6 pada vikendima koje morate uzeti (od plaže do pustinje do vrelih izvora) | BA.centerar.org

6 pada vikendima koje morate uzeti (od plaže do pustinje do vrelih izvora)

6 pada vikendima koje morate uzeti (od plaže do pustinje do vrelih izvora)

Vi znate da je LA humblebrag mi uvijek padne na out-of-Towners? "To je super ovdje! Mogao bi biti skijanje ujutro i surfanje tog popodneva. "Hm, biti pravi-zadnji put li se je u dolini. (Ne.. Count). To je vrijeme da povrati da West Coast čudo uzimajući jedan od ovih malo napora, visoke nagrada vikend putovanja. (Planine! Ocean! Musical Theatre!) Napravite rezervaciju, ispunite svoj tenk i ostavili posao koji je već ranije.

Igrati Cowhand na Luxe kabine

U srcu Santa Barbara vina zemlji, Alisal Guest Ranch and Resort je dašak svježeg zemlje zraka. Ovo je ranč u Starom Kaliforniji stil-oblačenja za večeru i sklupča ispred svog kamina, a ne TV, nakon dugog dana jahanja. A ako sve to mirno je previše za tebe, Gainey Vineyardand pola tuceta drugih kušaonice su za vas čeka 15 minuta niz cestu.

Nauči više

Sedam Magic planine

Contemplate umetnosti u Nevadi divljini

Sedam Magic Planine je 30-ak metara visok hrpu gromada obojena u drečavo Day-Glo boje u sred ničega. To je švicarskog umjetnika Ugo Rondinone verzija poezije u grubo, a to je savršeno vrijeme za šetnju oko nje (sada kada godina ispod 120 stupnjeva). To je projekt od dvije godine koji se svodi maj 2018, tako da vrijeme ističe. Najbolje od svega, to je samo deset milja južno od Las Vegasu, tako da ste dobili tona smještaja izbora... Preporučujemo novi Lucky Dragon Hotel i Casinoon u nastajanju sjeveru kraj Gaze.

Nauči više

Robert Gourley / Flickr

Komuna sa prirodom u Anza-Borrego Desert

Najvećih državnih parka u Cali, u Anza-Borrego Desert State Park je često u senci razvoj svoje sjeverne susjede, Palm Springs. To je loše, jer 500 milja od prljavštine cesta i toliko pješačke staze nude otvorenim pogledom Roadrunners, Golden Eagles, mufloni i (fuj) Red Diamond zvečarki. Izbalansirati sve to prostakluk sa spa i usluga u sobi u tvom hotelu, u Borrego Springs Resort.

Nauči više

Posjetiti istočnu Sijera / Facebook

Prepustite se Hot Springs u istočnoj Sierras

Mono županija je poznata po Mammoth Mountain Ski Area, ali prije nego što čak i prvog snega to je vrijedno posjetiti da se obilazak otvorenom vruća vrela u oblasti. Lete u zračne luke Mammoth i boravak u Airbnb, a zatim tražiti bazena u Bridgeport i Benton.

Nauči više

Corey Thompson / Flickr

Beachcomb u van sezone Laguna

Uživati ​​u nekim od najljepših West Coast obale (kao što je ovaj pojas Victoria Beach sa svojim napuštenim toranj) u toku sezone rame u Laguna Beach. Ćete biti u mogućnosti da uživaju u takvim rijetkim iskustvo kao parking bez problema, nabavljanje rezervirati večeru bez maltretiranja i šetnju na pijesku bez bumping laktova. Počastite se raskošnih okruženju unutra, previše, sa boravkom u jednoj od istorijskih zgrada Casa Laguna, namještena od strane poznatog dekoratera-to-the-stars Martyn Lawrence Bullard.

Nauči više

La Jolla Playhouse / Facebook

Get Musical u San Diego

Pad sezona na hvaljeni La Jolla Playhouse je sve o Ljeto: Donna Summer Music, u kojoj tri glumice u naslovnoj ulozi trag meteorski uspon i silazak ikone disko. Ostati u veselo sobi u hotelu Indigoin obližnji Del Mar i odmoriti se za rano jutro povećanje među rijetkim Torrey Pinesbefore krenete kući.

Nauči više

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

Najbolji spoljni izlazi na rastojanju od sf

Post Putovanje

8 neverovatnih krstarenja koje možete uzeti ove zime

Post Putovanje

Odrasli letnji kampovi su lepa stvar i ovde ih je 6

Post Putovanje

Vaš sledeći vikend pobjeći: Providence, rhodno ostrvo

Post Putovanje

Najjeksednija mesta na planeti

Post Putovanje

Vaš vodič za savršen 3-dnevni vikend u Parizu

Post Putovanje

12 novih putova u poslednjoj godini možete i dalje rezervisati

Post Putovanje

5 najboljih putnih izleta iz Čikaga

Post Putovanje

8 neverovatnih odmora koji vraćaju zajednici

Post Putovanje

Osnovni turistički vodič za Maldive

Post Putovanje

6 neverovatnih vodopada širom sveta (ne morate da budete nacionalni geografski fotograf da vidite)

Post Putovanje

Ove fotografije najspektakularnijih mostova na svijetu će vam napraviti Dizzy sa ludilom