5 razloga za koje je potrebno provjeriti novi i poboljšani rezervoar srebrovog jezera | BA.centerar.org

5 razloga za koje je potrebno provjeriti novi i poboljšani rezervoar srebrovog jezera

5 razloga za koje je potrebno provjeriti novi i poboljšani rezervoar srebrovog jezera

Sada je novi razlog da se druže u Srebrnom jezeru pored kafića i hipstere schmancy: a tek predstavio pješačkom stazom desno na rezervoaru. Evo zašto treba da idu u ovu igru ​​menja zelene površine odmah, za solo trčanje ili ležerno Walkabout sa Ace (da li je to vaša Whoodle ili dete).

Zdravo, voda

Pred domaćim mandat da svi piju akumulacije vode se u prilogu za sprečavanje kontaminacije (sada pitke vode su se preselili u podzemne rezervoare), prije nego što taj ružni "hlad lopte" intermeco i prije nego čitav prokleti cementa jarku je isušeno, u New South Dam Walkway je prorekao. A 2000 master plan nalagala da će rezervoar imaju pješačke staze zaokruživanjem jezera. Skoro 20 godina kasnije, konačno možete šetati obale skroz oko parka. Nema automobila. No bicikle. Bez brige.

Ima dovoljno parkirnih

To je epidemija u ovom gradu-toliko velika staza, tako da nekoliko parkirnih mjesta. Staze poput Studio City je Fryman Canyon, Malibu Escondido Falls i Runyonhave maleni automobil područjima holivudskih da evociraju Trader Joe parkinga režati više od jeza uvod u opuštajuću prirodu kupanje. Ali Silverlake Reservoir ima puno stambenih strani-street parking, gdje, sve dok vaš automobil je zaključan, a ti si i izlazi za par sati, parking je zlatna.

Maricel S./Yelp

Tu je sanjivim arhitektura

Ako vam dosadi uživanja u umirujuće povetarci preko vode i lutanja kroz sekvoja stara rasta, gledajte preko Silverlake Bulevara do glam rezidencija različitih stilova: Evo je Tudor, postoji kolonijalne i većina impresivno, a kvačilo modernističke remek, uključujući Neutra osmišljen VDL House, koja drži subota ture.

Zdravo, široke staze

Završili smo sa uhvaćeni u skladu sa jednim datoteka između glasnih govornika, koji smo dobili dovoljno na TJ-a (vidi gore). Na prvi vikend posjete, pronašli smo prostran šetališta koje još nisu bile zakrčene Athleta-nosi horde. Tako doći brzo.

Idu bosi u parku

Volimo Livada, tri-ral "tih prostora", gdje znaci Pozivamo vas da skineš cipele i psi nisu dozvoljeni (tj možete skineš cipele). Naš savet: vratite se u svoj automobil nakon šetnje / jog i nastaniti u travu ćebetom, Sammie i lijepo sangriju ukusno skrivene u bočici aluminija vode eco-friendly. Silverlake će izgledati još više chill.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

6 dnevna putovanja koja vrijedi nedostajati danom rada

Post Putovanje

25 stvari koje morate učiniti prilikom posete parisu

Post Putovanje

Najbolji spotovi za sjaj u rastojanju od sf

Post Putovanje

Zašto bi trebalo da napravite jezero Ženeva sledeći vikend bijeg

Post Putovanje

Kako putovati u Englesku bez napuštanja kauča

Post Putovanje

9 Luxe zima pobjegava s ludim vrućim kade

Post Putovanje

17 divno korisnih poklona za putnika u vašem životu

Post Putovanje

Svaka žena bi trebala znati 7 letaka

Post Putovanje

5 putovanja svaka bookworm treba uzeti

Post Putovanje

5 Palm izvori restorana koji su toliko vredni putovanja

Post Putovanje

8 zemalja zimskog vina se bavi da iskoriste sada

Post Putovanje

7 Hamptons transportni hausi koje trebate znati