6 najboljih vikendskih odmora za toplo vreme | BA.centerar.org

6 najboljih vikendskih odmora za toplo vreme

6 najboljih vikendskih odmora za toplo vreme

Koji su dugo vikendom ako ne dobija se odavde Dodge u potrazi za suncem i viših godina? Će vam pomoći da planirate brzo bijega, evo šest super toplo vrijeme getaways savršen za tri dana izlet.

Medioimages / Photodisc / Getty Images

Antigua

Većina američkih gradova nude relativno pristupačan i praktičan letovi za luksuznom karipskom ostrvu Antigua (to je ravno četiri sata šut iz NYC). S prekrasnim odmaralištima, a 365 preljepim plažama, tu je stvarno nigdje bolje da se opustite i upiti na suncu.

SeanPavonePhoto / Getty Images

Puerto Rico

Nemojte pogrešno Portoriko za mangup spring break odredište. San Juan se ispostavilo da je strašno sofisticiran grad s velikim restoranima, dizajn trgovine, boutique hotelima i, naravno, bijeli pijesak u izobilju. Naš izbor je Luqiillo plaža, mirna i zaštićena lagune samo 30 minuta od grada. Plus, jer Portoriko je teritorija SAD-a, putovanje je jednostavno... A ti nećeš ni trebati pasoš.

Twenty20

Austin, Texas

To nije plaže odmor, ali rijeka cijevi oko grada sa svojim najbliži ortacima je prilično sladak način da provedete popodne. Drugih razloga da ide? Isprobajte odličnu muzičku scenu i izvanredne hrane, koja se kreće od roštilja (duh) i tacos na ramen i pizzu.

Parker Palm Springs

Palm Springs

Glave do ovoj oazi u sredini SoCal desert, gdje je boravak u Parker Hotel ne znači ništa više nego opuštanje uz bazen, okružen vrtovima, planine i desert. Ne propustite poludnevni izlet u planine San Jacinto ili Joshua Tree National Park.

Wwing / Getty Images

Bermuda

Smješten samo obale Sjeverne Karoline, Bermuda je samo nekoliko sati leta od većine East Coast gradova. Ići na velike duboko morski ribolov, koji oduzima dah ronjenje na dah i slika-savršen plažama.

Rauluminate / Getty Images

Majami

Zdravo, živopisne scene hrane, prekrasna vremenu i umjetnost koja bi mogla parirati bilo evropski grad. Kada završite se sunčate u South Beach, glava na Wynwood susjedstvu za super street art, muzejima i dizajn trgovine. Dok ste tamo, pokušajte najbolje cubanosandwich na Enriqueta a. Ćete Kunem se da si umro i otišao u Havanu.

Povezane vijesti


Post Putovanje

Najbolji gradovi Amerike za vikende

Post Putovanje

11 najboljih hotela u hamptons-u

Post Putovanje

15 čudesnih stvari koje svaka žena treba da uradi dok putuje solo

Post Putovanje

5 američkih vinarija koje će vas zamisliti da ste u evropi

Post Putovanje

7 odličnih putnih igara

Post Putovanje

7 najboljih biciklističkih tura koje će se odvijati u Americi

Post Putovanje

10 hotela u Majamiju, tako divne, samo se pretvaramo da smo turisti

Post Putovanje

Vodič za savršen trodnevni vikend u miami

Post Putovanje

Sedam najboljih dana za odlazak u radni dan možete još uvek da rezervišete

Post Putovanje

Najljepše stvari u Londonu za vrijeme Božića

Post Putovanje

7 sanjskih toplih izvora preko u.s

Post Putovanje

10 neverovatnih mesta za posjet prije nego što riječ izađe