5 najboljih putnih izleta za proleće | BA.centerar.org

5 najboljih putnih izleta za proleće

5 najboljih putnih izleta za proleće

Mi smo u završnoj fazi, ljudi: Spring, u svim njenim ptica-chirpring, slava cvijeta cvjeta je na horizontu. Dakle, kako o planiranju dobar staromodan putovanje za vas i klan? Evo pet zapanjujući diskova širom zemlje pogodno za mijenjaju godišnja doba.

RiverNorthPhotography / Getty Images

Gold Coast, Michigan

Potrebno vreme: 5 dana

Pratite obali jezera Michigan za 220 milja na US-131 S prošlosti vetrovitu dinama, bed-and-doručka i lijepim cvetovi trešnje u punom cvatu. Provesti dan ili dva u Traverse City: Istražite bilo koji od 20-plus vinarija uz poluostrva Old Mission i Leelanau i pokušajte Mario Batali-voljeni restoran The Cooks'House. Kao što ste vožnje južno, vi ćete proći holandskom pod uticajem gradu Holland; Saugatuck, koji je dom ekscentrik umjetnosti zajednici; i South Haven, poznat po svojim planinarske staze i smuđa ribolov na jezeru. Zadnjoj stanici, St. Joseph, je suštinska gradske plaže zajedno sa kamenim ulicama i staromodan svjetionicima.

Dean_Fikar / Getty Images

Hill Country, Texas

Potrebno vreme: 4 dana

Ovaj 200-milje petlje koja počinje i završava u Austin prelazi malim gradovima i brežuljcima u srcu Lone Star Državu. Start zapadno na autoputu 290, i pazi na poljima pršti divlje Bluebonnets. Zaronite u Hamilton Pool očuvanja prirodnih plivanje rupa, nalazi u neposrednoj blizini Austin; gozba na grudi u Salt Lick BBQ Driftwood; uživati ​​u živu muziku i pivo u Pecan Street Brewing u Johnson City; i počastite se Stellar Merlots i Malbecs na Becker Vineyardsin Fredericksburg.

Tonda / Getty Images

Columbia River Gorge, Oregon i Washington

Potrebno vreme: 4 dana

Ovaj kanjon ispunjen bujnim zelenilom i slapovima proteže za 80 milja između Oregonu i Washingtonu. Nakon pokretanja u Portland (i ne ostavljaju bez javora slanina Voodoo Donut), uzmi 30 minuta putovanje na I-84 E na Multnomah Falls, najviši u 26 slapova duž klanca i dostupna preko četiri milje petlje zove Preslica Falls Trailhead. Nastavite I-84 E i provesti noć u Hood River, na hladnom i sportski grad sa ozbiljnim kulture kafu. Za konačni nogu, uzmi WA-14 E samo preko državne granice na Lyle, Washington. Tamo možete pogoditi se Domaine Pouillonwinery pokušati Rona stilu crvenih regiona.

Ironrodart / Getty Images

Road to Hana, Hawaii

Trebalo mi je vremena: 3 dana

Najbolji način da se vidi bujne, robusni otoku Maui je da se za volanom. Početi u Kahului, gdje možete iznajmiti automobil (po mogućnosti Jeep Wrangler) za 64 milja putovanje. Duž trase, vi ćete proći blistave Pacific obale, crni pijesak obale Wai'anapanapa State Park je kaskadno Wailua Falls i "sedam svetih bazena" u Haleakala Nacionalnog parka. Ne propustite zaustavljanje u hipi-surf grad Paia, dom mahi-mahi poznati mamin Fish House.

Allard1 / Getty Images

US Highway 1, Maine

Potrebno vreme: 4 dana

Put od Kennebunkport Bar Harbor je tek nešto više od 200 milja, a sve uz sitne ribolov gradova, krševite obale i luke ispunjen poskakuje jedrilica. Zgrabite gomilajući, Buttery jastoga iz Clam Shackbefore ka severu SAD 1 i zaustavljanje u luci gradovima Popham plaži, Boothbay, Bath i Rockport. (Svaki od njih ima očaravajući glavnu ulicu obložena slastičarnica i stare knjižare.) Nastavite sjeveru do ljeta grad Bar Harbor provesti dan ili dva, istražujući Acadia National Park, gdje stjenovitim plažama između rustikalni šuma.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

5 evropska krstarenja rijekom koja će vam dati sve lutalice

Post Putovanje

Tri vikend putovanja treba da prođete ovog proleća

Post Putovanje

7 razloga za razmatranje Bermuda za dugog vikenda

Post Putovanje

7 Prekrasni Hamptons zakupiti sada

Post Putovanje

17 najslabijih mrtvih mesta u Evropi

Post Putovanje

12 stvari koje uvek imate u torbi za nošenje

Post Putovanje

8 razloga da volite mali grad u Teksasu

Post Putovanje

17 razloga da živite u bungalovu

Post Putovanje

5 međunarodnih odmora na plaži koje nisu kabo

Post Putovanje

10 najboljih skijališta u čitavom svijetu

Post Putovanje

Pošaljite svoj pas u letnji kamp

Post Putovanje

6 razloga što trebate provesti dan u Orao Rock, stat