6 putnih izleta za proleće | BA.centerar.org

6 putnih izleta za proleće

6 putnih izleta za proleće

To je samo proljeće, a ti već ponestaje PTO dana. Ne paničite. Ove destinacije su sve u roku od vožnje udaljenost iz Chicaga, a oni vas neće sletjeti u kukuruzištu. Oni možda neće biti plaže odmor, ali oni su udisaja svježeg zraka vam je potrebno. Vežite se: Evo šest putovanjima treba planirati ovog proljeća.

TullipTime.com

Holland, Michigan

To nije put u Nizozemskoj. Ali u malom gradu Michigan, oko 150 milja izvan Čikaga, možete postići autentičnu par drvenih cipela. Počast baštinu svojih ranih doseljenika, grad nudi obilaske De Klomp Wooden Shoe Factory. Au maju, možete zaustaviti i miris sve cvijeće na Tulip vrijeme festivala.

Vrijeme putovanja: 2 sata i 25 minuta

Olio u Iowi

New Glarus, Wisconsin

To nije samo ime pivo. To je zapravo Swiss-nadahnut grad a koji se čini izvukao sa stranica jedne bajke. Oko 150 milja sjeverozapadno od Čikaga, brdovitom mjestu je prošarana brvnare i krava statue (yup). Dobiju dozu lokalne istorije obilaska tvornice 1890. Sir. I da, možete posjetiti pivare.

Vrijeme putovanja: 2 sata i 45 minuta

University of Michigan

Ann Arbor, Michigan

Čak i ako niste baš za igru ​​na Big House, mogli bi lako popuniti vikend sa učiniti u ovom predivnom univerzitetskom gradu stvari. Uzmite fix prirode šetnju kroz Arb, navlaži apetit na Frita Batidos i zadovoljiti natprirodno duhovi držeći na oku za jedan od sitnih "vila vrata" skrivene na zgrada i drveća.

Travel Time: 3 sata i 40 minuta

Moonrise Hotel

ST. Louis

Preskoči klaustrofobična vožnja u Arch i glavu ravno do kič-cool Moonrise Hotel. Neke sobe imaju stropove koji svijetle sa zvijezdama kada su svjetla su isključena. (Tu je i neka vrsta neverovatno, duge svjetlo stubište.) Okolni Delmar Loop susjedstvu je ispunjen slatka trgovinama i restoranima, ali morate provjeriti živu muziku - i vintage kolekciju igračaka - na Blueberry Hill.

Vrijeme putovanja: 4 sata i 20 minuta

Texas Tiny Homes

Elkhorn, Wisconsin

Ako rustikalnom bijeg je ono što želite, a zatim Elkhorn kamp Wandawega je ono što vam je potrebno. A kabina boravka u Wandawega nas podsjeća da ponekad je to luksuz da se izvuče iz svega toga. Oh, a tu je čak i drvetu. Tipično, kamp je iznajmiti za privatne događaje, ali jedan smještaj ne postanu dostupni s vremena na vrijeme. Dobiti preko strah od paukova - doesn't vikenda kanu, planinarenje i loženja S'Mores zvuči lijepo?

Vrijeme putovanja: 1 sat i 40 minuta

Besplatno Good Fotografije

Lake Geneva, Wisconsin

Glavu 80 kilometara sjeveroistočno od Chicaga i ući u zemlju Victorian vile. Ako želite odsjesti u jednoj, rezervirajte sobu u Maxwell Mansion. (Njegova Apothecary Bar čini prokleto ukusno vanile Manhattanu.) U nedjelju, pogodio Champagne brunch Baker House, gdje su svi gosti nose raskošne kape. Ne brinite; oni će ti pozajmiti jedan.

Vrijeme putovanja: 1 sat i 35 minuta

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

8 Luxe glamping destinacija u blizini Njujorka

Post Putovanje

11 najboljih, najzanimljivijih festivala u svijetu

Post Putovanje

Kako provesti savršen vikend u Londonu

Post Putovanje

7 odličnih putnih igara

Post Putovanje

Najbolja mesta za putovanje u marš

Post Putovanje

15 čudesnih stvari koje svaka žena treba da uradi dok putuje solo

Post Putovanje

8 trikova za ljude sa putnom anksioznošću

Post Putovanje

6 najintenzivnija mesta na Jamajci

Post Putovanje

Najbolji odmor za sve nivoe vaše veze

Post Putovanje

Osnovni vodič za kauai

Post Putovanje

Ovo su trenutno 10 najboljih naselja u Americi

Post Putovanje

6 potcenjenih evropskih gradova koje treba ozbiljno posetiti