5 najskupljih hotelskih apartmana u San Francisku | BA.centerar.org

5 najskupljih hotelskih apartmana u San Francisku

5 najskupljih hotelskih apartmana u San Francisku

Room service, čokolade na jastucima i 1000-nit-count listova: sve lepo. Ali, San Francisco nude povlastice koje idu iznad i izvan (jer je City by the Bay ima obavezu da wow). Evo zavirite pet dreamiest grada sobe za goste. Jedini trik je sada odlučuje gdje će dnevni boravak u pliš plišani ogrtač.

The Ritz-Carlton, San Francisco

Kao dio višefazni transformativnog renoviranje, predsednički apartman u Ritzu dobio potpuno novi izgled ranije ove godine. Inspirisan grada zloglasnog siva magla i tradiciju muške krojenja, na 2.000 kvadratnih metara prostora je klasična sa modernim twist. Tu je 1.200 kvadratnih metara namješten balkon s pogledom na Financial District, plus veličanstven mramora kupaonice opremljene Asprey proizvodima i whirlpool kace. Ali to je sve dodatne povlastice - poput kupaonica hladnjak za vino - to je dobro da se proda.

The Ritz-Carlton, San Francisco, 600 Stockton St.; 415-296-7465 ili ritzcarlton.com. Predsednički stope Suite prosjeku 10.000 $ za noć.

The St. Regis

Ovo bi mogao biti vrhunski luksuz. 3.250 kvadratnih metara Presidential Suite ima panoramski pogled na grad i zaljev, medijski soba sa 60-inčnim kućno kino, batler je ostava sa vinskim hladnjakom, i ormari opremljeni Wedgwood Kina je dizajnirao Vera Wang. Jesmo li spomenuti batlera potpis St. Regis je? Da, svaku vašu želju je svojom komandom. Samo pokupi u sobi telefon će staviti svoj zahtjev.

The St. Regis, 125 Third St.; 415-284-4000 ili stregissanfrancisco.com. Predsednički stope Suite prosjeku $ 15,000 za noć.

Intercontinental Mark Hopkins

Smješten na vrhu Nob Hill, Intercontinental je izjava rafiniranog elegancije. Kaliforniji Suite je izrazito moderan, s crno-bijele boje sheme s naglaskom pozlaćenim dodatke i drvene podove. A salonu nudi otvorenim pogledom na Golden Gate Bridge, ali još bolje je činjenica da gosti mogu zauzeti cijelu 18. Kat Rezervirajte kako Kaliforniji i Penthouse apartmana.

Intercontinental Mark Hopkins, 999 California St.; 415-392-3434 ili intercontinentalmarkhopkins.com. California stope Suite kreću se od $ 3,500 za noć.

Hotel Vitale

U San Franciscu, to je sve o lokaciji, lokacija, lokacija. Smješten na Embarcadero preko ulice iz Ferry Building, Hotel Vitale ima niz modernih apartmana. Imamo naše oči na Deluxe Panoramski Kružni suite, s poda do stropa prozora koji nude 180 stupnjeva pogledom na uvalu. A uz to duboke kade za dvoje s pogledom na vodu, a krečnjak-odjeven kupatilo sa kišom šuma Tuš izgleda kao dan u banji.

Hotel Vitale, 8 Mission St.; 415-278-3700or jdvhotels.com. Deluxe Panoramski Kružni stope Suite kreću se od 1.200 $ za noć.

W San Francisco

W je imao nas na happy hour (na katu Drink Boutiqueserves se svakodnevno bartender's-izbor koktela i čips s kavijarom). Ali Extreme Wow Suite na 31. Katu je gotovo kao opojan. A čitanje kutak sa jastuk banket i lakirane strani tabele zrači protiv grimiznim zid mural. Ali to je veliki walk-in ormar koji nas je spreman da razmetanje na pakete bijeg.

W San Francisco, 181 Third St.; 415-777-5300 ili wsanfrancisco.com. Extreme Wow Suite cijene u prosjeku $ 2,000 za noć.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

5 najlepših hotelskih apartmana u Dalasu

Post Putovanje

11 najlepših plaža Južne Kalifornije, rangirana

Post Putovanje

5 Uske vinarije koje su iznenađujuće porodične

Post Putovanje

6 mesta do ovog leta ako ne možete podnijeti toplotu

Post Putovanje

Napa za manje

Post Putovanje

Stvari koje stvarno ne uznemiravaju stjuardesa

Post Putovanje

Turistički vodič Laguna Beach

Post Putovanje

10 najboljih skijališta u čitavom svijetu

Post Putovanje

7 tajnih budžetskih destinacija u Evropi kako bi posjetili asap

Post Putovanje

11 najljepših zimskih čudesnih zemalja koje se bore na pinterestu

Post Putovanje

Previše pijete, jedete i gurate u društvenim medijima? Na putu vam je putovanje na putu Detox

Post Putovanje

8 razloga San Antonio je vaš vikend bjekstvo ove jeseni