5 posjeta valentine u poslednjem trenutku možete i danas rezervirati | BA.centerar.org

5 posjeta valentine u poslednjem trenutku možete i danas rezervirati

5 posjeta valentine u poslednjem trenutku možete i danas rezervirati

Valentinovo je jedan od onih praznika koji se prikrada ti potajno, i prije nego što vi to znate, nemate poklon, nema rezervacija večeru i nema šanse da se to ništa daljinski romantične za vaše srce. Srećom, zaokruženo smo se poslednjih pet minuta putovanja možete potpuno dalje rezerviraj za divno bijeg dolazi 14..

Capecodphoto / Getty Images

Nantucket, Massachusetts

Većina ljudi don? T misliti o posjeti Nantucket u off-sezone, ali ovaj mali otok u blizini obale Massachusetts ostaje ridiciously prekrasne izvan plaže sezone. Najam čudan sobu na Airbnb, uzmi kafu i peciva na Petticoat Row Bakeryand provesti dane hodajući prazne plaže i sklupča pored vatre. Hit do voljeni američki Seasonsfor datum noć obrok.

Woodkern / Getty Images

Paso Robles, Kalifornija

Rezervacije odmor u Napa ili Sonoma traje neko unaprijed planiranje, ali je pod-the-radar vino regije Paso Robles, nalazi sjeverno od San Luis Obispo na Pacific Coast Highway, je savršen za podsticaj-of-the-trenutak za bijeg. Sam grad je mali i prijateljski, pun slatkih kafića, kušaonice i restorana koji služe California, domaće kuhinje. Rezervirajte sobu u Summerwood Innand zatim udario u vinogradima. Kao što je u Napa, Cabernet Sauvignon je najistaknutiji grožđa, ali ćete naći veliki Zinfandels i Merlots u vinogradima kao Adelaida, sve to po prilično povoljnim cijenama.

Purdue9394 / Getty Images

Amelia Island, Florida

Dakle, niste se saberemo dovoljno brzo za to tropske Caribbean bijeg. Knjiga na sobnoj u Ritzu Carltonon Amelia Island jednako predivan komadić raja. Duga svega 13 milja, Amelia Island je dom u prahu-bijeli pijesak, spokojan plažama i kolonijalnom stilu gradu Fernandina Beach. Jahanje na obalama, biciklizam uz miran ulicama i jedrenje na Atlantiku su samo neke aktivnosti da probate kada ste bolesni od sunčanje.

Kanonsky / Getty Images

Aspen, Colorado

Catskillsu su dom udoban planinskih sela s puno rustikalni šarm. Ostati u novootvorenom Scribner je Lodgein Hunter, gdje alpskom stilu kabine ustupi modernog, šik vibracije. Ako ste se za pola dana putovanja, artsy grad Woodstock je vrijedan vašeg vremena, gdje ćete naći antikvarnica, nezavisne knjižare, fotografije izložbama i galerijama. I nema posjeta Catskillsu je potpun bez obrok u Phoenicia Diner, voljene farme do stola uspostavljanje sa Brooklyn-hipster osjećaju i to-die-za Bloody Marys.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

Evo gde da odem za sledeća dama

Post Putovanje

11 najboljih, najzanimljivijih festivala u svijetu

Post Putovanje

5 najboljih putnih izleta iz Čikaga

Post Putovanje

Najbolja putovanja za 20, 30, 40 i više

Post Putovanje

19 instagramova koji nas podsjećaju Santorini je sanjaj izvan vjerovanja

Post Putovanje

6 pada vikendima koje morate uzeti (od plaže do pustinje do vrelih izvora)

Post Putovanje

5 šarmantnih hotela u južnom Kaliforniji

Post Putovanje

6 nedeljnih radarskih medenih meseci o kojima verovatno niste pomislili

Post Putovanje

Koliko treba navesti Klađenje po svijetu

Post Putovanje

5 najboljih mesta za putovanja u februaru

Post Putovanje

Coziest zimski odmori u roku od 3 sata od Njujorka

Post Putovanje

7 najtoplijih turističkih destinacija od 2018