6 stilskih novih hotela za sve vaše goste van grada (ili Luxe staycation za vas) | BA.centerar.org

6 stilskih novih hotela za sve vaše goste van grada (ili Luxe staycation za vas)

6 stilskih novih hotela za sve vaše goste van grada (ili Luxe staycation za vas)

Praznici su doba godine kako bi svi zajedno. Ali, sve to zajedništvo će nesumnjivo početi nositi na zivce nakon nekoliko dana, pogotovo ako vaša porodica pada na svoje mjesto. Tako da poštedi tvoja sestra "I ne smeta madrac air" istančanost i stavio nju i ostatak out-of-grad gosti-up u hotelu. Imamo jednu za ličnost svakog rođaka, tako da niko ne navija se spava na podu pored psa krevet. Zatim, nakon odmora, nagradite sebe sa luxe staycation jedan od ovih ljepote za dobro obavljen posao.

Noah Webb

ZA VAŠ ART-PRIKUPLJANJE ujak i ujna: PROPER HOTEL

LA dizajn superstar Kelly Wearstler je konačno ostavio svoj trag u San Francisku, a grad je vrtelo. Originalnih detalja poput ogromna kolona, ​​gredom i prekrasnim mramornim podovima su pažljivo obnovljena i dopunjena Evropska dizajn salon-style Wearstler a. Predvorju lounge ima kubistička inspirisan kutke za promišljen razgovor, reprodukcija lustere u stilu francuskog majstora Pierre Chareau i Jean Royère, zidne obloge inspiriran vintage Europski grafiku i krovna salon ukrašen umjetnost pokreta bečke secesije na umu. To je san umjetnost ljubavnika.

1100 Market St.; 415-735-7777 ili properhotel.com. Standard sobe kreću od $ 350.

Aubrie Pick

ZA VAŠ COOL hipster COUSINS: TILDEN HOTEL

Ovaj novi Tenderloin nekretnina je kao Ace Hotel odrastao. Kopije Lapham Kvorterli i The Thing sjediti na stolu kava u predvorju. A malo kiosk prodaje notebooka javno snabdevanje i Marvis pasta za zube, i usluga u sobi se isporučuje u smeđe papirne kese. Postoji čak i pjesnik-in-residence čije reči krase hotela zidove i pokazati se na razglednicama kao dio odbačenost uslugu. Sljedeća vrata, bar Douglas soba i restoran miješa se zanat koktele i služi Philly-Fied Cheez Whizz cheesesteak na noćne izbornika. Ono što bi moglo biti više hipster od toga?

345 Taylor St.; 415-673-2332 ili tildenhotel.com. Sobe početi od $ 195.

Ljubaznošću Laurel Inn

ZA VAŠ brata, partnera i svoju djecu: Laurel Inn

Ovaj hotel, koji prošla opsežnu refresh ranije ove godine, ima moderan-meets-obitelj napisano sve nad njom. Nalazi se u rezidencijalnom Presidio Heights susjedstvu, to je značilo da liči na šik urbane stan uz poštovanje svojih 1950 dizajn baštine. Mislim sredine stoljeća inspirisan običaj namještaja i pliš tkanina poput žanila i baršuna. Mnoge sobe imaju privatne čajne kuhinje-savršen za čuvanje grickalice i koji imaju mac-i-sira večere s djecom. Jesmo li spomenuti svježe pečeni kolačići od Batter pekara? Prodati.

444 Presidio Ave.; 415-567-8467 ili jdvhotels.com. Kuhinja Sobe početi od $ 269.

Ljubaznošću Hotel Via

ZA VAŠ sportsko-FANATIC RODITELJE: Hotel Via

To ne može biti bejzbol sezone, ali ovaj novi hotel lokaciju preko puta iz AT & T Park učinit će vaš Giants-voljeni tata ponovo osjećati kao klinac. On može hodati uz obrazloženje da se u svim istoriji bejzbol, a iz VIA bahate krovu dnevni boravak, samo je možda čak i biti u mogućnosti da zaviri dole na stadion.

138 King St.; 415-200-4977 ili hotelviasf.com. Sobe početi od $ 279.

Ljubaznošću Hotel Kabuki

Za obitelj člana koji se upravo vratio iz Tokija: HOTEL KABUKI

Hotel Kabuki je bio oslonac u San Francisku Japantown sceni od 2008. Godine, ali sada, nakon renoviranja 28 miliona $, to traži malo sjajnija. Boho-šik sa japanskim moderne u gost sobe, sa shibori izrađenim krpe i japanske umetnosti i kaligrafije. Čak je i lobi, dizajniran da se osjećaju kao dnevni boravak, ima Dalekog istoka elemente poput plamena tretiranih shou sugi zabranu drva i pristup japanskim vrtovima.

1625 Post St.; 415-922-3200 ili jdvhotels.com. Sobe početi od $ 249.

Ljubaznošću Hotel Zoe

ZA vaši rođaci koji insistiraju na BORAVAK U Ribarski gat: HOTEL ZOE

Neka vaše rodbine zatražiti Wanderlust Suite za punu turističku iskustvo. U sobi, oni će naći retro kutiju za užinu ispunjen plan grada, dvogled i polaroid kameru (plus film). Bicikli od lokalno na osnovu javnog Bicikli su na raspolaganju za kredit tako da rođaci mogu pedal oko pristaništa u njihovim srcima 'sadržaja riblja čorba u posudu kruh i cheesy SF majice potrebno.

425 North Point St.; 415-561-1100 ili hotelzoesf.com. Sobe kreću od $ 155 (poseban uvodni stopa do decembra 30).

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

Ovo su najmanje posećene zemlje sveta - da li ste bili u bilo kom od njih?

Post Putovanje

9 potpuno besplatne stvari u Londonu

Post Putovanje

Uputstvo za insajder da provede savršeni dan u malibu

Post Putovanje

5 mitova o letenju koji su potpuni

Post Putovanje

5 jeftinih letnjih odmora u dnevnoj vožnji Los Angelesa

Post Putovanje

10 najboljih američkih gradova za penziju

Post Putovanje

7 laka U.S. Izleta mora svakog ljubitelja vina

Post Putovanje

8 luksuznih kampova koje vrijede

Post Putovanje

8 putnih aplikacija koje olakšavaju život

Post Putovanje

Pratite ove korake da ne budete iskopani kada putujete

Post Putovanje

Najbolji hotel i putovanja u martu

Post Putovanje

Najbolji gradovi Amerike za vikende