5 najskupljih hotelskih apartmana u Čikagu | BA.centerar.org

5 najskupljih hotelskih apartmana u Čikagu

5 najskupljih hotelskih apartmana u Čikagu

A pliš ogrtač, room service i čokolade na jastucima: sve lepo. Ali Chicago nude povlastice koje su još bolje (Ura za srednjeg zapada gostoprimstvo). Evo zavirite pet dreamiest grada sobe za goste. Jedini trik je sada odlučuje gdje će okačiti "ne ometaju" znak.

The James Hotel

James je imao nas na Matcha Piña Colada - mi highlyrecommend svojih 70-ih stilu koktel bar, Jimmy. Na katu su apartmani u potkrovlju su gotovo kao opojan. Nivo udobnosti je mjesto na, s kauča posut moher jastucima i kupaonice opremljene Intelligent Nutrients proizvodima i natapanje kade. Ali to je ekstra povlastice - poput vozio Audi prebaciti po gradu - to stvarno prodati ovih apartmana.

The James Hotel, 55 E. Ontario St.; 312-337-1000 ili jameshotels.com. Stope penthouse u prosjeku $ 1,500 za noć.

Hard Rock Hotel Chicago

Da li je samo nas koji je odrastao peva narukvice pjesme u četke za kosu? Bez obzira na rok zvezda fantazija, Extreme Suite u Hard Rock je prilično dobro mjesto za igrati ga. Opremljen sa kućnog bioskopa centar (možete gledati Empireon plazma ekrana od 55 inča), u apartman dvosobni također nudi besplatan najam Fender gitaru.

Hard Rock Hotel Chicago, 230 N. Michigan Ave.; 312-345-1000 ili hardrockhotelchicago.com. Extreme Suite stopa u prosjeku od $ 999 za noć.

Four Seasons Hotel Chicago

Koji je znao Four Seasons imao luksuznih soba? Mi smo mali, naravno, ali možda se iznenaditi privilegija boravka u predsednički apartman: Odgovor 2.315 kvadratnih metara (čitaj: veliki) soba ima posvećeni vratar, svoju fitness studio i dolazi sa gratis prijevoz do i od zračne luke. Ali, iskreno? Mi smo više zainteresirani za besplatni svakodnevno 55-ak minuta masaže.

Four Seasons Hotel Chicago, 120 E. Delaware Pl.; 312-280-8800 ili fourseasons.com. Predsednički prosjeci stopa Suite $ 8.500 noć.

W Chicago City Center

A soba ne bi trebalo nazivati ​​Extreme Wow Suite, osim ako to zaista nudi nešto posebno - i mislimo da je kupaonica arkada radi trik. Tako je: Ova soba na W ima stare škole igre, uključujući Pac-Man, Space Invaders i Austin Powers fliper. Ona također ima svoju vlastitu bar i rezervoar običaj led za čuvanje pića po kadi.

W Chicago-City Center, 172 W. Adams St.; 312-332-1200 ili starwoodhotels.com. Stope EWow Suite se mijenjaju svaki dan, ali u prosjeku oko 1.400 $ za noć.

The Chicago Athletic Association

U zgradi je nedavno obnovljena 1890., ACV postaje sve vrste buzz. I to ne samo od arhitekture ljubitelji: Čini se da svi idu za unutarnju bocceand je nenormalno elegantan lobi butik. Za vrhunsku boravak, razmotrite rezervacije jedan od četvrtog sprata Osnivači Suites, koji prikazati originalne izrade i ponuditi slatki pogled na jezero Michigan i Millennium Park.

The Chicago Athletic Association, 12 S. Michigan Ave.; 312-940-3552 ili chicagoathletichotel.com. Stope Osnivači Suite prosjeku $ 1,200 za noć.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

6 glavnih ulica u Americi

Post Putovanje

8 turističkih zamki možete potpuno preskočiti

Post Putovanje

Gde putovati u blizini Njujorka na osnovu vaše ličnosti

Post Putovanje

9 američkih gradova koja su napravila kratak spisak na zimskom putovanju

Post Putovanje

5 Uske vinarije koje su iznenađujuće porodične

Post Putovanje

7 najhrunijih gradova u Evropi

Post Putovanje

Turističke Miami stvari koje stvarno vredi raditi (obećavamo)

Post Putovanje

12 načina da vaš avion učinite udobnijim

Post Putovanje

Najbolje (i najpovoljnije) zimske medeni mesec destinacije

Post Putovanje

10 najboljih američkih gradova za penziju

Post Putovanje

Najbolji Non-Disney mesta za putovanje sa decom

Post Putovanje

6 najboljih mesta za putovanje ovog proleća