz SFO u BNA, to možete učiniti sve u tri dana ili manje.

West Jet

ŽELI VINO? TRY Santa Barbara

Naravno, može se voziti ili letjeti, ali mi kažemo idemo old-school umjesto i vozom za putovanje, gdje je putovanje jednako važan kao odredište. (To može trajati devet sati, ali ono što drugi Amtrak vjetrovi put uz takav scenski obale?) Head-to-Funk zona (otrcano ime, cool susjedstvo) kada ste stigli za mnogo-zasluženi čašu vino i pitati za mršavi na grad Urban Vinski put -. Self-obilazak 20-plus kušaonice da ćete trebati barem vikend da se u odmorite umorne glave u obližnjem hotelu Indigobefore počinje drugi dan vašeg grožđa punjene avanturu.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

8 turističkih zamki možete potpuno preskočiti

Post Putovanje

7 mesta možete zapravo skijati i snowboardu izvan Čikaga

Post Putovanje

4 zimska odmarališta u blizini Njujorka koja će voleti i ne-skijaše

Post Putovanje

Cijena je ispravna

Post Putovanje

7 zemalja u kojima je američki dolar jak

Post Putovanje

Koliko treba navesti Klađenje po svijetu

Post Putovanje

6 najreprezentativnijih američkih odmarališta

Post Putovanje

Iznenađujuća mesta možete boraviti u svijetu za manje od 50 EUR po noći

Post Putovanje

9 zapanjujućih vazdušnih jastuka koje možete iznajmiti za svoje vjenčanje

Post Putovanje

Uputstvo za insajder da provede savršeni dan u malibu

Post Putovanje

13 kafića u Londonu da dodate na svoju britansku listu kofea

Post Putovanje

6 pada vikendima koje morate uzeti (od plaže do pustinje do vrelih izvora)