6 jeftini zimski letovi za rezervaciju asap | BA.centerar.org

6 jeftini zimski letovi za rezervaciju asap

6 jeftini zimski letovi za rezervaciju asap

Šta sa odmor darove, račune za grijanje i nadogradnje ormar hladnom vremenu, zima može biti skupo, u najmanju ruku. Ali ti ne treba da plati ni milion dolara samo da odem iz grada od novembra do februara. Evo, šest najboljih mjesta za putovanje na proračun ove zime.

Bluejayphoto / Getty Images

Finska

Posjetite prekrasan skandinavska zemlja u snijeg sezone za relativno pored ništa. (Google letova navodi povratno putovanje avionske karte iz NYC u Helsinkiju kao $ 363.) Idi skijanje u Laponiji, pogledajte povijesnih znamenitosti kapitala nacije ili slave Božić u rodnom mjestu Santa (tu je ne jedan, već twotheme parkova posvećen jolly ol ' Saint Nick).

Vizualne komunikacije / Getty Images

Kanada

Za par stotina dolara, možete sjesti na avion za Great White North (samo ne zaboravi podbule sloj). Go klizanje niz Ottawa pet kilometara duga smrznute kanala, doživjeti Olimpijadu dostojan skijaški spust Whistler, ili uzeti djecu na hokej u Torontu. (Primećen smo letove iz NYC za 200 $). Ako postavljanje noge uz vatru je više brzine, možete nazdravimo praznika uz čašu Ontario čuvenog ledeno vino (proizvedeno od grožđa koje su zamrznuti na vinove loze za savršen ravnotežu slatkoće i kiselosti).

Andrejs Pidjass / Getty Images

Grčka

Ali, ako ste u potrazi za toplije bijeg, možete preskoči na Mediteranu za oko $ 500 (mnogo manje nego u ljetnim mjesecima). Caka? Možete dobiti nekoliko hladno, kišnih dana, ali ti si češće jesti bolju hranu i bolje se bavi o hotelima, jer mnogi od turističkih (čitaj: preskupi) stavlja u neposrednoj blizini u off-sezone. Acropolis sans gužvu? Mi smo u.

Hoće li Selarep / Getty Images

Španija

Isto tako, možete osvojiti neke sjajne ponude za Barcelonu i Madrid kad godina su udobne i gužve nisu toliko debele da gledao a povratno putovanje u Madrid za oko 380 $. Ili na jug Granada i uzeti u zapanjujući "palata grad" je Alhambra, onda skijati Sierra Nevada, najjužniji Evropi skijalište poznat po pet-mesec dana skijaške sezone i sunčanih zimskih dana.

Icenando / Getty Images

Irska

Momci, putovanje u Emerald Isle padne na oko $ 300 povratno putovanje od velikih aviokompanija čvorišta tokom zimskih mjeseci. Glavni razlog: Moraćeš da biste povezali se (i pakovati kišobran). Ali koga je briga kad možete doći do Evrope za cijenu zimski kaput? Zagrijavanje u ugodnom irski pub, uzeti u Cliffs of Moher bez pokretanja u nečije autoportret štap svakih pet koraka, i posjetite Guinness skladište u Dublinu minus sati-duge linije.

Vincent369 / Getty Images

Kina

Niska sezona u Kini znači da možete učiniti Aziji na dime (OK, možda nekoliko Dimes), tako da pakuj torbe, dušo, 'Cus smo krenuli na Great Wall. Verovatno ćete vidjeti malo snijega, pa se potrudite da se zagrije u jednom od kineskih mnogi izvori tople vode. Takođe, na itinerer: shopping u Šangaju, ukusna dim sum u Hong Kongu i jedan od najpoznatijih svjetskih snijega i leda skulptura festivalima u sjevernom kineskom gradu Harbin.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

Najbolji boutique hoteli širom grada

Post Putovanje

9 najboljih mesta za fotografisanje u Parizu

Post Putovanje

8 odmarališta ugrađenih direktno na vinograde (tako da možete da održavate svoj buzz idu dugo)

Post Putovanje

10 najlepših svetskih mesta u cvetu

Post Putovanje

8 Disney castles možete zapravo posjetiti u stvarnom životu

Post Putovanje

10 najsvetlijih mesta na zemlji

Post Putovanje

17 najslabijih mrtvih mesta u Evropi

Post Putovanje

Vaš vodič za savršen 3-dnevni vikend u Los Anđelesu

Post Putovanje

Najsigurnije zemlje za putnike solo dame

Post Putovanje

5 najboljih putnih izleta iz Dalasa

Post Putovanje

9 Predivni parkovi u gradovima širom sveta

Post Putovanje

Momci, sada je apsolutno najbolje vreme za odlazak u barcelonu